Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 22 Mayıs 2012, 04:52:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ALYAG - Altınyağ  (Okunma Sayısı 8162 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ßaHa
BorsaMania

Rep Gücü: 3
Karizma: 311

« Yanıtla #9 : 28 Kasım 2007, 13:04:24 »

Ortak arayan Altınyağ bol alternatifli plan yaptı

İki yıl önce başladığı yabancı ortaklık girişimleri sonuçsuz kalan Altınyağ, bu doğrultuda bol alternatifli yeni bir plan hazırladı. Altınyağ Genel Müdürü Ramazan Abay, hisse satışı dışında tesislerin kiralanmasının da planlar dahilinde olduğunu söyledi.

Yaklaşık iki yıl önce yerli veya yabancı yatırımcılara hisse satışı için C Menkul Değerler ile sözleşme imzalayan Altınyağ Kombinaları, ortak arayışı için yeniden harekete geçti. Ancak, ortaklık için C Menkul'le imzaladığı söşleşme süresi dolan Altınyağ, bu kez alternatifi bol bir plan hazırladı. Altınyağ'ın gündeme aldığı alternatifler arasında hisse satışı dışında, tesislerin kiraya verilmesi ya da bir başka tesis kiralanarak burada üretim yapılması da var. Tüm bu alternatifler 25 Aralık'ta yapılacak Genel Kurul'da masaya yatırılacak.

Hisselerin tümünü satabilir
Altınyağ İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) yaptığı açıklamada, hisselerinin tamamının ve/veya bir bölümünün ortak satışı ve/veya sermaye artırımı yoluyla yerli ve/veya yabancı ortaklara satılması ve stratejik ve/veya finansal ortaklık girişimlerinde bulunulması konusunu 25 Aralık'ta yapılacak olan genel kurulda gündeme getirmeye karar verdiğini duyurdu. Açıklamada, şirket aktifinde kayıtlı tesislerinin kısa ya da uzun süreli kiraya verilmesi ve/veya yeni tesislerin kiralanması konusunun da genel kurulda görüşüleceği bildirildi.

Açıklamaya göre, 2 yıl önce C Menkul Değerler'le imzalanan danışmanlık sözleşmesinin bir benzeri, herhangi bir firma ile imzalanmadı. 9 Kasım 2005'te C Menkul Değerler ile Altınyağ arasında hisse senetlerinin tamamının ya da bir bölümünün ortak satışı veya sermaye artırımı yoluyla yerli veya yabancı bir yatırımcıya satılmasına ilişkin danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştı. Altınyağ 18 Eylül 2007'de sözleşme kapsamında yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamadığını ve süresi dolan sözleşmenin yenilenmediğini açıklamıştı.

Amaç dinamik bir yapı
Altınyağ Genel Müdürü Ramazan Abay, Türkiye'ye olan yabancı sermaye girişinin önümüzdeki dönemde de devam etmesini beklediklerini ve kararı da bu doğrultuda aldıklarını söyledi. Tesislerinin kiraya verebileceklerine de dikkat çeken Abay, "Birçok alternatif var" dedi. Belki de herhangi bir şirketin kendilerine "Tesislerimizi kiralayın, biz sizi çalıştıralım' diyebileceğini kaydeden Abay, yeni bir ortaklık ya da benzeri bir oluşumla Altınyağ'ın daha dinamik bir yapıya kavuşmasını amaçladıklarını söyledi.

Altınyağ'ın yüzde 11,8'i Mustafa Kaya'ya, yüzde 16,4'ü Melih Kaya'ya ait. Bu yılın haziran ayı itibariyle maddi varlıklarının toplamı 42.6 milyon YTL olan Altınyağ'ın makina, tesis ve cihazlarının değeri ise 23 milyon YTL düzeyinde. Şirketin piyasa değeri ise 25 milyon YTL civarında. Altınyağ, Ekim 2006-Haziran 2007 döneminde 14.6 milyon YTL satış geliri, 2.6 milyon YTL'de zarar açıkladı. Bu arada yağ sektöründe harman dönemi ekim ayında başlayıp haziran ayında sona erdiği için Altınyağ'ın bilanço dönemi diğer şirketlerde farklı.

Altınyağ, bilumum yağlı tohumlardan nebati yağ üretimi, rafinerisi, sabun imali, bilumum nebati ve hayvani yağların ıslahı, hammadde, mamul madde ve artıklarının  ve işletme yardımcı malzemelerinin iç ve dış piyasalarda alım ve satımını yapıyor.

http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=84724&DSP_KOD=3&ForArsiv=1

BorsaMania Teknik Destek

Site İle İlgili Yaşanılan Sorunlarınızı Ve Sorularınızı Aşağıdaki Linklerden Sorabilirsiniz...

Forum Kullanımıhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
Öneri ve Şikayet Kutusuhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=55.0
Duyurular http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
oryilmaz
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #10 : 13 Aralık 2007, 17:04:34 »

OYUNCULAR YAVAŞ YAVAŞ POZİSYON ALMAYA BAŞLADI GENEL KURUL YAKLAŞTIKÇA KAĞIT HAREKETLENECEKTİR
oryilmaz
Yeni Dost
*

Karizma: 0

« Yanıtla #11 : 14 Aralık 2007, 10:54:42 »

Alyag beklemeye devam genel kurul 25 aralıkta pozisyonlar alınmaya başlandı
zingaro
HAYDİ TÜRKİYEM
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 126

HEPİMİZ MEHMETİZ

« Yanıtla #12 : 25 Aralık 2007, 16:52:49 »

***ALYAG*** Altinyag Kombinalari A.S.'nin 25.12.2007 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda  - "01.10.2006-30.09.2007 hesap donemi icinde 305.-YTL Bagis ve Yardim yapildigi hususunun Genel Kurul'un bilgisine sunuldugu ve tasvip edildigi, - Faaliyet doneminin zararla kapandigi ve kar dagitiminin gundeme gelmediginin ifade edildigi, - Sirket hisselerinin tamaminin ve/veya bir bolumunun ortak satisi ve/veya sermaye artirimi yoluyla yerli ve/veya yabanci ortaklara satilmasi, sirket aktifinde kayitli tesislerinin kiraya verilmesi ve/veya yeni tesislerin kiralanmasi konusu'nda Yonetim Kurulu'na tam yetki verilmesine iliskin Yonetim Kurulu teklifinin gorusuldugu ve yapilan oylama sonucunda kabul edildigi, - Denetci sayisinin bir kisi olarak tespitine ve Denetci olarak bir yil sureyle gorev yapmak uzere Cengiz TAS'in secilmesine karar verildigi, - Bagimsiz Dis Denetim Kurulusu olarak Yonetim Kurulu tarafindan iki yil icin secilmis olan Gureli Yeminli Mali Musavirlik ve Bagimsiz Denetim Hizmetleri A.S. Genel Kurul'un tasvibine sunuldugu ve tasvip edilmesine karar verildigi bildirilmistir. Toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***ALYAG***IMKB

İNANDIĞINIZ GİBİ YAŞAMAZSANIZ,
YAŞADIĞINIZ GİBİ İNANIRSINIZ.  HZ.EBUBEKİR ES SIDDIK
mustafa0462
BJK DURUŞU
Kral Tahtı

Rep Gücü: 8
Karizma: 89

« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2007, 08:51:39 »

***ALYAG***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ, ŞİRKET HABERLERİ- (25 ARALIK 2007)
  Altınyağ Kombinaları A.Ş.’nin 25.12.2007 tarihinde yapılan Olağan
Genel Kurul Toplantısı’nda;
  * “01.10.2006-30.09.2007 hesap dönemi içinde 305.-YTL Bağış ve
Yardım yapıldığı hususunun Genel Kurul’un bilgisine sunulduğu ve
tasvip edildiği,
  * Faaliyet döneminin zararla kapandığı ve kar dağıtımının gündeme
gelmediğinin ifade edildiği,
  * Şirket hisselerinin tamamının ve/veya bir bölümünün ortak satışı
ve/veya sermaye artırımı yoluyla yerli ve/veya yabancı ortaklara
satılması, şirket aktifinde kayıtlı tesislerinin kiraya verilmesi
ve/veya yeni tesislerin kiralanması konusu’nda Yönetim Kurulu’na
tam yetki verilmesine ilişkin Yönetim Kurulu teklifinin görüşüldüğü
ve yapılan oylama sonucunda kabul edildiği,
  * Denetçi sayısının bir kişi olarak tespitine ve Denetçi olarak
bir yıl süreyle görev yapmak üzere Cengiz TAŞ’ın seçilmesine karar
verildiği,
  * Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu olarak Yönetim Kurulu tarafından
iki yıl için seçilmiş olan Güreli Yeminli Mali Müşavirlik
ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.’nin Genel Kurul tasvibine
sunulduğu ve tasvip edilmesine karar verildiği bildirilmiştir.

(26/12/2007 - 08:48:02) 

decameron
i love imkb
Kral Tahtı

Rep Gücü: 12
Karizma: 5549

« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2008, 12:23:47 »

***ALYAG*** 200712 DÖNEMİ MALİ TABLOSU
Detaylar için tıklayınız: http://www.imkb.gov.tr/bilanco/2007/12/tsx200712alyag.zip
(02/01/2008 - 12:14:36)

Budalalar pazara gitmeseydi, çürük mallar satılmazdı.

İspanyol Atasözü

http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7235.new#new
çukutlu
Sıkı Dost
**

Karizma: 2

« Yanıtla #15 : 16 Nisan 2008, 12:58:56 »

***ALYAG*** 200712 DÖNEMİ MALİ TABLOSU
Detaylar için tıklayınız: http://www.imkb.gov.tr/bilanco/2007/12/tsx200712alyag.zip
(02/01/2008 - 12:14:36)
arkadaş kutluyorum super
kewıl
Sıkı Dost
**

Karizma: 9

« Yanıtla #16 : 07 Kasım 2008, 19:59:33 »

Bu ALYAĞ ne yapar dostlar bu saatten sonra girilirmi?
kewıl
Sıkı Dost
**

Karizma: 9

« Yanıtla #17 : 11 Kasım 2008, 22:16:07 »

Senin ALLAH belanı versin ne biçim hissesin yahu dansöz gibisin. Kısacası ALLAH belanı versinnnnnnnnnn knuppel2 knuppel2 knuppel2 knuppel2 knuppel2 knuppel2
Sayfa: 1 [2] 3 4 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: