arkadaşlar ben daha önce yaşar erdinç tarafından hazırlanan temel analiz-teknik analiz ve fuat akman tarafından hazırlanan teknik analiz eğitimlerine katıldım (internetten videolu anlatım şeklinde ve bol bol canlı telekonferans şeklinde)...
kendisini benim gibi borsa konusunda cahil veya tecrübesiz görenler için güzel bir eğitim dönemi idi... ben beğendim ve faydalı olduğuna inanıyorum...
sanırım yeni bir eğitim dönemi daha başlatmışlar... bana gelen e-postayı buraya kopyalıyorum... ilgilenenler olabilir belki...
Borfin, Borsa Finans Ekonomi Portalı Eğitim Takvimi Nisan-Haziran
Ahmet Mergen'le 1 Nisan 2010 Tarihinde “Mum Grafikleriyle Teknik Analiz” Eğitimini açıyoruz. (Eğitime son katılım tarihi 31 Mart 2010)
1 Mayıs 2010 tarihinde
Dr. Yaşar Erdinç'le üç ayrı yeni eğitim açıyoruz:
Yeni açacağımız eğitimlere katılan katılımcılar, Mum Grafiklerle Teknik Analiz Eğitiminde; Active Chart web tabanlı teknik analiz programını, Temel Analiz ve Güncel Temel Analiz Eğitimlerinde; Fastweb Mali Analiz web tabanlı analiz programını, eğitimi satın aldıkları tarihten itibaren, eğitim bitimine kadar, ücret ödemeden kullanabileceklerdir.
(*) Dr. Yaşar Erdinç'ten daha önce eğitim alanlar veya Borfin'de Dr. Erdinç'in eğitimlerine katılanlar, (*) ile işaretli eğitimlere %20 indirimli fiyatlarla katılabileceklerdir.
Borfin'den eğitim ve program almış katılımcılarımız ile Dr. Yaşar Erdinç'ten herhangi bir eğitim almış kullanıcılar için Fastweb Mali Analiz web tabanlı analiz programımızda 30 Nisan tarihine kadar uyguladığımız %40 indirimimizi, eğitimin tabana yayılması için 31 Aralık 2010 Tarihine kadar uzatmış bulunuyoruz. Eğitim dışında herhangi bir süre ile Fastweb Mali Analiz aboneliği satın alan kullanıcılarımızda, 23 Mart tarihinden itibaren bu indirimden faydalanabileceklerdir.
Yeni eğitim ve analiz programlarının çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Yakın tarihlerde yeni çalışmalarımızla ilgili duyurularımızı web sitemizden izleyebilirsiniz.
Eğitimlerimize gösterdiğiniz ilgi ve tercihiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Borfin (Borsa, Finans ve Ekonomi Eğitim Portalı)