Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 22 Mayıs 2012, 04:51:45

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4] +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ALYAG - Altınyağ  (Okunma Sayısı 8162 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
menderes
MODERATÖR

Rep Gücü: 10
Karizma: 5402

« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2009, 00:21:00 »

.

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
aktifp
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #28 : 26 Mart 2012, 12:22:06 »

Basın bülteni
26 Mart 2012

Meltem Enerji’ye 3 milyon 350 bin Avroluk teklif

Hisseleri İMKB’de ALYAG koduyla işlem gören Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığı Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Şirketi’nin yüzde 87’sine sahip olduğu Meltem Enerji’yi satın almak üzere 3 milyon 350 bin Avroluk teklif verildi.

SİS Sayılgan İplik’ten yapılan teklife göre, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde 7 MW’lık rüzgar enerjisi santralı bulunan Meltem Enerji’nin hisselerinin tamamı 3 milyon 350 bin Avroluk bedelle satın alınmak isteniyor. Meltem Enerji’nin teklifi önümüzdeki günlerde değerlendirmesi bekleniyor.
aktifp
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #29 : 27 Mart 2012, 10:39:12 »

Basın bülteni
27 Mart 2012

Meltem Enerji, 3 milyon Avroluk teklifi kabul etti

İMKB Ulusal Endeks’te halka açık bulunan Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığındaki Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Şirketi, yüzde 87’sine sahip olduğu Meltem Enerji’nin satışını onayladı. SİS Sayılgan İplik’ten verilen 3 milyon 350 bin Avroluk teklif tutarı Yönetim Kurulunca cazip bulundu ve kabul edildi. 

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde 7 MW’lık rüzgar enerjisi santralı bulunan Meltem Enerji’nin hisselerinin tamamını 3 milyon 350 bin Avroluk bedelle satın almak isteyen SİS Sayılgan İplik’in teklifi kabul gördü. Meltem Enerji’nin sermayesinin, Altınyağ Kombinaları bünyesindeki Gürtaş Tarım Enerji’ye ait yüzde 87'lik kısmı, 2 milyon 914 bin 500 Avro bedelle satılacak.
aktifp
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #30 : 27 Mart 2012, 15:30:00 »

Basın bülteni
27 Mart 2012

Gürtaş Enerji halka açılacak

İMKB’de ALYAG kodu ile işlem gören Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığındaki Gürtaş Enerji’nin Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan halka arz kararı çıktı. 15 milyon TL sermayeli şirketin halka arzı için resmi başvurunun önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.

Altınyağ Kombinaları’nın bağlı ortaklığında bulunan Gürtaş Tarım ve Enerji Yatırımları Şirketi’nin 27 Mart 2012’de yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda şirketin halka açılmasına karar verildi. Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Şirketi’nin 15 milyon TL ödenmiş sermayesinin 11 milyon 238 bin 424 TL'lik kısmı Altınyağ Kombinaları’na ait bulunuyor. Halka arzın büyüklüğü ve yönteminin ise henüz belirlenmediği açıklandı.
aktifp
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #31 : 06 Nisan 2012, 15:02:54 »

Basın bülteni
6 Nisan 2012

Yönetim sihirbazı Şevket Yılmazçetin, Altınyağ ekibine katıldı

Endeks A.Ş. bünyesine katıldığı Ekim 2011’den bu yana önemli bir gelişim sürecine giren Altınyağ, son olarak bünyesine ABD ve Türkiye’de 20 yılı aşkın yönetim deneyimi bulunan Şevket Yılmazçetin’i kattı. Altınyağ’ın CFO ve Genel Müdür Yardımcısı koltuğuna oturan Yılmazçetin, şirketin iş geliştirme, stratejik planlama ve bütçelemesinden sorumlu olacak.

Altınyağ Kombinaları’nın gelişim süreci, değişen marka imajı ve güçlenen mali yapısının yanı sıra ekibine kattığı deneyimli isimlerle de devam ediyor. Son olarak şirketin Genel Müdür Yardımcılığı’na finansman, muhasebe ve yönetim konularında uzun yıllardır uluslararası arenada deneyime sahip Şevket Yılmazçetin atandı.

George Washington Üniversitesi’nde Uluslararası Ekonomi Politika alanında yüksek lisans çalışmaları yapan Yılmazçetin, öncesinde İstanbul Üniversitesi’nde MBA ve Ege Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği eğitimi gördü. Uluslararası arenadaki sivil toplum kuruluşlarında da üst düzey kademelerde bulunan Yılmazçetin, son olarak Mentor Danışmanlık’ta Yönetici Ortak olarak görev yapıyordu. Yılmazçetin bu kapsamda üretim, muhasebe, bilgisayar sistem kurulması, reorganizasyon, iş geliştirme, stratejik planlama, kısa ve uzun vadeli operasyon planlama, bütçeleme gibi konularda şirketlere yön gösteriyordu.

Yılmazçetin’in önceki deneyimleri arasında Profilo Telra CFO’luğu, Airport Danışmanlık Genel Müdürlüğü, Beğendik Genel Müdürlüğü, Ingres Kaliforniya Finansman Yöneticiliği, Kontron Elektronik Kaliforniya Muhasebe Müdür Yardımcılığı da bulunuyor.
aktifp
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #32 : 04 Mayıs 2012, 12:04:20 »

Basın bülteni
4 Mayıs 2012

Altınyağ’dan 32 milyon TL’lik sermaye artırımı

Endeks A.Ş. bünyesinde yer alan ve ALYAG kodu ile İMKB’de işlem görmeyi sürdüren Altınyağ Kombinaları’nın 27 milyon 639 bin 480 TL’lik sermayesi, 60 milyon TL’ye çıkarılacak. Şirketin 3 Mayıs 2012 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karara göre, şirket ortaklarından Enver Çevik, Mehmed Nureddin Çevik ve Masum Çevik’in; sermaye artırımı dolayısıyla ortaya çıkacak rüçhan haklarını, şirkete ödedikleri sermaye avansı ve cari hesap alacaklarına mahsuben kullanmaları öngörülüyor. Rüçhan hakkı kullanımı sonrasında kalan payların ise, İMKB Birincil Piyasa’da satılması planlanıyor.

Altınyağ Kombinaları’nın 3 Mayıs 2012 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan sermaye artırım kararı çıktı.  Buna göre şirketin ödenmiş sermayesi nakit ve bedelli olarak yüzde 117.08 oranında artırılarak 60 milyon TL’ye yükseltilecek. Şirket ortaklarından Enver Çevik, Mehmed Nureddin Çevik ve Masum Çevik’in, rüçhan haklarını şirkete ödedikleri sermaye avansı ve cari hesap alacaklarına mahsuben kullanmaları öngörülüyor. Kalan payların ise İMKB Birincil Piyasa’da satışa sunulması planlanıyor. Yönetim Kurulu, konu ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve sermaye artırımı ile ilgili işlemlerin başlatılmasına oybirliği ile karar verdi.
Sayfa: 1 2 3 [4] +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: