brkr67
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 8
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2010, 22:13:55 » |
|
Topiğin adı hoş, ama içi boş kalmış sanırım. Bismillih deyip ben başlıyayım. 2010 un bedelsiz yarışında benim kanaatimce ilk hisse ALCAR. alarko carrier. Hissenin temel analizi mükemmel; şöyleki sermaye 10milyon, bu yılki 2009 karı 13milyon, geçen yıllardan bekleyen yaklaşık 180 milyon kar var, altı yıl önce %700 bedelsiz dağıtmış, her yıl temettü dağıtmış, şu an üzerinde %1900 civarı bedelsiz yükü var. geçen yıl alarkonun grubunda algyo bedelsiz vermiş, bu yıl bence bunun sırası geldi. kasa dolu ,pasif dolu, işler iyi, kar iyi , üstelik bu kurumu sıfırdan yapmaya kalksan bu fiyatlar çok komik maledemezsin, defter değeri 20 civarı , tabi henüz bedelsiz ve temettu konulmamış değeri, elindeki duran varlıkları hesap edilmemiş defter değeri bu, ama bence sürpriz bir bomba gibi bir senet.31 mart 2010 genel kurulu var, iyi bir haber gelir kanaatindeyim.Üstelik dünya markası olmak öyle 10milyon sermayeyle olmaz. alarko carrierde bunu anlamıştır umarım, bide yaz geliyor, alarko carrier yalnız doğalgaz kombi , klima yapmıyor, bunların sulama ile ilgili araç gereçleride var, carrier olarak satıyorlar , örneğin dalgıç pompaları mükemmel tutmuş vaziyette piyasada,geleceği iyi olcak diyor, uyuyan dev uyanmalı artık diyorum. Üstelik senedin teknik analizine bakacak olursak, harika bir kanala girdi, trend yukarı, anlayanlar için diyebilirim ki , çanak çömlek flama olayı düzeldi, iyi kazanç var dikkat,,,tabi bu benim fikrim, ne senetler gördük tekniği çok iyi ama kucağa verildi, fakat bu alcar 26 şubatta kucağa verilmediğini gösterdi, yukarılara doğru 2010 a damga vuracağını ortaya koydu,,, Bu topiğin 2010 ilk bedelsiz adayı benim ALCARım olsun, bismillah diyerek uçuşa geçmenin zamanı geldi. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, yalnızca hayallerimin esiriyim. Kurgularımın bir eseri olarak alcarı seçtim, bakalım bu kurgu tutacakmı, ytd .
|