Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 08:24:05

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: HİSSE SORULARINIZ BÖLÜMÜ DEVAM ETSİN Mİ?
DEVAM ETSİN - 58 (50%)
DEVAM ETMESİN - 6 (5.2%)
SİNYAL TABLOLARI UYGULAMASINA GEÇİLSİN - 52 (44.8%)
Toplam oy: 115

Sayfa: 1 [2] 3 4 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HİSSE SORULARINIZ BÖLÜMÜ DEVAM ETSİN Mİ?  (Okunma Sayısı 10001 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EFE
Burası Artık Onun Evi

Rep Gücü: 0
Karizma: 232

« Yanıtla #9 : 13 Ekim 2007, 09:53:23 »

biz   sizi  takip  edelim   bencede   daha  iyi  olur. super
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2007, 11:13:08 »

Değerli arkadaşım...
Sizi 6-7 aydır takip etmekteyim... Burda ve önceki (HB) sitenizde şimdiye kadar söze karışmadan yalnızca izlemek suretiyle sayenizde güzel kazançlar elde ettim super...Güzel dostluklar gördüm smitten... Düşündüğünüz uygulamanın çok iyi olacağı kanaatindeyim alkış...Tek çekincem olur ya verdiğiniz 10 hisse gitmez ve zarar söz konusu olursa size gelebilecek tepki Undecided... Çünkü burda bazen farklı tepkilerde yaşadık sövcaktirmadan...Nadiren de olsa bu tepkilerin bizleri sizden ayırmasından korkuyorum Cry...
Çalışmalarınızda başarılar dileklerimle...
Saygılar...

Dostum bir kere kimse benim moralimi bozamaz.Ancak toz alırlar kayadan.
Hiseler gitmeyebileceği konusunda ise Burası Borsa tabiki mümkün ancak stop-loss seviyesi ve endeks yorumları vereceğim.Ters bir durumda hemen çalıştıracağız.Çünki zamanında çalıştırılmayan stop-loss seviyeleri endekste rüzgar terse döndüğü zaman uzun zaman elimizde yatırımcı olarak bekleyeceğimiz durumlar doğurabilir.
Terse geldiğimiz durumda kaybedeceğimiz %5 zararı tekrar herşey normale döndüğünde 2 günde çıkartırız bunu kesinlikle aklınızdan çıkarmayın..

Endekste çok ters durum olmadıkça senetler gitmez diyemem bugüne kadar gitmeyen olmadı Şükürler olsun.

Geçen hafta yazdığım ECYAP-ALNTF bile geçen hafta yapmadılar hareketini ancak bu hafta sert gittiler ve endekste bozulma olmazsa devam edecek görüntüdeler..

Kısacası biz kendimize, analizlerimize, yüreğimize güveniyoruz. super

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,850
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 66,550-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
sırtlan
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 3

« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2007, 11:50:45 »

Üstadım öncelikle sizin ve ailenizin bayramını  kutlarım..Verdiğiniz tüm emekler içinde ayrıca  teşekkür ederim.
Sizi önceki sitenizde de takip ederdim,
Hisse sogulama topiği sankı devam etmeli gıbı . Etmediği takdirde  iki günde bir aynı soruları sorup dururduklarından seans ıcı topiği gereksiz yere kirlenir.  Sız üç sayfa gerıde aynı soruya cevap versenız bile darılırlar ,polemiğe girerler. Sizde insansınız bir eşref saatı var dimi.(  üstteki arkadasın endişelerine katılıyorum)bi tatsızlık bir küskünlük olmasını istemeyiz. bu yuzden sorusunun cevabını isteyen acar topıge bakar.

Fakat bu kendı içinde baska bir sorun yaratmakta ..Bu da 8 /8 de basladıgınız ve 160 ı bulan hisse cevaplarının güncellenmesı. bu işin sonu yok bence .Cıddı emek isteyen bu iş sizi zorlamaktaysa  sadece güncel takip listesı para kazanmak isteyen insanlar için  zaten oldukça muhtesem..yok ben felanca hısseyı aldım acaba ne olur ? lara zaman ayırmayınız. zaten alırken sıze sormadılar...
belkı beklentısı olan hısseler bölümü açılabilir belki daha verimli olmak adına..
başarılarınızın devamını dilerim..

ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2007, 15:34:26 »

Söylediğim gibi sırtlan dostum 160 senet güncelenemez zaten soruldukça güncelemeye çalışıyoruz.Bu topikteki yorumların neticeleri görülüyor.Analizlerin ne kadar başarılı olduğu açık zaten incelenirse.

Tek sorun oldukça zamanımızı alması.Bu topik yine devam etsin ancak o zamanda vaktimiz oldukça yapalım diye düşünüyorum.Yani sorular geç analiz edilince kimse kırılsın istemiyorum.Mesele bu sadece.Yoksa tablo kısmını devreye sokacağım inşallah.

80,075-86,675-93,225
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
menderes
MODERATÖR

Rep Gücü: 10
Karizma: 5402

« Yanıtla #13 : 14 Ekim 2007, 00:07:08 »

öncelikle yine ve  her zaman bizi düşündüğün için sağol.
sana nasıl kolay geliyorsa öyle olsun  ama,
ya bu 10 hisseyi spek amcalarda takip ederse ve ECBYO misali bilerek götürmezlerse...

ama 4.şık güzel olur..

kolay gelsin...
Hayırlı bayramlar...

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #14 : 14 Ekim 2007, 00:14:24 »

Hala yazdıklarım anlaşılmamış görünüyor arkadaşlar.

10 Tane senet portföyde olacak bölme yapmayanlar kendileri bilir.Yine gitmeyen senetler olacak artı Ecbyo gitmedi diyemezsiniz 1,03-1,19 yaptı sonra geri geldi daha fazlasını bekliyorduk ama unutmayın orta vade yazdım ben onu.Ayrıca gitmeyedebilir ama gitmeyen 1/10 udur sadece.

80,075-86,675-93,225
POLATYAZICI
OLURSA BİR ŞİKAYET ÖLÜMDEN OLSUN
MODERATÖR

Rep Gücü: 4
Karizma: 1016

« Yanıtla #15 : 14 Ekim 2007, 00:25:49 »

''BİN NASİHATTAN BİR HUSUMET İYİDİR ''der ata sözü
şunu eklemek isterim kardeşim ve burdaki bir kaç arkadaşım piyasa oyuncuları değildir yani
piyasaya yön veren insanlar değilidir.sizle bilgi ve tecrübelerini paylaşıyorlar
benim meşur bir imzam vardı
Tekniği:SÜPEKÜLATÖRLER
Temeli:YATIRIMCILAR
Takası:KY
takip edermiş
ama kazananlar
TTT yi takip edermiş
AMA SİZ DAHA ÖĞRENEMEDİZ

HAYIRLI HUSUMETLER (inşallah canınızı yakacak husumetlere girmezsiniz )
not:belki yazım olarak ''husumet'' kelimesini yanlış yazmış olabilirim

YASAL UYARI     
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 182

ameliyat şart !

« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2007, 00:36:46 »

zaten seans içinde hisse soruluyor ve zaten takipteyse cevapta alınıyor

zaten seansta nerede ise tüm sorular cevaplanıyor bence fuzuli,sizleri de çok yoruyor...

yaşam;

nefes aldığımız zamanların değil,nefesimizin kesildiği zamanların toplamıdır...
ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #17 : 15 Ekim 2007, 00:28:35 »

Anketlerimize lütfen oy kullanınız arkadaşlar.Bu geleceği daha iyi görmemiz açısından önemli.

80,075-86,675-93,225
Sayfa: 1 [2] 3 4 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: