firstclass
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 160
|
 |
« Yanıtla #36 : 14 Ekim 2009, 16:50:18 » |
|
Sat sinyali gelmeden yeni islem yok Flat beklenilmesi daha saglıklı olur kanaatindeyim
Cunki Dow gormek istiyorum sert bir cekilme olabilir 10 bin uzeri kalamadan Sat sinyali gelirse yazacagım vadelide
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
mustafakaplan40
|
 |
« Yanıtla #37 : 14 Ekim 2009, 17:45:12 » |
|
hoş geldiniz hadi hayırlsı
|
|
|
|
|
|
Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir,yalnız okul masrafları biraz çoktur. Eğer insan hiç hata yapmazsa bir ay içinde dünyayı ele geçirebilir.Ama yaptığı hatalardan ders almazsa dünyada dikili bir ağacı bile olmaz. Parayla kazandıkları kadar ellerinde tutmasını da bilenler,inanılmaz zengin biri olarak ölürler GARİPTİR YÜKÜ ÇEKEN MANDA SES ÇIKARMAZDA KAĞNI İNLER
|
|
|
|
Yıldızsever
|
 |
« Yanıtla #38 : 14 Ekim 2009, 17:50:04 » |
|
Selam site sakinleri uzun zamandır sitenizi izlemekteydim gayet guzel bir ortam var Emegi gecenlere tesekkur ediyorum.Bundan sonra elimden geldigi kadarıyla tecrubelerimi sizinle paylasacagım Endeks Vadeli İslemler Borsası ve senetlerde yorum yapacagım.Ancak soru olursa bu konuda beni affedin cok vaktim olmadıgından cevaplayamam soruları.Daha cok kendi analizlerimi paylasmaya calısacagım.Umarım faydalı olabiliriz.Tesekkur ediyorum simdiden
Hayırlı olsun Sn.firstclass, hoşgeldiniz ... Zaman oldukça yorumlarınızı takip etmeye çalışacağım ...
|
|
|
|
|
|
Yağmur gibi toprağa düştün, şimdi de cimrilikle bu toprağı kimseye vermem diyorsun!
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir...
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #39 : 14 Ekim 2009, 19:22:01 » |
|
Hoşgeldiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serdinc35
Sıkı Dost
Karizma: 19
|
 |
« Yanıtla #40 : 14 Ekim 2009, 19:56:33 » |
|
hoşgeldiniz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackice
|
 |
« Yanıtla #41 : 14 Ekim 2009, 19:57:48 » |
|
hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
Bossa
|
|
|
|
menderes
|
 |
« Yanıtla #42 : 14 Ekim 2009, 21:46:34 » |
|
hoş geldiniz,başarılar dilerim kurtlar sofrasında....
|
|
|
|
|
|
**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME** Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #43 : 14 Ekim 2009, 23:11:50 » |
|
sevgili firstclass senet analizlerinizi hissenin kendi topiğine de yazarsanız hem daha fazla kişiyi bilgilendirmiş olursunuz saygılarr 
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
firstclass
Sıkı Dost
Karizma: 160
|
 |
« Yanıtla #44 : 15 Ekim 2009, 09:27:29 » |
|
Tesekkur ederim ilgilerini esirgeyemeyen arkadaslara.
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|