karamurat
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 21
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2007, 21:20:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Ağustos 2007, 21:24:35 » |
|
tusu abi niye yanılış bilgi veriyorsun  Bu resime tıklayınca... [URL=Buraya linki yaziniz ][img width=710 height=600]Buraya linki yaziniz[/img][/URL] böyle bir kod çıkıyor Buraya linki yaziniz diye 2 yer var direk linkleri oraya yapıştırınca daha karizmatik bir görüntü oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karamurat
Sıkı Dost
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Ağustos 2007, 21:25:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #12 : 14 Ağustos 2007, 21:26:25 » |
|
tusu abi niye yanılış bilgi veriyorsun  Bu resime tıklayınca... [URL=Buraya linki yaziniz ][img width=710 height=600]Buraya linki yaziniz[/img][/URL] böyle bir kod çıkıyor Buraya linki yaziniz diye 2 yer var direk linkleri oraya yapıştırınca daha karizmatik bir görüntü oluyor  sen destek at die 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karamurat
Sıkı Dost
|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Ağustos 2007, 21:31:08 » |
|
grafiğin boyutlar biraz büyük olunca sığmıyor,küçültmeyidenedim o zaman da grafik bozuluyor...
neyse biz grafiğe gelelim:agyo nun geldiği seviye 2003 yılında başlattığı tl trend destek seviyesinin oldukça yakını ki o seviye de 1,60 larda bulunuyor bugün itibariyle.ben bu o seviyeden agyonun bir tepkki vereceğini düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buzzy
BorsaMania
     Rep Gücü: 2
Karizma: 146
kiM geLmiŞ?
|
 |
« Yanıtla #14 : 14 Ağustos 2007, 22:25:34 » |
|
ooooooooo hoşgeldiniz karamurat bey:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karamurat
Sıkı Dost
|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Ağustos 2007, 16:56:24 » |
|
ooooooooo hoşgeldiniz karamurat bey:)
hoşbulduk dostum...tüm sınıfı topluycaz bu foruma:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Ağustos 2007, 16:59:16 » |
|
Öncelikle değerli büyüğüm californiya üstada,site sahibi sınıf arkadaşım bahaa ve tsubasaa ya saygı sevgi hürmet vb dileklerimi sunuyorum...burada değerli borsa üstadı ve yatırımcılarıyla beraber olabilmek çok güzel...
becerebildiğim ve elimden geldiği kadarıyla burada her türlü hissenin analizini sizlerle paylaşmak isterim.farklı düşüncelere,eleştirilere ve yorumlara her zaman açığımdır;yeter ki seviyeli ve bağcıyı dövmeyen türden olsun:)
lafı çok uzatmayalım ve işimize bakalım...
Karamurat bu hatun sen misin arkadaşım... 
|
|
|
|
|
|
62,250-74,925 80,225-86,375 Fibo = 67,225-66,325 Pivotlar = 67,800-68,025-73,625 Alayına İSYAN, İnadına ASLAN Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
karamurat
Sıkı Dost
|
 |
« Yanıtla #17 : 15 Ağustos 2007, 17:31:56 » |
|
Öncelikle değerli büyüğüm californiya üstada,site sahibi sınıf arkadaşım bahaa ve tsubasaa ya saygı sevgi hürmet vb dileklerimi sunuyorum...burada değerli borsa üstadı ve yatırımcılarıyla beraber olabilmek çok güzel...
becerebildiğim ve elimden geldiği kadarıyla burada her türlü hissenin analizini sizlerle paylaşmak isterim.farklı düşüncelere,eleştirilere ve yorumlara her zaman açığımdır;yeter ki seviyeli ve bağcıyı dövmeyen türden olsun:)
lafı çok uzatmayalım ve işimize bakalım...
Karamurat bu hatun sen misin arkadaşım...  abi o hatunu bi bulsam....ahh ah  abicim sana bi grafik göstersem fikirlerini sorsam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|