|
tsubasaa
|
 |
« : 15 Aralık 2009, 00:30:13 » |
|
MÜMKÜN OLDUKÇA HER GÜN AKŞAM BU TOPİĞE 1 SAAT AYIRMAYA ÇALIŞCAM
ENDEKSLER
SENETLER
TEKNİK ANALİZ
TAKAS ANALİZİ
GİBİ KONULARDA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR TABİ SORU GELİRSE YANITLAMAYA ÇALIŞALIM....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkanatakan
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2009, 01:29:26 » |
|
Dostum hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2009, 09:13:37 » |
|
hayırlı olsun tsuuu 
|
|
|
|
|
|
İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım. ....Sanki benim görevimdi gülmek, güldürmek ... Zor olansa yalnız kaldığımda kendimle yüzleşmek .... Kartal için bir güvercini mağlup etmek bir şeref değildir...:( Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2009, 14:50:42 » |
|
TEŞEKKÜRLER...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hkara1956
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 64
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2009, 15:01:50 » |
|
hayırlı olsun ,başarılar diilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2009, 16:44:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım. ....Sanki benim görevimdi gülmek, güldürmek ... Zor olansa yalnız kaldığımda kendimle yüzleşmek .... Kartal için bir güvercini mağlup etmek bir şeref değildir...:( Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2009, 16:53:11 » |
|
her gün 5 tane bakarım üstü kalır:P:))) şaka bi yana çok yorgun olmadıkça günlük 1 saat ayırcam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibo_07
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2009, 16:53:51 » |
|
Tsu hayırlı uğurlu olsun Yüce mevlam utandırmasın aldığın hisseler tavan tavan gitsin her şey gönlünce olsun mutlu alsam mutlu olur muyum acaba bir zhamet bakıversen şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Bir oyun başka olamaz oyundan gibi Bir söz başka olamaz sözden gibi Bir şey başka olamaz şeyden gibi Tam öyle gibi, varıyor gibi bir mutluluğa Ne gelir elimizden insan olmaktan başka Edip CANSEVER
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2009, 16:59:45 » |
|
ARMDA:1,38 ÜSTÜ KAPANIŞLAR YENİDEN YÜKSELEN TRENDE GİRMESİ İÇİN ÖNEMLİ.1,45 ÜSTÜNDE YENİDEN 1,6 DENEYEBİLİR.1,32 ALTI KAPANIŞLARDA HENÜZ ÜSTÜNDE KALMAYA BAŞLADIĞI ALÇALAN TRENDE TEKRAR DÖNER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|