kamilr
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 4
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2009, 14:45:18 » |
|
Geçmişte yaşadığımız bir kepazelik tekrar yaşanıyor. VOB işleme kapalı. Şimdi piyasada sert bir hareket olsa o anda da VOB işlemleri başlasa, insanların zararını kim karşılayacak. VOB ile İMKB arasında neden koordinasyon yok. VOB un kapalı kaldığı süre boyunca İMKB de işlemler neden durdurulmuyor... Not: Bu yazıyı yazarken VOB da pozisyonum olmadığını belirteyim.
büyük bir ihtimalle piyasada sert bir hareket olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamilr
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 4
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Ağustos 2009, 14:54:45 » |
|
Geçmişte yaşadığımız bir kepazelik tekrar yaşanıyor. VOB işleme kapalı. Şimdi piyasada sert bir hareket olsa o anda da VOB işlemleri başlasa, insanların zararını kim karşılayacak. VOB ile İMKB arasında neden koordinasyon yok. VOB un kapalı kaldığı süre boyunca İMKB de işlemler neden durdurulmuyor... Not: Bu yazıyı yazarken VOB da pozisyonum olmadığını belirteyim.
büyük bir ihtimalle piyasada sert bir hareket olacak
işte sn erdemli. ikinci soygun perdesi. vob un kapalı oldugunu bilmiyordum. yazınızdan sonra büyük bir ihtimalle piyasada sert bir hareket olacak dedim ve inş. bizlerden magdur olmaz kimse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Ağustos 2009, 15:11:18 » |
|
İnşallah arkadaşlar zarar etmemiştir dostum..
Bu arada 44.600 desteğimiz şimdilik çalıştı. Ve desteğimiz 30 puan daha yükseldi. 44.630 dikkatli olunması gereken nokta...(stop noktası değil)
44.630-43534 aralığı belirsizlik bölgesidir...
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #12 : 14 Ağustos 2009, 15:40:39 » |
|
Belirsizlik bölgesindeyiz...Burada geçen her dakika satış baskısını artırabilir...
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Ağustos 2009, 16:14:35 » |
|
Yurt dışı göreceli olarak daha sağlam duruyor. Dow açılışı beklenecek... 44.600-43.600 bakalım hangisini tercih edecek... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #14 : 14 Ağustos 2009, 16:56:03 » |
|
44.100 zayıf destek...şimdilik tutundu gibi görünüyor...Kırılırsa 43.600 aşağıda bekliyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #15 : 14 Ağustos 2009, 17:46:29 » |
|
Dow açılışıyla beraber parite ve piyasalar aşağı yöneldiler. Bu kez de içerisi göreceli olarak sağlam durdu görüntüsü var. Bakalım bunun altından ne çıkacak. Hafta sonu inşallah daha detaylı analiz etmeye çalışacağız...Herkeze iyi tatiller... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Ağustos 2009, 00:57:20 » |
|
Evet, işin arkasından Dow'un kapanışta toparlanması çıktı...Tekrar iyi tatiller...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ERDEMLİ
|
 |
« Yanıtla #17 : 16 Ağustos 2009, 14:14:34 » |
|
Evet sevgili dostlar, günlük analizlerimizle ve zaman zaman da seans içi kritik gördüğümüz noktalarda sizlere yardımcı olabilmek amacıyla yeni bir haftada daha birlikteyiz... Belki bazı dostlarımız "İyi de Sn. ERDEMLİ sen de şurası kırılırsa şuraya gidebilir, burası kırılırsa da buraya gidebilir diyorsun. Endeks şu olur demiyorsun" diye düşünüyor olabilirler. Arkadaşlar bugünlerde bunu demiyorum çünkü iki temel nedenim var.
1-Piyasalarda çok emin olmadıkça kesin konuşmak doğru değildir...Ben kendim de dahil pek çok değerli analistin çok önemli noktalarda yanıldıklarına çok kez şahit olmuşumdur. Bu yanılma, analistin yanlış analizinden değil, piyasaların usta bir satranç oyuncusu gibi sürekli yeni hamle taktikleri geliştirmesindendir.
2-Piyasanın içinde bulunduğu trend ve mevcut seviyeler göz önüne alındığında, yön için kesin hüküm vermek mümkün değildir. Bu trend boyunca benim hatırladığım iki defa piyasa tam kırılma noktalarındayken yukarıya doğru sert hareket gelişti. Bu defada da böyle olmayacağının garantisi halen yok. Mevcut şartlarda hiç bir analist yönü bildiğini iddia edemez. Yön söyleyen, %50 atma hakkını kulanmış olur. Ben şahsen bu riske girmem. Çünkü yanılırsam içinizden bir çoğunu yanıltmış hatalı işlem yaptırmış olurum. Bunun manevi sorumluluğunu alamam.
Sonuç olarak inşallah ileride yönü tahmin edeceğimiz günler de olacaktır. O zamanlarda ben bu görüşümü de sizlere yazacağım. Fakat o gün bugün değil... Şimdi gelelim Pazartesi günü için yol haritamıza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|