Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 23 Mayıs 2012, 21:51:06

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Efsane Hisseler==>>>NOSTALJİ  (Okunma Sayısı 2951 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
colt18
Burası Artık Onun Evi

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2007, 10:58:05 »

Walla ne kadar efsane sayılır belki de üzerinden baya bir süre geçmesi lazım. Ayrıca mali yapısı ile filan da ilgisi yok sadece spek'in mali yapısı ile ilgili. Malum yakın zamandaki varyo. 1.60 larda egeli nin sesi çıkmaya başladı ve senet 15.40 ta son buldu. Tabii satışı yapmak o kadar kolay değil. Fırsat vermeden geriledi senet. Ama 13.00 a tamah eden insanlarda biraz kazandı:) Bedelsiz bölünme yok... Sadece spek:D just spek diyelim biz buna.. Bu arada 1 sene içinde egeli'nin yeni senedi piyasaya çıkcak. Kuaklarımızı 4 açalım...
kingbull
HODERATÖR
Kral Tahtı

Rep Gücü: 5
Karizma: 436

« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2007, 13:37:30 »

benim efsanevi  hissem mert gıda giyim...ben bu senedi 5,000 lr dan takip ediyordum..en azından bu fiyattan arz edildiğini saniyordum..meğerse 2,8 lerden açilmiş  bir misli  fiyat bile yapmiş..neyse 5 lr dan alacam dedim olmadi, senet 5,50 yapti..sonra 5,50 aliş yazdim gelmedi senedin fiyati 6 lr yapti..inat ettim ne olursa olsun bunu alacağim  ancak öyle rahatlayabilirim çünkü..en sonunda 6,75 aliş yazdim ve senet  geldi  muradima erdim..5 lrdan almayi umarken bir  baktim 6,75 dan mala girmişim..hedefiminyaklaşik yuzde 30 üzerinden..aldiktansonra senet 15 gün yuzde 10 zarar ettirdi sabrettim..ilginç bir umut vardi içmde...sonra mert gıda başladi  harekete 7,8,10,12, yapti..bende 12 lerden  cıktım...sonra bu senet 25 lr yapti..aklım gitti...eeee 2,80 den 25 lr ya... MAŞALLAH DEMEK LAZİM  SANİRİM Smiley)

YASAL UYARI     
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.http://www.infoexpo2015.com

http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7190.msg140989#msg140989
Sayfa: 1 [2] +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: