MERSİNLİ
Burası Artık Onun Evi
   Rep Gücü: 0
Karizma: 68
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Kasım 2008, 13:03:37 » |
|
tsubasaa dostum denizbank ve şkplç hakkında yorum yaparmısın saygılarımla
|
|
|
|
|
|
Hayat üç buçukla dört arasındadır. Ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın.
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2008, 08:25:50 » |
|
Dün abd borsalarındaki kapanışlar ve bu gün asya borsalarının seyri dikkate alındığında USD nin tarihi zirvesini geçmeye çalışacağını söyleyebiliriz.
Geçen hafta yaptığımız analizde dow jones için iki senayo belirlemiştik.Ağırlık verdiğimiz senaryo kötü olandı ve dün gece dow jones ta kapanış 7997 puan seviyesinden gerçekleşti ki bu son 5 yılda dow da görülen en düşük seviye.8100 desteğin kırılıp kırılmadığını bize bu seviye altında bikaç gün daha kapanış yapıp yapamayıcağı gösterecek.8100 altı kapanışlarda daha öncede bahsettiğim gibi dow da tarihi dip seviyesi hedeflenebilir(7200).
Usd ye bakıldığın da 1.70 her zaman mb nin müdahale noktası olmuştur ve bu müdahaleler hep başarılı oldu.Ancak be seferki denemede mb nin müdahale edeceğini düşünmüyorum.Her gün dahada olumsuzlaşan piyasalar mb nin müdahale seviyesini daha üst noktalara çekebilir.Bu sabah açılış 1.72-1.74 aralığında olacaktır.1.70 seviyesinde tutunması halindede 2003 te gördüğümüz tepe nokta 1.76 denenecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gölge
Yeni Dost
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #12 : 21 Kasım 2008, 09:47:36 » |
|
est. ne kususru şu an yoldayım ilk fırsatta teknik analiz öğreniyorum bölümünde yazarım
hocam şu konuyu bi işleseniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2008, 11:03:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #14 : 21 Kasım 2008, 15:30:27 » |
|
dostum senetlerin nerdeyse %80 i oldukça ucuz yukarı tepkilerde prim yapacaktır.ama kesin bi dönüş işareti almadıkça dahada ucuzlamayacağını söylemek mümkün değil.ciddi bi beklenti olmadıkça piyasadan senetleri ayrıştıracak bi durumda olmıycak bu yüzden benim için bi çoğu aynı kefede şu durumda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MERSİNLİ
Burası Artık Onun Evi
Karizma: 68
|
 |
« Yanıtla #15 : 24 Kasım 2008, 07:13:34 » |
|
dostum senetlerin nerdeyse %80 i oldukça ucuz yukarı tepkilerde prim yapacaktır.ama kesin bi dönüş işareti almadıkça dahada ucuzlamayacağını söylemek mümkün değil.ciddi bi beklenti olmadıkça piyasadan senetleri ayrıştıracak bi durumda olmıycak bu yüzden benim için bi çoğu aynı kefede şu durumda.
teşekkürler dostum
|
|
|
|
|
|
Hayat üç buçukla dört arasındadır. Ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın.
|
|
|
|
|
|
|
|