|
FIRTINA
|
 |
« : 14 Ekim 2006, 03:58:44 » |
|
CRDFA - Creditwest Faktoring Hizmetleri HakkındaDünyada ilk kez Mezopotamya'da M.Ö 4000'li yıllarda “alacağın temliki” şeklinde görülen faktoring, Türkiye'de 1990 yılında kurulan ilk faktoring şirketiyle finans sektörüne canlılık getirmiştir. 1994 yılında kurulan Toprak Factoring A.Ş., ana hissedarı Toprakbank’ın TMSF’ye devrolunmasıyla başlayan süreç sonunda Altınbaş Holding A.Ş. tarafından satın alınmış ve Creditwest Faktoring Hizmetleri A.Ş. olarak belirlenen yeni adıyla finans sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Şirketin son durum itibariyle ortaklık yapısı; %85 Altınbaş Holding, %15 Halka Açık Kısım şeklindedir. Creditwest Faktoring, bu değişimle birlikte güçlü bir sermaye yapısına kavuşmuştur. Sahip olduğu deneyimli, genç ve dinamik kadrosuyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen faktoring şirketi konumuna gelmiştir. Türkiye'de faaliyet gösteren faktoring şirketleri arasında ISO 9001 belgesini alan ilk faktoring şirketi olan Creditwest Faktoring, aynı zamanda FCI'ın aktif bir üyesidir. Türkiye'de halka açık durumda olan 3 faktoring şirketinden birisi olma özelliğini taşıyan ve %25 oranında hissesi halka arz edilmiş bulunan Creditwest Faktoring'in faaliyetleri JHI INTERNATIONAL denetim firmasının Türkiye temsilcisi olan ARTI DEĞER ULUSLAR ARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM A.Ş. tarafından denetlenmektedir. http://www.creditwest.com.tr
|
|
|
|
|
|
Lütfen forum kurallarına uyalım.Uygunsuz mesajları mesaj kısmında yer alan ''moderatöre bildir'' butonu ile bildirelim.Bu kurallar seviyeli ve kaliteli bir forum içindir. Saygılar
|
|
|
speedy
Burası Artık Onun Evi
   Rep Gücü: 0
Karizma: 12
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2006, 23:57:07 » |
|
FACFA 2005/9 : 5,715,037 2006/9 : 5,714,197 net değişim : -840 % değişim : -0.01
|
|
|
|
|
|
Yalan dünya 4 mevsimde 1 BAHAR olur..
|
|
|
tufanozturk
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 13
TOMBOLA HADİ BAKALIM...
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2007, 14:22:54 » |
|
***FACFA*** FACTOTURK FAKTORING HIZMETLERI A.S.`NDEN GELEN YAZI: SIRKETIMIZIN ALTINBAS HOLDING A.S. VE ALTINBAS MUCEVHERAT IMALATI VE DIS TICARET A.S. ILE BIRLIKTE UKRAYNA CUMHURIYETI`NDE KURDUGU `WEST FINANCE AND CREDIT BANK` 05.03.2007 ITIBARIYLE FAALIYETINE BASLAMISTIR. ***FACFA***
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
|
|
|
|
ADMİN
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2007, 16:04:57 » |
|
***FACFA*** FACTOTURK FAKTORING HIZMETLERI A.S.`NIN 21.03.2007 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. `YONETIM KURULUMUZ, 21.03.2007 TARIHLI KARARINDA ORTAKLIGIMIZIN CIKARILMIS SERMAYESININ 12.981.538,40 YTL`DAN 20.000.000 YTL`NA BEDELSIZ (%54,065) ARTIRILMASI ILE ILGILI 20.03.2007 TARIHLI YONETIM KURULU KARARINA ISTINADEN YAPILAN TETKIK NETICESINDE OZSERMAYE ENFLASYON DUZELTME FARKLARI HESABINDAN SERMAYEYE ILAVE EDILEN 7.018.461,60 YTL`NIN 21.03.2007 TARIHINDE SERMAYE HESABINA AKTARILDIGINI TESPIT ETMISTIR. BUNA GORE, 1- ARTIRILAN 7.018.461,60 YTL SERMAYEYI TEMSILEN IHRAC EDILECEK 3.579.415,42 YTL`LIK A GRUBU PAYLARIN VE 3.439.046,18 YTL`LIK B GRUBU PAYLARIN KAYDILESMEMIS HISSE SENETLERI 4 NUMARALI YENI PAY ALMA KUPONU KARSILIGINDA KAYDILESMIS PAYLARIN ISE KAYDEN USULUNE UYGUN SEKILDE PAY SAHIPLERINE DAGITILMASINA, 2- SERMAYE ARTIRIM ISLEMLERININ TAMAMEN VE USULUNE UYGUN OLARAK SONUCLANDIGININ SERMAYE PIYASASI KURULU`NA VE BDDK`NA BILDIRILMESINE, 3- SERMAYE PIYASASI KURULU`NDAN GEREKLI BELGENIN ALINMASINI TAKIBEN 10 GUN ICINDE SIRKETIN CIKARILMIS SERMAYESININ 20.000.000 YTL OLDUGUNUN TICARET SICILI`NE TESCILI ICIN GEREKLI ISLEMLERIN YAPILMASINA, KARAR VERMISTIR.` ***FACFA***
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
ADMİN
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2007, 21:47:55 » |
|
FACFA(KONSOLİDE) 2005/12: 7,017,892 2006/12: 8,248,878 Değişim (%): 17.54
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
çapraz
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2007, 14:28:22 » |
|
***FACFA*** Factoturk Faktoring Hizmetleri A.S.'nin 24.05.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2006 yili Olagan Genel Kurul ve Imtiyazli Pay Sahipleri Genel Kurulu 24.05.2007 tarihinde toplanmis olup gundemdeki konular gorusulerek onaylanmis ve karara baglanmistir. Alinan kararlar asagida belirtilmektedir. Genel Kurul tutanagi ekte yer almaktadir. 1. 2006 yili Yonetim Kurulu Raporu, Denetci Raporu ve Bagimsiz Dis Denetim Kurulus Raporu ile Kurumsal Uyum Raporu onaylanmistir. 2. 2006 Yili Bilanco, Kar/Zarar hesaplari onaylanmistir. 3. Yonetim Kurulunun, 2006 mali yilinda olusan kara ilisikin kar dagitim teklifi gorusulmustur. Kar dagitiminin Yonetim Kurulu'nun 03.04.2007/11 ve 09.04.2007/12 tarih ve sayili kararlari dagrultusunda gerceklestirilmesine karar verilmistir. Buna gore, 2006 yilinda olusan 8.248.878 YTL'lik konsolide net kar'in 3.894.461 YTL'lik kismi anasozlesmenin 20. maddesi uyarinca 29.05.2007 tarihinden itibaren brut %30 (net %25,50) oraninda nakit temettu olarak dagitilmasina, 1 YTL'lik nominal degerli hisse icin brut 0,30 YTL (net 0,255 YTL) nakit temettu odenmesine, nakit olarak dagitilacak toplam brut temettu tutarinin 3.894.461 YTL olarak gerceklestirilmesine oybirligi ile karar verilmistir. 4. Yonetim Kurulu uye adedinin Bes olarak tespitine, yeni Yonetim Kurulu uyeleri olarak Ali Altinbas, Inan Altinbas, Huseyin Altinbas, Veysel Oguz ve Sefer Altioglu'nun uc yil sure ile gorev yapmak uzere secilmelerine oybirligi ile karar verilmistir. 5. Denetci adedinin iki olarak tesbitine, yeni Denetciler olarak Mehmet Cizmeci ve Selim Vural'in uc yil sure ile gorev yapmak uzere secilmelerine oybirligi ile karar verilmistir. 6. Yonetim Kurulu uyeleri ile Denetciler ayri ayri ibra edilmislerdir. 7. Yonetim Kurulu uyeleri ile Denetcilere ucret odenmemesine karar verilmistir. 8. Yonetim Kurulunca 1 yil sure ile secilen bagimsiz denetim kurulusu Engin Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Musavirlik A.S. (Grant Thornton) onaylanmistir. 9. Sirketimizin ticari unvaninin "Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S." olarak degistirilmesini de iceren ana sozlesmesinin 2, 3, 4, 6, 7, 8 ve 13. maddelerinin ekteki sekilde tadil edilmesine karar verilmistir. 10. Yil icinde yapilan bagislar ortaklarin bilgisine sunulmustur. 11. Yonetim Kurulu Uyelerine TTK 334. ve 335. maddelerine gore yetki verilmesine karar verilmistir." Genel kurul toplanti tutanagi ve ana sozlesme tadil metni Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***FACFA*** (24/05/2007 - 14:25:30)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2007, 23:13:33 » |
|
Haber 05.09.2007 07:44 *TEKRAR-CREDITWEST FACTORİNG'İN 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 6,302,269 YTL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2007, 16:11:39 » |
|
****FACFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nden gelen yazi: Yonetim Kurulumuz 04.12.2007 tarihli toplantisinda, Ana sozlesmemizin 3. maddesi geregince, 50.000.000 YTL nominal degerli 2 yil vadeli 6 ayda bir kupon odemeli tahvil halka arzina, sozkonusu halka arz islemi icin Is Yatirim Menkul Degerler A.S. 'nin yetkilendirilmesine oy birligi ile karar vermistir. ****FACFA*** (04/12/2007 - 15:31:46)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
decameron
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2007, 10:25:27 » |
|
***FACFA*** Creditwest Faktoring Hizmetleri A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Genel Mudur Yardimcisi Kartal Gurescioglu 19.12.2007 tarihi itibariyle sirketimizdeki gorevinden ayrilmistir. ***FACFA***
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|