Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 11 Şubat 2012, 08:59:49

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FOREX...METAQUOATES....EXPERT ADVISOR  (Okunma Sayısı 14332 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmett
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 569

« Yanıtla #27 : 13 Ekim 2008, 22:16:15 »

Netinvest programini indirip kurmak gerekiyor bu topikte daha onceki gonderimlerden birinde vardi linki

bulup tekrar gondereyim

Netinvest degil Metatrader4 olacakti, hatali yazmisim, ben netinvest uzerinden aldigim icin dil aliskanligi  Grin Grin

link asagida

http://www.metatrader4.com/

Tükürülecek o kadar surat varken yere tükürmeyelim !!!
ASLAN
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 24
Karizma: 4417

« Yanıtla #28 : 13 Ekim 2008, 22:20:20 »

Ahmet kardeşim,

Kar marjı  ve Stop-Loss seviyeleri yüksek koymuşsun.Yani stop-loss yok kar marjıda yüksek.Yani manual olarak mı müdahale edin demek istiyorsun smitten

OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #29 : 13 Ekim 2008, 22:22:49 »

Cali dostum dow da saatlikgrafige gore senin most nerde alim vermis bakarmisin  super

MOST geçekten güzel bir gösterge dostum.Özellikle Vadelide mükemmel çalışıyor.Endeksler analizindede öyle Günlük ve Haftalık bazda AL-SAT verdiyse şaşması çok düşük ihtimal heleki.AmA Senetlerde 30-60 dk kullanınca sorun çıkıyor çünki volalite yok senetlerde.Ama X-10 dada fena değil.Herkese tavsiye ederim o göstergeyi  super

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
ahmett
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #30 : 13 Ekim 2008, 22:28:18 »

Ahmet kardeşim,

Kar marjı  ve Stop-Loss seviyeleri yüksek koymuşsun.Yani stop-loss yok kar marjıda yüksek.Yani manual olarak mı müdahale edin demek istiyorsun smitten

Kar marjin cok yuksek evet sebebi hikmeti takip eden stoploss uyguladim,
yani ara hedefler var o hedeflere ulastiginda sistem otomatik olarak stoplos seviyesini belirliyor
tam tamina 14 tane ara hedef var, ve her hedefe ulastiginda zarari kes seviyesini yukariya kendisi tasiyor sistemim

stoploss seviyesine hic gerek yok zaten , stoposs seviyesi gostergelerin ve ulasilan hedef seviyelerine gore otomatik olarak calisiyor

orada yazdigim marjin ve stop sadce sembolik

ahmett
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #31 : 13 Ekim 2008, 22:30:06 »

eger kullanmaya basladiysan mesela usd/jpy de suan yukarida anlatigim otomatik sistemi izliyor olmalisin

birinci marjine ulasti ve stopu otomatik olarak yukari cekti

ahmett
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #32 : 13 Ekim 2008, 22:33:31 »

benim ekran bak bu halde suan

super

Vob_uzgunum
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 112

« Yanıtla #33 : 13 Ekim 2008, 22:34:14 »

Netinvest degil Metatrader4 olacakti, hatali yazmisim, ben netinvest uzerinden aldigim icin dil aliskanligi  Grin Grin

link asagida

http://www.metatrader4.com/
Ahmet abi teşekkür ederim. Bakalım yapabilecek miyim.Artık profesyonel olmak istiyorum. benim defaydam dokunsun istiyorum.Ama çok fırın ekmek yemem lazım.
ahmett
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #34 : 13 Ekim 2008, 22:38:16 »

Ahmet abi teşekkür ederim. Bakalım yapabilecek miyim.Artık profesyonel olmak istiyorum. benim defaydam dokunsun istiyorum.Ama çok fırın ekmek yemem lazım.

Rica ederim kardesim , burada Cali gibi dostlar varken bizim lafimiz olmaz  Lips Sealed herseyin en guzelini ondan ogrenebilirisniz

ben forex te formul yazma konusunda sizlere faydali olabilirsem ne mutlu bana

ASLAN
YÖNETİCİ
*

« Yanıtla #35 : 13 Ekim 2008, 22:54:47 »

Rica ederim kardesim , burada Cali gibi dostlar varken bizim lafimiz olmaz  Lips Sealed herseyin en guzelini ondan ogrenebilirisniz

ben forex te formul yazma konusunda sizlere faydali olabilirsem ne mutlu bana

Estafurullah ahmet kardeşim.Her zaman söylerim el elden üstündür.Birbirimize faydalı olacağımız o kadar konu var ki.Önemli olan paylaşmak..

Dostum 30 dk deniyorum ben Formülünü.Sen kaç dk tavsiye edersin saatlikmi?

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: