Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 23 Mayıs 2012, 07:32:17

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 1380 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BORSAMANIA CANLI SEANS  (Okunma Sayısı 414392 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
leoma
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 96

« Yanıtla #27 : 31 Aralık 2010, 21:23:41 »

üstad sizi burada görmek gerçekten güzel,site başka türlü ayağa kalkmazdı çünkü.Bu arada tüm borsamania ailesinin yeni yılını kutlarım...
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 27
Karizma: 4561

« Yanıtla #28 : 01 Ocak 2011, 14:32:41 »

Kanal Desteğimiz 65,500 lerde, ANA DESTEK 63,250 ve yükselmeye devam ediyor.En son haber göndermiştim yukarı denemeler olacak diye.Henüz ana direnç kırılılamadı.67,300-500 aralığı hacimli kalıcı kırılırsa yeni zirve yada yeni zirveye yakın yükseliş yaşanabilir.Ana destek dikkate alınmalı mutlaka.

Kağıt bazlı hareketler devam ediyor.Özellikle Burcedeki yüksek bedelsiz Konya-Bfren-Brisa-Karton-Golts.....vs gibi bedelsiz potansiyeli yüksek olan senetlerde kullanılmaya devam ediyor.

ENDEKS : Yılın son gününde ara desteğine yakın kapanış yaptığı görülüyor.Endekste tepki modu sürüyor.Yön belirsiz konumda.Son yorumumdada belirttiğim üzere 67,300 seviyeleri hacimli geçilmedikçe yukarı hareketler tepkiden öteye gidemiyor.Ana Trend desteğine yakın durumdayız.Ciddi bir düzeltmeden bahsetmek için ise 63,300-63,500 aralığının kırılması gerekiyor.Görünüş geçen sene yaşadığımız düzeltme modunu andırsada yinede verdiğim ANA DESTEK seviyeleri dikkatle izlenmeli.Zaten düzeltme bitti ise dirençler üzerinde hacimli yükselişleri görürüz.(Zira 28 binlerden başlayan yükseliş trendinde bu verdiğim ANA DESTEK hiç kırılmadı.Düzeltmeler hep o seviyelere kadar gerçekleşti.Bu seviye en son 62,500 seviyesindeydi, şimdi 63,300-500 aralığında.Bu seviyenin kapanış bazında kırılması halinde ise porföylerde yüksek oranda NAKIT kalınmasını tavsiye edebilirim),

67,300-500 aralığının kalıcı kırılması halinde ise yeni zirve veyahut zirveye yakın noktalara kadar hisse senedi yatırımı yapılabilir.

VOB ise cuma günüde yazdığım gibi Uzun pozisyonda olanlar için Tepki Modundan dolayı Flat kalınması gerektiğini belirtmiştim.Yön belirsizliği var 83,500 geçilmeden UZUN, 81,500 kırılmadan KISA tehlikeli sonuç yaratabilir.Volalite devam edip yön tayini gerçekleşebilir.Ondan dolayı Yön tayini bulunana kadar Volalite devam edebileceğinden Flat kalmakta fayda görüyorum.81,500 kalıcı kırılırsa önceki dibe doğru bir hareket, 83,500 kalıcı kırılırsa ise önceki zirve yada % 5 kadar üzerine bir hareket yaşayabiliriz orta vadede.

SENETLER : Cuma günüde yazmıştım Burcedeki yüksek bedelsiz diğer potansiyeli olan senetlerde beklenti yaratıyor.KARTN-BFREN-KONYA-BRISA-GOLTS-BAGFS......vs senetler yükselişlerini sürdürüyor.Ralli modunda hareketlerini sürdürüyorlar.Mayıs ayı Bedelsiz-Temettü ayları olduğundan vede Burcede bedelsiz bölünme yaşanacağından bu tür yükselişler devam edebilir.Ama şunuda belirtmekte fayda görüyorum.Bu tür senetlerde beklenti satın alınmıyor, sadece piyasa tarafından senetler subjektif bir biçimde yükseltiliyorlar, yoksa bedelsiz verilme olasıkları olmasına rağmen bunun dönemini kimse tahmin edemez.

Yükseliş Trendinde olan, yada düzeltmesini bitirmiş olabilecek bazı kağıtlarda Teknik görünümünü sizlerle paylaşmak istiyorum.Bundaki amacım takip listesi oluşturmak değil sadece elinde olabileceklere yardımcı olmaktır.Yoksa benim ana prensibimi herkes bilir Büyük Krizlerden sonraki 6 ila 1 sene içerisinde senetler yok pahasına düşmüş ve yataya girmiş iken alınabilecek senetlerin uzun vade tutulmasıdır.Bu noktada ciddi primler olur her zaman.Zaten yükselişin başladığını ilk olarak yazanlardanım son krizden sonra.Her ne kadar bu kadar yükseliş beklemesemde kağıtlar 5-10 kat prim yapmış durumdalar.Yada kısa vade yeni trende girmiş senetler.Bunlardada kısa vade yükselişten yararlanmak ve realize etmektir amacımız.

Maalt : 16,00 üzerinde kalırsa düzeltmesini tamamlamış olabileceğinden yukarı güçlü ataklar yaşayabilir.Ancak bunun için 16 üzeri kalması lazım.

Ayces : 11,50 üzerinde kalırsa aynen Maalt gibi potansiyel var.Genel anlamda Turizm kağıtlarında genel teknik görünümün iyi olduğu görülüyor.

Ipmat : 3,56 üzerinde kalması devamı halinde güzel görünümü olan bir diğer senet.

Durdo : Teknik görünümü güzel, seçim beklentisi yaratılabilecek bir senet.

Krdmb : 1,20 üzerinde kaldığı sürece (Bu destek yükselir) yukarı potansiyeli olabilecek bir senet.

Onun dışında yukarıda belirtiğim b.potansiyeli olan senetlerde hareketlilik hakim.

Not : Teknik görünümü beğendiğim senetleri seansta yada akşamları paylaşaya devam edeceğim.Ama dediğim gibi buradaki ama kısa vade yükselişlerinden yararlanmaktır.Ama Endeks AL vermeden pek senet analizi yapma taraftarın değilim, zira takibime alıyorum gibi anlaşılmasını istemiyorum.

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,275-74,875
80,125-86,525
Fibo = 67,225-66,325
Pivotlar = 67,900-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
CEYLAN1905
Aileden Biri

Rep Gücü: 2
Karizma: 1155

« Yanıtla #29 : 01 Ocak 2011, 15:27:03 »

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle herkesin yeni yılını kutlar yeni yılı herkese önce sağlık sonra mutluluk ve sonrada sevdikleriyle beraber olmalarını diliyorum. Net durumundan dolayı girebilirsem yazıyorum. İnşallah bi 10 güne kadar Türkiyede olursam daha iyi sohbetler edebiliriz. şimdilik kalın sağlıcakla.
bartın
Sıkı Dost
**

Karizma: 14

« Yanıtla #30 : 01 Ocak 2011, 17:32:26 »

üstat hoş geldin
burki_06
HABERATÖR
Kral Tahtı

Rep Gücü: 19
Karizma: 6168

« Yanıtla #31 : 01 Ocak 2011, 17:39:35 »

yeni yıl hediyesi gibi üstat hoşgeldin    dostum artık kesin dönüş yaparız herhal  smitten smitten smitten smitten

bagirFAKİR FUKARAYI UNUTMAYALIM bagir

burkiden ekonomi haberleri http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=13326.new#new
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kisisel görüşüme dayanmaktadir. Bu görüsler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Kısaca kendi kararınızı kendiniz verin sevgili dostlar
burki_06
HABERATÖR
Kral Tahtı

Rep Gücü: 19
Karizma: 6168

« Yanıtla #32 : 01 Ocak 2011, 19:00:54 »

üstat bu borsaya nerde veda ederiz sence  smitten smitten smitten

bagirFAKİR FUKARAYI UNUTMAYALIM bagir

burkiden ekonomi haberleri http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=13326.new#new
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kisisel görüşüme dayanmaktadir. Bu görüsler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Kısaca kendi kararınızı kendiniz verin sevgili dostlar
ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #33 : 01 Ocak 2011, 20:06:13 »

üstat bu borsaya nerde veda ederiz sence  smitten smitten smitten

Dostum benim Ana Fikrim şu şekilde , Yeni zirve ve ciddi bir düzeltme.Bu zirve tahminen 77-80 arası gerçekleşecek.Ancak yukarıda verdiğim Ana Destekler kırılırsa inatta bulunmaya gerek yok.Ciddi manada yara alabiliriz.

80,125-86,525
Fibo = 67,225-66,325
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #34 : 01 Ocak 2011, 20:08:24 »

FMIZP : 15,5 kırılmadığı sürece kısa vade yön yukarı, yukarıda yazdığım gibi b.potansiyeli olan senet kategorisine girdiğinden kullanılıyor.Orta vade ise 12,5 Ana Desteği (Bu verdiğim destekler yukarı güncellenir gün geçtikçe yükselir.)

80,125-86,525
Fibo = 67,225-66,325
eng
Sıkı Dost
**

Karizma: 61

« Yanıtla #35 : 01 Ocak 2011, 23:08:56 »

sayın hocam öncelikle AFYON için ve banvit - skplc için ne söyleyebilirsiniz?
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 1380 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: