Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 11 Şubat 2012, 08:24:22

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4] +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: COMDO - Componenta Dökümcülük A.Ş.  (Okunma Sayısı 7276 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 19 Nisan 2009, 23:34:34 »

Haber 31.03.2009 15:44
***COMDO*** Componenta Dokumculuk Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 31.03.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda -2008 yili icinde 1.000 TL 
***COMDO*** Componenta Dokumculuk Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 31.03.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda  -2008 yili icinde 1.000 TL Orhangazi Endustri Meslek Lisesi, 1.040 TL TEV olmak uzere toplam 2.040 TL bagis ve yardimda bulunuldugu hususunda bilgi edinildigi, -2008 yili net donem karinin Turk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasi Mevzuati ve Sirketimiz Esas Mukavelesi cercevesinde  577.675,58 TL Birinci Tertip Yasal Yedek Akce, 3.484.800,00 TL Ortaklara Temettu Bakiye tutarinda, fevkalade Ihtiyat olarak ayrilmasina, 1 TL'lik hisseye brut=net 0,055 TL olmak uzere %5,5 oraninda 3.484.800 TL temettu odenmesi ve temettunun sermayeye ilave edilerek bedelsiz hisse senedi olarak dagitilmasinin kabul edildigi -2009 yili bilanco donemi icin Basaran Nas Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S. (A Member of a Priceqaterhouse Coopers) Yonetim Kurulunca yapilan secimini onaylanmasina karar verildigi, -Yonetim Kurulu Uyeliklerinin adedi 4 olarak tespit edilerek Yrjo Heikki Lehtonen, Harri Uolevi Saukkomaa, Tezcan Yaramanci, Hakan Sadik Goral'in 2009 yili hesaplarini incelemek amaci ile toplanacak Genel Kurul'a kadar gorev yapmak uzere secildigi, -Denetcilerin adedi 2 olarak tesbit edilerek Adil Giray Oztoprak, Aysegul Eder Uyanikdeniz'in 2009 yili hesaplarini incelemek amaci ile toplanacak Genel Kurul'a kadar gorev yapmak uzere denetci secildigi bildirilmistir. Toplanti Tutanagi ile Kar Dagitim Tablosu Gunluk Bulten ekinde, Kar Dagitim Tablosu ayrica Internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***COMDO***IMKB

SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 19 Nisan 2009, 23:34:49 »

Haber 10.04.2009 07:34
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK
    Componenta Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin 09.04.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.    “Şirketimizin 31 Mart 2009 tarihinde yapılan 37. Olağan Genel Kurul Toplantısının bitimini müteakip 09 Nisan 2009 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında 1-Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sn. Heikki Lehtonen Başkan Yardımcılığına Sn. Harri Saukkomaa seçilmelerine,2-Sermaye Piyasası Kurulu'nun bağımsız denetime ilişkin Seri:X, No:22 tebliği uyarınca 01 Ocak 2009 tarihinden geçerli olmak üzere denetimden sorumlu komite üyeliklerine Sn. Tezcan Yaramancı ve Sn. Harri Saukkomaa'nın seçilmelerine ve Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatına ve Kurumsal Yönetim Kurallarına uyum çerçevesinde  Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliklerine  Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Heikki Lehtonen, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Sn. Hakan Sadık Göral'ın seçilmelerine,3-Şirketimizin 31.03.2009 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında  250.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanına sahip şirketimizin 63.360.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 2008 yılı cari yıl kazançlarından 3.484.800 TL tutarındaki temettünün sermayeye eklenmesi suretiyle bedelsiz hisse verilerek 66.844.800 TL'na çıkarılmasına ve bu artışla ilgili olarak,-Artırılan 3.484.800 TL'nin 31.03.2009 tarihli Olağan Genel Kurul kararının tescilini müteakip temettünün sermayeye eklenerek temettüden bedelsiz hisse olarak karşılanmasına,-1 Kr'luk hisseye %5,5 oranında bedelsiz pay verilmesine,-Bedelsiz pay dağıtımı için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve payların Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'ne kaydı için gerekli başvuruların yapılmasına, karar verilmiştir.4- Şirket yönetiminde meydana gelmiş bulunan değişiklikler nedeniyle, 28 no.lu imza sirkülerinin iptali ve 29 no.lu imza sirkülerinin yürürlüğe konulmasına,oy birliği ile karar verilmiştir."    İMKB             

SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 19 Nisan 2009, 23:35:03 »

Haber 13.04.2009 12:12
***COMDO*** Componenta Dokumculuk Ticaret ve Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Yurtici ve yurtdisi pazarlarda gorulen talep dususu dikkate alarak, Orhangazi 
***COMDO*** Componenta Dokumculuk Ticaret ve Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Yurtici ve yurtdisi pazarlarda gorulen talep dususu dikkate alarak, Orhangazi Tesislerimizde 16 Nisan / 4 Mayis2009 tarihleri arasinda uretim yapilmayacaktir. Orhangazi tesislerimizde yaklasik 1100 kisi calismayacaktir. Belirtilen sureler icinde mavi yakali personelimiz kisa calisma odeneginden yararlandirilacak, beyaz yakali personelimize ise yillik izin kullandirilacaktir. ***COMDO***IMKB

Yıldızsever
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 719

« Yanıtla #30 : 28 Ekim 2009, 13:36:00 »

-matriks-

Roll Eyes

Yağmur gibi toprağa düştün, şimdi de cimrilikle bu toprağı kimseye vermem diyorsun!

YASAL UYARI
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir...
menderes
MODERATÖR

Rep Gücü: 10
Karizma: 5374

« Yanıtla #31 : 28 Ağustos 2010, 17:35:51 »

*COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK'ÜN 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 4.352.490 TL

(27/08/2010 - 17:25:40) 

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
Sayfa: 1 2 3 [4] +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: