|
decameron
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2008, 10:08:25 » |
|
***DMSAS***DEMİSAŞ'IN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU 3 AYLIK DÖNEM KARI 792.870 YTL (15/05/2008 - 09:14:46)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2008, 14:34:34 » |
|
DMSAS 2007/09: 3,477,192 2008/09: 9,017,480 Değişim (%): 159.3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2009, 09:52:43 » |
|
Haber 19.03.2009 08:53 ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S.’nden gelen yazi: Konu: Is akdi sona erdirilen calisanlarimiz ile organizasyon yapisindaki ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S.’nden gelen yazi: Konu: Is akdi sona erdirilen calisanlarimiz ile organizasyon yapisindaki degisiklikler. Yurtdisinda ve ulkemizde etkili olan ekonomik krize bagli olarak is hacmimizdeki daralmalar, maliyetleri dusurucu onlemlerin alinmasini kacinilmaz hale getirmis olup bu kapsamda organizasyonel kuculme nedeni ile Satis lojistik muduru olarak gorev yapmakta olan Uygur Saracligil’in is akdi 18.03.2009 tarihi itibariyle ve bakim muduru olarak gorev yapmakta olan Riza Mustesarli’nin is akdi 17.03.2009 tarihi itibariyle feshedilmistir. Satis lojistik mudurlugu ile is gelistirme mudurlugu kadrolari birlestirilerek is gelistirme ve satis mudurlugu olarak yeniden yapilandirilmis, bakim mudurlugu ise gecici olarak fabrika mudurlugu uhdesinde tutulmustur. ***DMSAS***IMKB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2009, 09:53:12 » |
|
Haber 10.04.2009 16:51 ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Konu: Yonetim Kurulumuzun gorev taksimi hakkinda gorusme. Sirketimizin 10.04.2009 ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Konu: Yonetim Kurulumuzun gorev taksimi hakkinda gorusme. Sirketimizin 10.04.2009 tarihinde yapilan 2008 faaliyet yilina dair Olagan Genel Kurul Toplantisini muteakip, Yonetim Kurulu Uyeleri sirket merkezinde bir araya gelerek Turk Ticaret Kanunu ve Esas Mukavele hukumleri geregi Yonetim Kurulu Baskanligi'na Hayrettin Cayci'yi Yonetim Kurulu Baskan Vekilligi'ne Maksut Urun'u oybirligi ile secmislerdir. ***DMSAS***IMKB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2009, 09:53:32 » |
|
Haber 13.04.2009 07:37 İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-DEMİSAŞ Demisaş Döküm Emaye Mamulleri Sanayii A.Ş.’nin 10.04.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Demisaş Döküm Emaye Mamulleri A.Ş.’nin 10.04.2009 tarihinde yapılan 2008 faaliyet yılına dair Olağan Genel Kurul Toplantısıyla ilgili, Sermaye Piyasası Kanunu gereği bildirimi gereken hususlar aşağıda sunulmuştur. 1- İstifa nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK:315. maddesi doğrultusunda, 26.01.2009 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile atanan Sn.Fuat Sucu’nun bu ataması ve görev süresinin ilk yapılacak Yönetim Kurulu seçimi tarihine kadar sürmesi hususu tasvip edilmiştir. 2- Şirketimizin dağıtılabilir karının SPK Seri VI, No:27 sayılı tebliği çerçevesinde ve küresel ekonomik krizin etkisi de göz önünde bulundurularak mali bünyemizin kuvvetlendirilmesi amacıyla dağıtılmayıp olağanüstü yedeklere alınması hususu kabul edilmiştir. 3- Denetçiliğe, bir yıl süre ile görev yapmak üzere Mehmet Faik Özboyacı ve Emine Gündağ seçilmişlerdir. 4- Yönetim Kurulu Üyelerinin net ücretleri 5.000 TL/Ay olarak belirlenmiştir. 5- Denetçilerin net ücretleri 2.500-TL/Ay olarak belirlenmiştir. 6- 2009 ve 2010 yıllarında iki yıl süre ile görev yapmak üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. kabul edilmiştir. 7- Genel Kurul toplantı tutanakları ektedir.” 2008 yılı içinde yapılan bağışların ortakların bilgisine sunulduğu hususunun da yer aldığı Genel Kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır. İMKB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2009, 09:53:53 » |
|
Haber 13.04.2009 10:47 ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayii A.S.'nin 10.04.2009 tarihli olagan genel kurul toplantisinda kabul edilen ve kar payi dagitilmayacagi ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayii A.S.'nin 10.04.2009 tarihli olagan genel kurul toplantisinda kabul edilen ve kar payi dagitilmayacagi bilgisini de iceren Kar Dagitim Tablosu Gunluk Bulten ekinde yayinlanacak olup, internet sitemizin "Sirketler" bolumunde guncellenmistir. ***DMSAS***IMKB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2009, 09:54:18 » |
|
Haber 15.04.2009 08:50 ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S. ile ilgili Ibrahim Gungor’den gelen yazi: 14.04.2009 tarihinde Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi ***DMSAS*** Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S. ile ilgili Ibrahim Gungor’den gelen yazi: 14.04.2009 tarihinde Demisas Dokum Emaye Mamulleri Sanayi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak 0.77 fiyattan 50.000 adet satis islemi tarafindan gerceklestirilmistir. ***DMSAS***IMKB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burki_06
|
 |
« Yanıtla #16 : 17 Eylül 2009, 11:14:49 » |
|
17.09.2009 11:12 ***DMSAS***DEMISAS DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERI SANAYI A.S.( Özel Durum Açiklamasi (Genel) )
***DMSAS***DEMISAS DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERI SANAYI A.S.( Özel Durum Açiklamasi (Genel) )
Ortakligin Adresi : Okçumusa Caddesi, No:1 Kat:1-2 Beyoglu/Istanbul Telefon ve Faks No. : 0212.2515915 Ortakligin Yatirimci/Pay Sahipleri Ile Iliskiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212.2515915-1310 Yapilan Açiklamanin Ertelenmis Açiklama Olup Olmadigi : Ertelenmis açiklama degildir. Konu : Sirketimizin yeni merkezinin belirlenmesi hakkinda görüsme.
AÇIKLAMA: Açiklanacak Özel Durum/Durumlar: - Sirketimizin Okçumusa Caddesi, No:1 Kat:1 ve 2 Beyoglu/ ISTANBUL adresindeki merkezinin, 01.01.2010 tarihinden itibaren "Osmangazi Mevkii, Asiroglu Caddesi, No:147, 41700 Darica/KOCAELI adresine tasinmasi ile ilgili prosedürün tamamlanmasina,
OYBIRLIGI ILE KARAR VERILDI
ANA SÖZLESME TADIL METNI
SIRKETI MERKEZI-ESKI MADDE 4 Sirketin merkezi Istanbul' dadir. Adresi "Okçumusa Caddesi No:1 Kat 1 ve 2 Beyoglu/ ISTANBUL"dur. Adres degisikliginde yeni adres, ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan ettirilir ve ayrica Sanayi ve Ticaret Bakanliginin yani sira Sermaye Piyasasi Kuruluna da bildirilir. Tescil ve ilan edilmis adrese yapilan tebligat sirkete yapilmis sayilir. Tescil ve ilan edilmis adresinden ayrilmis olmasina ragmen, yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemis sirket için bu durum fesih sebebi sayilir. Sirket Sanayi ve Ticaret Bakanligi ile Sermaye Piyasasi Kurulu na haber vermek suretiyle yurt içinde ve disinda subeler açabilir.
SIRKETI MERKEZI-YENI MADDE 4 Sirketin merkezi Kocaeli'ndedir. Adresi "Osmangazi Mevkii, Asiroglu Caddesi No:147 Darica/ KOCAELI"dir. Adres degisikliginde yeni adres, ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan ettirilir ve ayrica Sanayi ve Ticaret Bakanliginin yani sira Sermaye Piyasasi Kuruluna da bildirilir. Tescil ve ilan edilmis adrese yapilan tebligat sirkete yapilmis sayilir. Tescil ve ilan edilmis adresinden ayrilmis olmasina ragmen, yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemis sirket için bu durum fesih sebebi sayilir. Sirket Sanayi ve Ticaret Bakanligi ile Sermaye Piyasasi Kurulu na haber vermek suretiyle yurt içinde ve disinda subeler açabilir.
Yukaridaki açiklamalarimizin, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayili Tebliginde yeralan esaslara uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafimiza ulasan bilgileri tam olarak yansittigini bilgilerin defter, kayit ve belgelerimize uygun oldugunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve dogru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalari gösterdigimizi ve yapilan bu açiklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederiz.
IMKB
|
|
|
|
|
|
FAKİR FUKARAYI UNUTMAYALIM burkiden ekonomi haberleri http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=13326.new#new Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kisisel görüşüme dayanmaktadir. Bu görüsler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Kısaca kendi kararınızı kendiniz verin sevgili dostlar
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2010, 12:27:13 » |
|
DEMİSAŞ'IN 2010 3 AYLIK NET DÖNEM KARI 2.204.918 TL
|
|