Bir kaç haftadır kafamı borsayla bozmuş biri olarak, başlangıçta sıkıntı çekiyorum.Teorik olarak çoğu şeyi araştrdım öğrendim.Nedir nasl olur.Fakat pratik kısmına geçeyim dedim fakat sıkıntım var maalesef.Nerede ?
İnternet üstünden borsa oynamak istiyorum.İşbankasına gidip, hesap açtırıp, ordan işteyatırım (sanırım) sitesinden hisse alıp satabiliceğimizi söylediler.Bu konuda ;
- Hisseler için VOB hesabı mı açtırmam lazım ? yoksa yatırım hesabı mı ? Hisse alıp satıcam sadece.
- Teminat ücreti gerekiyor.Bazı yerlerde 18 tl, bazı yerlerde 140 lira deniyor.İşbankasında ne kadar ?
- Teminat ücretini yatırınca o ücret üstünden mi oynamaya başlıyoruz yoksa o ücret orda kalıyor mu ?
- Kıbrısta öğrenciyim.Bu yüzden bankaya git ilgilen vs.. gibi işlemler olamayacak.Kıbrısta işbankası yaygın.Sadece banka üstünden bu işlemler gerçekleştirilebilir mi ?
- Birde öğrenme amaçlı 100 lira ile başlamak istiyorum.biraz çözeyim sonradan takviye yaparım.Bir alt sınırı falan varmı 500 lira vs.. gibi.
bunların dışında

gereken , yada söylemek istediğiniz başka birşeyler varmı ? Sıfırdan başlayacağım.
Teşekkürler.