|
FIRTINA
|
 |
« : 14 Ekim 2006, 03:46:50 » |
|
DGATE - Datagate Bilgisayar HakkındaŞirketimizin misyonu “Türkiye kişisel bilgisayar bileşenleri pazarında, tüm çalışanlarının katılımıyla ve tüm paydaşları için artı değer yaratarak sürekli gelişen kurumsal, yaratıcı ve güvenilir bir hizmet şirketi olarak varlığını sürdürebilmektir”. Bu tanım Yönetim Kurulu tarafından belirlenmiş olup, şirketin internet sitesi ile kamuoyuna açıklanmıştır. Şirketimizin vizyonu ise “Türkiye kişisel bilgisayar bileşenleri sektöründe iş süreçleri, satış sonuçları, müşteri tatmini, birinci sınıf müşteri hizmetleri ve yüksek kaliteli lojistik hizmetlerle lider firma “olmaktır. http://www.datagate.com.tr
|
|
|
|
|
|
Lütfen forum kurallarına uyalım.Uygunsuz mesajları mesaj kısmında yer alan ''moderatöre bildir'' butonu ile bildirelim.Bu kurallar seviyeli ve kaliteli bir forum içindir. Saygılar
|
|
|
speedy
Burası Artık Onun Evi
   Rep Gücü: 0
Karizma: 12
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2006, 00:25:58 » |
|
DGATE 2005/9 : 1,429,561 2006/9 : 1,291,829 net değişim : -137,732 % değişim : -9.63
|
|
|
|
|
|
Yalan dünya 4 mevsimde 1 BAHAR olur..
|
|
|
|
ADMİN
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2007, 13:12:42 » |
|
***DGATE*** DATAGATE BILGISAYAR MALZEMELERI TIC. A.S.'NDEN GELEN YAZI: SIRKETIMIZ DATAGATE BILGISAYAR MALZEMELERI TIC. A.S.'NIN 19 SUBAT 2007 TARIHLI YONETIM KURULU TOPLANTISINDA %24 ISTIRAKIMIZ BULUNAN NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S. ILE ILGILI OLASI STRATEJIK ORTAKLIK TEKLIFLERINI DEGERLENDIRMEK AMACIYLA, NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S. YONETIM KURULU'NUN YETKILENDIRILMESINE KARAR VERILMISTIR. %24 ISTIRAKIMIZ OLAN NETEKS ILETISIM DAGITIM URUNLERI A.S. TURKIYE'DE CISCO SYSTEMS, NORTEL NETWORK 3COM HP CHEEK POINT GIBI BIRCOK ULUSLARARASI URETICININ NETWORK, KOMUNIKASYON, TELEKOMUNIKASYON VE GUVENLIK COZUMLERINI ICEREN ILERI TEKNOLOJI URUNLERINI TURKIYE CAPINDAKI BAYILERI KANALIYLA SATIS PAZARLAMA VE DAGITIMINI YAPMAKTADIR. STRATEJIK ORTAKLIK ILE KENDI SEGMENTINDE TURKIYE'NIN EN BUYUK SIRKETLERINDEN BIRISI OLAN NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S.'NIN TURKIYE DISINDA CEVRE ULKELERI ICEREN BOLGESEL COGRAFYADA VE GLOBAL PAZARLARDA DA ETKINLIGININ VE IS HACMININ ARTIRILMASI VE GLOBAL BIR PAZAR OYUNCUSU HALINE DONUSMESI HEDEFLENMEKTEDIR. SOZKONUSU HEDEFLER DOGRULTUSUNDA OLUSAN TEKLIFLERI DEGERLENDIRMEK UZERE YETKILENDIRILEN NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S. YONETIM KURULU AMACLANAN ISBIRLIGININ GERCEKLESTIRILMESINE YONELIK CALISMALARI VE ILGILI TARAFLARLA GORUSMELERI GERCEKLESTIRECEKTIR. AMACLANAN STRATEJIK ORTAKLIGIN EN KISA ZAMANDA GERCEKLESTIRILMESI HEDEFLENMEKTEDIR. ***DGATE*G102349
IMKB BÜLTEN
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
ADMİN
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2007, 09:36:28 » |
|
***DGATE***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ, ŞİRKET HABERLERİ Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş.’nin 09.05.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Yönetim Kurulumuz, 09.05.2007 tarihinde yaptığı toplantıda: Şirketimizin 2006 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 29 Mayıs 2007 Salı günü saat 11.00'de ve A Grubu İmtiyazlı Hissedarlar Toplantısı'nın aynı gün saat 12.00'de Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. Ayazağa Mahallesi Cendere Yolu Sok. No:9/2 Şişli-İstanbul merkez adresinde yapılmasına karar vermiştir."
Gündem maddeleri arasında, olağan gündem maddelerinin yanısıra Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03.05.2007 tarih ve 17/483 sayılı kararı ile uygun görüş verdiği, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın onayından geçen 20.000.000 YTL kayıtlı sermaye tavanı ile kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine ve şirket ana sözleşmesinin 6., 7. ve 16. maddelerinde yapılacak değişikliklerin görüşülüp karara bağlanması konusu da yeralmakta olup, aynı konunun yeraldığı A Grubu İmtiyazlı Hissedarlar Genel Kurul toplantı gündemi ile olağan genel kurul toplantı gündemi ekte yayınlanmaktadır.
(10/05/2007 - 09:27:10)
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2007, 16:35:19 » |
|
Datagate, Asus marka server parçalarını dağıtacak
Datagate, Asus marka server parçaları ürünlerini Türkiye dağıtımını gerçekleştirecek. Bu çerçevede Asustek Computer ile sözleşme imzalayan Datagate, ürünlerin satışından bu yıl 650 bin dolar, önümüzdeki yıl içinse 1 milyon 250 bin dolar satış geliri öngörüyor.
Datagate Bilgisayar Malzemeleri Tic. AŞ'den İMKB'ye gönderilen açıklamada şu bilgilere yer verdi:
"Şirketimiz dünyanın önde gelen yüksek kaliteli server parçaları üreticileri arasında yer alan Asus marka Server Parçaları ürünlerinin Türkiye dağıtımı konusunda Asustek Computer ile sözleşme imzaladı. Asus server parça satışlarından 2007 yılında 650.000 USD 2008 yılında ise 1.250.000 USD satis geliri elde edeceğimizi tahmin etmekteyiz.
Tamamen teknoloji odakli bir firma olan Asustek dünyanın en büyük Arastirma ve Gelistirme gruplarindan birine sahip olarak yuksek kalitesi ve yenilikci teknolojisiyle taninmaktadir. Sirket KBT (Komunikasyon Bilgisayar ve Tuketiciye yonelik elektronik) alaninda butunsel cozumler saglayan oncu firmalardan biridir. Sirket 2006 yilini Dunya genelinde 17 milyar USD satis cirosu gerceklestirmis, 2007 yilinda ise 23 milyar USD ciro hedeflemektedir."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2007, 13:27:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 1
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2007, 18:28:42 » |
|

|