Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 18 Mayıs 2012, 11:02:27

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 10 KASIM MESAJLARI  (Okunma Sayısı 8316 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GENÇ20
buraya yazacak bişi bulamıyom
Aileden Biri

Rep Gücü: 2
Karizma: 1431

« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2009, 21:08:31 »

Nasıl söylerim öldüğünü, nasıl?
Atatürk'üm karşımda
Yatmış uyumuş karlar üstüne
Kalpağı başında

Elinde beyaz tebeşir
Geçmiş durmuş tahta başında
Atatürk'üm ders verir

Çenesine uzanmış eli
Atatürk'üm çıkar Kocatepe'ye

Nasıl söylerim?

Atatürk'üm karşımda
Yatmış uyumuş karlar üstüne
Kalpağı başında

Başında yeni şapkası
Yola çıkmış, yürümüş, yürümüş
Kalabalık arkasında

Çenesine uzanmış eli
Atatürk'üm çıkar Kocatepe'ye
Işık vurmuş yüzümüze
Atatürk'üm bakıyor,
Çeki düzen verelim kendimize

Sevgiye emek veren biri için, zaten mutsuz bir gelecek neden olsun?
cotyora06
Somuncu baba :)
Aileden Biri

Rep Gücü: 7
Karizma: 3773

« Yanıtla #10 : 09 Kasım 2009, 21:34:37 »

10 Kasım 2009 Bugün Ulu Önderin aramızdan ayrılışının 71. yılı. Biz onun ışık ve izini takip edenler için 10 Kasım YAS günüdür.
Bizlere bıraktığn en büyük eserin olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLEL EBET YAŞAYACAKTIR.
Ruhun şad,mekanın Cennet olsun Atam.. Cry

Bu forumda yazdıklarım hiç kimse için "ALINIZ;SATINIZ;TUTUNUZ;YATINIZ;KALKINIZ V.B" TAVSİYESİ değildir vede ASLA OLAMAZZ...

Sadece beni bağladığı için kimse kaale almasınn...
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

Rep Gücü: 41
Karizma: 6882

insan görünüşüyle karşılanır kişiliğiyle uğurlanır

« Yanıtla #11 : 09 Kasım 2009, 23:23:25 »

10 Kasım 2009 Bugün Ulu Önderin aramızdan ayrılışının 71. yılı. Biz onun ışık ve izini takip edenler için 10 Kasım YAS günüdür.
Bizlere bıraktığn en büyük eserin olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLEL EBET YAŞAYACAKTIR.
Ruhun şad,mekanın Cennet olsun Atam.. Cry

Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça,
mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

elfidanın saklı bahçesi
saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
Ford
Kral Tahtı

Rep Gücü: 9
Karizma: 4623

« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2009, 10:06:12 »

smitten smitten smitten Bir 71 yıl daha geçse'de bu kalp seni unuturmu  smitten smitten smitten

burki_06
HABERATÖR
Kral Tahtı

Rep Gücü: 19
Karizma: 6168

« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2009, 11:03:45 »

ben hiç 10 kasıma...

Ben hiç 10 Kasım’a
“Günaydın” demem ki
Ben sensiz 23 Nisan’a
Hoş geldin diyemem ki

Seni özlesek bile
Elden ne gelir ki
Bir daha senin gibi
Gelecek mi ne belli

Bak 10 Kasım yine geldi
Gözlerde yaşlar tükendi
Aradan 78 yıl geçse bile
Senin hatıran hiç bitmedi

Sabahlar her zaman güzeldir
Seni hatırlatmadıkça
Günaydın denir ama
10 Kasım olmayınca

alıntıdır

bagirFAKİR FUKARAYI UNUTMAYALIM bagir

burkiden ekonomi haberleri http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=13326.new#new
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kisisel görüşüme dayanmaktadir. Bu görüsler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Kısaca kendi kararınızı kendiniz verin sevgili dostlar
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2009, 11:15:39 »

Ey Büyük Ata,
Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır. Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımızı olacaktır.

Ey Türk'ün büyük Ata'sı !
İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.

Türk Gençliği

mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım

elfidanın saklı bahçesi
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

« Yanıtla #15 : 10 Kasım 2009, 11:17:18 »

mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

elfidanın saklı bahçesi
Tyler
TRAKTÖR
Aileden Biri

Rep Gücü: 5
Karizma: 2163

« Yanıtla #16 : 10 Kasım 2009, 12:06:08 »

Bugün ATATÜRKÜ anmak saygı duruşu için sokağa çıktım. sokakda bir dakikalık bir bekleyişi bile çok görenler var idi, biz olduğumuz yerde beklerken 3 kişi aralıklarla önümüzden geçti yaşlı bir amca basbas bağırdı "durun saygısızlık etmeyin" diye aldırmadı *******ler hepsine tek tek söyledi bunu durmak zorunda olmasam boğazlardım onları... ne kadar sevmesende saygı duymalısın onun sayesinde yaşadığını var olduğunu bilmelisin. siz sevmesenizde o bizim herşeyimizdir. türkiye cumhuriyeti onunla var olmuştur.

NETAŞ............

---Kar yapınca satmayı bilmiyorsan zarar etmeye mahkumsun...

http://www.borsamania.net/forum/borsaya_nasil_basladiniz-t15806.0.html;msg430968#new
--- Ölmek % de 100 ihtimal Borsada kaybetmek % 99

...
umarslan17
Burası Artık Onun Evi

Rep Gücü: 0
Karizma: 587

« Yanıtla #17 : 10 Kasım 2009, 22:33:53 »

Saygıyla andık ve anacağız 

Ruhun şad olsun Atam
Sayfa: 1 [2] 3 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: