ALTIN fiyatları sorulmuş zaten YÖN arıtk aşağı demiştim ORTA vade trend desteği 735 vivarı yani oraya kadar Orta vade yükseliş trendini korur.900 altında kaldıkça 800 e kadar düzelme mümkün kırarsa Trend desteğine gider.Düşüş derinleşirse ama henüz söylemek erken vede sanmıyorum 650 civarlarına gider.
DYHOL yazmıştık bugün Tavandı.Senet 2520-2540 görecek demiştik 2,56 kapattı 2,68-2,70 aralığına gidebili Eğer bu seviye hacimlim kırılırsa ALÇALAN TREND kırılır ve hedef daha yukarıları olur ancak duruma göre yukarıda verdiğim seviyeler realizasyona uygun.
DOHOL ise 1,51-52 seviyesini kırarsa asıl yükselişi o zaman yaşayacaktır.O takdirde 1,88-2,00 aralığı hedef olur.
Bu 2 senet uzun zamandır düşüş trendinde idi düşüşleri bence bitirdiler.Bu senetleri verdiğim seviyelere ve ENDEKS durumuna göre izleyip değerlendirin.
Uzun vade senedimiz SELEC tutmaya devam kısa değil evladiyelik sabreden kazanır..
Ecbyo elinde olanlar için bilgi vermiştik 760-890-950.....dirençler...790 ara direnç var ama ben saymıyom oni
.. GOLDS sorulmuş canlı seansta bilgi vereyim 3,60 lardan sert düştü 1,75 trend desteğine kadar geriledi burada tepki gelmesi normal ancak bunun kalıcı olması için tutunması lazım 2,20 lerde...
Ayrıca ALTIN Fiyatları aşağı yönlü vede Mahkeme sorunu var ve neler olup bittiğinide bilemiyoruz yani önümüzü görmeden birşey demem sağlıklı olmaz.