|
HAKKI ®
|
 |
« Yanıtla #36 : 16 Ekim 2009, 11:23:30 » |
|
2,17 destek konumunda. 2,21 direnç hedef 2,59 (kısa vade)
|
|
|
|
|
|
-tecrübe istediklerinizi elde edemediğinizde kazandıklarınızdır. -nasipse gelir yemenden, değilse ne gelir elden.
|
|
|
|
cotyora06
|
 |
« Yanıtla #37 : 27 Ekim 2009, 18:04:55 » |
|
*CREDİTWEST FAKTORİNG'İN BDDK'YA SUNDUĞU 9 AYLIK DÖNEM KARI 12.361.000 TL
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yazdıklarım hiç kimse için "ALINIZ;SATINIZ;TUTUNUZ;YATINIZ;KALKINIZ V.B" TAVSİYESİ değildir vede ASLA OLAMAZZ...
Sadece beni bağladığı için kimse kaale almasınn...
|
|
|
|
mersahin
|
 |
« Yanıtla #38 : 30 Ekim 2009, 22:34:56 » |
|
*CREDİTWEST FAKTORİNG'İN BDDK'YA SUNDUĞU 9 AYLIK DÖNEM KARI 12.361.000 TL
yaw bu kadar kar eden şirkete bak  destek direnç nedir diye sorucam ama borsanın şu anki durumunda ne destekler ne de dirençler çalışır gibime geliyor 
|
|
|
|
|
|
NETAS
|
|
|
|
HAKKI ®
|
 |
« Yanıtla #39 : 30 Ekim 2009, 23:28:44 » |
|
yaw bu kadar kar eden şirkete bak  destek direnç nedir diye sorucam ama borsanın şu anki durumunda ne destekler ne de dirençler çalışır gibime geliyor  1,92 destek 2,17 de direnç olmuş
|
|
|
|
|
|
-tecrübe istediklerinizi elde edemediğinizde kazandıklarınızdır. -nasipse gelir yemenden, değilse ne gelir elden.
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #40 : 30 Ekim 2009, 23:33:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
mersahin
|
 |
« Yanıtla #41 : 30 Ekim 2009, 23:37:32 » |
|
kaçtan satarsın onu söyle 
|
|
|
|
|
|
NETAS
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #42 : 31 Ekim 2009, 00:19:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|
mersahin
|
 |
« Yanıtla #43 : 31 Ekim 2009, 01:15:43 » |
|
biz elimize aldık şimdilik heç de kazançlı çıkmadı nımıssız. işte hani satarkene kazançlı çıkabülür müyüz diye bir düşünce var ama artık tezkere zamanı satıcaz galiba 
|
|
|
|
|
|
NETAS
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #44 : 03 Kasım 2009, 11:21:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|