|
tsubasaa
|
 |
« : 12 Kasım 2008, 22:24:22 » |
|
Dow jones:8400 altı kapanışlar dünya piyasaları için olumsuz seyrin devam etmesi anlamına gelecek.Dji de göreceğimiz 8600-8100 puan bandındaki sıkışma karşımıza biri iyi ve zayıf diğeri ise kötü olan iki senaryo karşımıza çıkaracak. İyi ve zayıf olan dji nin 1 haftalık bir süreçte bulunduğu seviyelerden tepki vererek ikili dip oluşumunu teyit etmesi, bu durumda ikili dipte ara tepe noktası olan 9600 seviyesinin yeniden test edilmesi beklenebilir. Kötü senaryo dji nin bir kaç gün 8600-8100 aralığında hareketinden sonra 8100 desteğini kırmasıdır ki bu nokta omuz baş omuz formasyonun da boyun çizgisidir.Kırılması halinde yeni dip oluşumunu beklemek yanlış olmayacaktır ve dji 2003 yılında görülen 7200 seviyesi gündeme gelir.
USD:Dolarda 2001 de başlayan yükselen trend kanalları grafikte verdim.1.62 üstündeki seyrini koruması buna ek olarak dji de kötü senaryonun gerçekleşmesi halinde usd zirve denemesi yapacak.Kısaca dji de oluşacak yeni dipler usd de yeni zirve oluşumlarını beraberinde getirecek.belirttiğim seviyede usd de alışlar zayıflarsa kısa vadede satış fırsatı olarak kullanılacak.Son zamanlarda piyasanın en fazla odaklandığı şirket general motors şirketin iflasını açıklaması beklenmekte bu durum ciddi olumsuzlukları beraberinde getirir.
Piyasayı kısa vadede etkilemesi beklenen veriler abd işsizlik başvuruları ve enflasyon verileri bunlar Perşembe ve Cuma öğleden sonra açıklanacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2008, 22:38:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2008, 22:39:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2008, 22:40:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2008, 22:40:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2008, 22:40:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gölge
Yeni Dost
 Rep Gücü: 0
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Kasım 2008, 16:33:39 » |
|
hocam kusura bakmayın burası yeri değil ama yardımcı olabilirmisiniz
finnet active chart te fibonacci egrilerini nasıl kullanıyoruz bi örnekle yazabilirmisiniz çok tşk.ederim. kusura bakmayın hocam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2008, 19:07:52 » |
|
hocam kusura bakmayın burası yeri değil ama yardımcı olabilirmisiniz
finnet active chart te fibonacci egrilerini nasıl kullanıyoruz bi örnekle yazabilirmisiniz çok tşk.ederim. kusura bakmayın hocam.
est. ne kususru şu an yoldayım ilk fırsatta teknik analiz öğreniyorum bölümünde yazarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gölge
Yeni Dost
 Rep Gücü: 0
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2008, 21:01:31 » |
|
est. ne kususru şu an yoldayım ilk fırsatta teknik analiz öğreniyorum bölümünde yazarım
çok teşekkür ederim hocam sabırsızlıkla bekliyorum sağ'olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|