Haber 19.03.2009 10:13
***DITAS*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat ve Teknik A.S.'nin 19.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 19.03.2009 tarihli
***DITAS*** Ditas Dogan Yedek Parca Imalat ve Teknik A.S.'nin 19.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 19.03.2009 tarihli toplantisinda 1. Genel Kurul'a sunulmak uzere hazirlanan 2008 yili hesap donemi'ne ait Yonetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun tasvibine, 2. 2008 yili hesap donemine ait Ortaklar Olagan Genel Kurulu'nun asagidaki gundemi Nisan gorusmek ve karara baglamak uzere 7 Nisan 2009, Sali gunu saat 10:00'da toplantiya davet edilmesine, toplantinin Kayseri Yolu 3. km. Nigde adresindeki Sirket Merkezi'nde yapilmasina ve toplantiya ait ilanlarin T. Ticaret Sicil Gazetesi ve Ulusal Gazetelerden Referans Yerel Gazetelerden Hamle, Nigde Haber Gazetesi'nde yayinlanmasina ve ilgili tum islemlerin takibi ve sonuclandirilmasi hususunda Genel Mudurluge yetki verilmesine, Karar verilmistir. Toplantiya iliskin davet ilaninin bir ornegi ekte sunulmustur. 2008 Hesap Donemi'ne ait Bilanco ve Gelir Tablosu, Yonetim Kurulu Faaliyet Rapori ile donem kari/zarari hakkindaki teklifi, Denetim Kurulu ve Bagimsiz Denetim Raporlari 20.03.2009 tarihinden itibaren Sirket Merkezimizde ve
www.ditas.com.tr adresindeki web sitemizde ortaklarimizin incelemelerine acik bulundurulacaktir." Genel Kurul toplanti gundemi ve vekaletname ornegi ekte ve internet sitemizin (
www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***DITAS***IMKB