Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 22 Mayıs 2012, 07:18:16

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 14 15 16 [17] +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir ben mi kaldım formasyonu  (Okunma Sayısı 14597 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
harabati
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 35

« Yanıtla #144 : 26 Haziran 2009, 10:28:58 »

SAYIN ANIL ŞİDDETLE MERAK ETTİĞİM İKİ KAĞIT... DEVA VE ARMADA HAKKINDA GÖRUŞUNUZU ALABİLİRMİYİM
RENKS
Yeni Dost
*

« Yanıtla #145 : 29 Haziran 2009, 09:50:02 »

İYİ HAFTALAR. BOL ŞANSLAR..

Su Akar Yolunu Bulur...
RENKS
Yeni Dost
*

« Yanıtla #146 : 02 Temmuz 2009, 15:41:39 »

ARKADAŞLAR ANIL BEYİN NEDEN GELMEDİĞİNİ BİLEN VAR MI ACABA ?

Su Akar Yolunu Bulur...
güven55
Sıkı Dost
**

Karizma: 204

« Yanıtla #147 : 04 Temmuz 2009, 18:49:20 »

ANIL  HOCAM  NEREDESİNİZ   CARFURSA  İLE  İLGİLİ  YORUMUNUZA  İHTİYACIM  VAR.  SABIR VE DOĞRU REHBER HER ZAMAN HEDEFE ULAŞMANDA EMİN ADIMLAR ATMANI SAĞLAYACAKTIR.  rehberim    sizin  grafik  yorumlarınıza  ihtiyacım  var,    Smiley
güven55
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #148 : 04 Temmuz 2009, 19:54:09 »

SLM  BORSACI  DOSTLAR  GİMA nerde carrefourSA nerde! Carr, GİMA'nın ayağının tozu olamaz. Kaç lot vardı bilmiyorum birleşmeden önce o zamanlar 10 milyar ediyordu. Şu an aradan geçen bunca yıl geçmesine rağmen, 3000TL. ediyor verdikleri carrefoursalar! Yazıklar olsun koskoca sabancı holding'e başka bişey demiyorum! O kadar büyükte günde 5 bin 10 bin lot işlemlemi büyüyecek.
İnadına satmıyorum! Zaten gözden çıkardım. YOK SAYIYORUM.
Düşüncelerim beni bağlar, kimseye tavsiye niteliğinde olmayıp sadece paylaşımdır.

Ben satmazsam, sen satmazsan, o satmazsa kim alabilecek hisselerimizi bu fiyatan                       agresif agresif sövcaktirmadan sövcaktirmadan  kahkahacı kahkahacı bang bang
güven55
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #149 : 21 Temmuz 2009, 10:53:48 »

ANIL  hocam  sizin  teknik  ve  destek  incelemeleriniz  çok  güzel  her  hissede  yapmıyorsunuz  sağlam  riksiz  hisseleri  incelediğiniz  için çok  teşekkürler
yardımlarınızı  bekliyorum. kahkahacı kahkahacı
güven55
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #150 : 21 Temmuz 2009, 11:00:58 »

borsacı  arkadaşlar  BU  BRUVA  YAPI  çalışmayınan  elde  edemediği  parayı
devlete  karşı  açtığı  davada  yüklü  tazminat  kazandı  öyle  gidiyor 

2000  yılında    6 00TL  den  düşmeye  başlamıştı  .  inşallah  6 00  tl  den  maliyetli  olan  borsa  zedelerimizi   kurtarır  devletimizden  alacağı  tahkim  paraları  borsacıları  kurtarır  ve  hayırlı  bir  iş  yapmış  olur  yoksa  bu  şirketin 
doğru  dürüst  kar  falan  açıklayacağı  yoktur.    kahkahacı kahkahacı
güven55
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #151 : 21 Temmuz 2009, 11:15:12 »

borsacı   dostlar  bizdeki  bu  küçük  yatırımcı  çok  biliçsiz  olduğu  sürece  kar  marjı  düşük  borç  batağında  olan  şirketler  tavan  yapıyor.  karlı  içinde  nakiti  çok  şırketler  donmuş  gibi  duruyor.  işte  size  bir  örnek  BUÇELİK   BORÇLU  DEĞERİNİN  ÇOK  ÜZERİNDE  BİR  FİATTA.
  ALCAR  ALARKO  SANAYİ  ÇOK  KARLI  İÇİ  NAKİT  DOLU  İÇİNDE   1  E  20  BEDELSİZ  POTANSİYEL  VAR.  BUÇELİK  E  GÖRE   50 00  TL  DE  OLMASI  LAZIM  AMA  FİATI  9 00  TL.  BUDA  YATIRIMCIMIZIN  ÇOK  BİLİNSİZ  OLMASI  ŞİRKETLERİ ÇOK  İYİ  ANALİZ  EDEMEDİĞİNDEN 
KAYNAKLANIYOR. kahkahacı kahkahacı
güven55
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #152 : 21 Temmuz 2009, 11:22:35 »

arkadaşlar  burçelikler  işlerini  yürütebilmek  için  borç  yüklü  bir  kredi  alıyor  borçlanıyor  bunun  neresi  iyi  haber  ben  anlayanadım.  bilançolarına  baktığımızda  birşey  yok  .  akıl  almaz  bir  olay  .  bu  haliyle  prim  yapıyor  SPK  da  bunlara  bakıyor.  yatırımcıyı  aydınlatmıyor.
Sayfa: 1 ... 14 15 16 [17] +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: