|
ASLAN
|
 |
« : 12 Ekim 2007, 16:46:04 » |
|
Sevgili Arkadaşlar
4 Senedir sizlere aşırı özveri göstererek yardımcı olmaya, çoluk çocuğunuzun rızkını yatırımlarınızda değerlendirerek fayda sağlamaya çalışmaktayım.
Bir takım anketler yaparak bundan sonra yapabileceklerim konusunda bilgi sahibi olmak için bilgi edinmek amacındayım.
Bu anketlere lütfen ilgi gösteriniz ve sakın duygusal davranışlarda bulunmayınız.Tamamen gerçekleri işaretlerseniz beni sevindirirsiniz.Ayrıca bu anket bizim yazdığımız senetlerde ve toplamda kar-zarar durumunuzu sormaktadır.Ondan dolayı bunun muhasebesini ancak sizler yapabilirsiniz.
Ayrıca Küçük Yatırımcı dostlarımıza daha faydalı olmak için bu anketleri düzenleyeceğim.Bu konuda lütfen duyarlı olalım, bizi sevmeyen insanlarda lütfen ankette oy kullanmasın, dürüst olunsun.
Yalnışlıkla verilen oylarınızı değiştirme hakkı verilmiştir anketimizde.
|
|
|
|
|
|
Dirençler : 68850-69600-70325-71700 Kanal Ana Destek-Direnç : 62,275-74,875 80,125-86,525 Fibo = 67,225-66,325 Pivotlar = 67,900-68,025-73,625 Alayına İSYAN, İnadına ASLAN Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
battalsüleyman
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 11
semerkand-mostar
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2007, 20:07:27 » |
|
ya üstadım bu da sorumu  ne demek kazandınmı,denilenleri uyguladıktan sonra her türlü kazanıyoruz,en son kendi hatamla infyo yu 93 ü geçer diye beklettim ve kaybettim.eğer dediğiniz yapılırsa kazanılıyor.siz hiç üzülmeyin.Allah razı olsun,tekrar tekrar teşekkür ederiz
|
|
|
|
|
|
RABBİMİZ BİR,PEYGAMBERİMİZ BİR,BİZİM DİNİMİZ KARDEŞLİK DİNİDİR.AYNI SAFA DURUP AYNI YÖNE DÖNÜYORUZ,BİRLİKTE SECDE EDİYORUZ BİZE YAKIŞAN BİRLİKTE OLMAK,AYRIMCILIK YAPMAMAK
|
|
|
|
kartal58
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2007, 22:53:53 » |
|
üstad kazanmadik olurmu seni bulmadan önce biraz kaybetmistim onlari sagolasin sayende toparladim bunu inkar etmek olurmu dedigin gibi yapilirsa kayip cok az olur herkes nerde alip satacagini takip edip uygulasa cok daha iyi olacak bende de satma isi tam yerine oturmadi ama oda olacak insallah Allah senden razi olsun bunu bilir bunu söylerim basarilarinin devamini dilerim Ramazan bayramimiz mübarek olsun
hayirli geceler
|
|
|
|
|
|
Kula belâ gelmez Hak yazmayınca, Hak bela yazmaz kul azmayınca...
|
|
|
leoma
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 96
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2007, 22:58:55 » |
|
üstad sayende burada azda olsa para kazanamayan ky yoktur,allah razı olsun,sadece şöyle bir sıkıntı oluşuyor senedi aldıktan sonra satacağımız zaman bunu kaçırabiliyoruz buda kazancın düşmesine sebep oluyor bunu birçok arkadaş yaşıyordur zannedersem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kartal58
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2007, 22:59:29 » |
|
benim vob ile hicbir bilgim yok ama seni takip edecegime göre basa cikariz insallah ben pörtföy yönetimini yatirimci kurulusa devretmeyi düsünüyordum önce bilgi alipta ama emin degilim daha bilgisi olan veya yapan varsa yardimci olursa sevinirim bazen yetisemiyorum satmaya
örnek:grnyo 0,79 almistim 1,11 i gördü ve geri geldi bende onunla geri geldim duruyorum daha
|
|
|
|
|
|
Kula belâ gelmez Hak yazmayınca, Hak bela yazmaz kul azmayınca...
|
|
|
azizaydin
Sıkı Dost
Karizma: 25
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2007, 23:23:50 » |
|
yazmış olduğunuz tavsiyelerinizden dolayı size çok teşekkür ederim.şöyle bir laf vardır aza kanaat edemeyen çoğa sahip olamaz.iyi geceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
afetevler
Yeni Dost
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2007, 23:29:31 » |
|
SİZİ TAKİP EDİYORUM KY YIM DEDİĞİNİZ GİBİ SABREDİLİRSE KAZANILIYOR.AYRICA BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Ekim 2007, 23:47:19 » |
|
benim vob ile hicbir bilgim yok ama seni takip edecegime göre basa cikariz insallah ben pörtföy yönetimini yatirimci kurulusa devretmeyi düsünüyordum önce bilgi alipta ama emin degilim daha bilgisi olan veya yapan varsa yardimci olursa sevinirim bazen yetisemiyorum satmaya
örnek:grnyo 0,79 almistim 1,11 i gördü ve geri geldi bende onunla geri geldim duruyorum daha
Kesinlikle tavsiye etmem dostum bunu.Asla böyle girişimde bulunma derim ben.Kendi bağını kendin kes. 
|
|
|
|
|
|
Dirençler : 68850-69600-70325-71700 Kanal Ana Destek-Direnç : 62,275-74,875 80,125-86,525 Fibo = 67,225-66,325 Pivotlar = 67,900-68,025-73,625 Alayına İSYAN, İnadına ASLAN Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Ekim 2007, 23:48:51 » |
|
ya üstadım bu da sorumu  ne demek kazandınmı,denilenleri uyguladıktan sonra her türlü kazanıyoruz,en son kendi hatamla infyo yu 93 ü geçer diye beklettim ve kaybettim.eğer dediğiniz yapılırsa kazanılıyor.siz hiç üzülmeyin.Allah razı olsun,tekrar tekrar teşekkür ederiz Kısa vadelerde zaten seansları izlemek gerekiyor dostum bunu yazılarımda belirtiyorum ancak söylediğin kağıtta 2 defa bu seviye geçilemedi ve ben bu senedin satılması gerektiğini yazdım.İşte tüm mesele biraz zaman.Haklısın herbirimizin tek işi Borsa değil ancak yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışıyoruz hepbirlikte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|