|
tsubasaa
|
 |
« : 14 Eylül 2007, 18:05:58 » |
|
NERDEYSE BÜTÜN FORMASYONLARI TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİYORUM KISMINDA ANLATTIM. ARTIK SIRA YEMEK PİŞİRMEYE GELDİ.HER NE KADAR ÇOĞUMUZ HAZIR YEMEĞİ SEVSEKTE.BÖLÜMÜ TAKİP EDEN ARKADAŞLAR VARDI.VAKİTLERİ OLDUKÇA BULDUKLARI FORMASYONLARI BURDA PAYLAŞIRLARSA MEMNUN OLURUM.
FORMASYONLARIN BAŞARISINI HİSSE TAKİP OLTAMIZA TAKILANLAR KISMINDAN GÖREBİLİRSİNİZ ORADAKİ HİSSELERİN NERDEYSE HEPSİ FORMASYONLARA GÖRE TAKİBE ALINMIŞTIR.FORMASYON KESİN SONUÇ VERECEK DİYE BİR KANIYADA KAPILMAMAK GEREKİR.AMA BÜYÜK ÖLÇÜDE HEDEFLERE ULAŞILMAKTADIR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2007, 23:30:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
menderes
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2007, 23:38:41 » |
|
bi tanede benden ama, benim grafikte tam olarak gösteremedim. polat dostum daha güzelini koyar ama, naçizane bir TOBO 
|
|
|
|
|
|
**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME** Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2007, 05:04:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 182
ameliyat şart !
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2007, 09:26:59 » |
|
BURADAYIZ ÜSTAD.... 
|
|
|
|
|
|
yaşam;
nefes aldığımız zamanların değil,nefesimizin kesildiği zamanların toplamıdır...
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Eylül 2007, 18:39:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2007, 20:15:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
|
|