Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 11 Şubat 2012, 08:34:55

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 4 [5] +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FOREX...METAQUOATES....EXPERT ADVISOR  (Okunma Sayısı 14328 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmett
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 569

« Yanıtla #36 : 13 Ekim 2008, 22:58:22 »

saatlik daha iyi demin ekran goruntusunu verdigim demo hesap 100 bin dolara ulasti benim

Tükürülecek o kadar surat varken yere tükürmeyelim !!!
Vob_uzgunum
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 112

« Yanıtla #37 : 13 Ekim 2008, 23:02:51 »

Bu arada DOW woww yaptı. Bakalım yarın futurelar nasıl olacak.Akiam üzeri daha lış yapsam iyiymiş diyesim geliyor.
ASLAN
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 24
Karizma: 4417

« Yanıtla #38 : 14 Ekim 2008, 12:58:42 »

İşyerinede kurdum çalıştırdım iyi gidiyor Ahmet dostum.Umarım güzel iş çıkartır bizde hepberaber faydalanırız.Gerçi olmasada mükemmeli bulacaksın sonunda ben inanıyorum smitten Senetlerede bulursak işlem tamam

Emeğine sağlık smitten

OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
ASLAN
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 24
Karizma: 4417

« Yanıtla #39 : 14 Ekim 2008, 13:20:15 »

Dostum ilk bulgular ALTIN çalışmıyor sanırım.

OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
//rüzgar//
Yeni Dost
*

Karizma: 3

« Yanıtla #40 : 23 Ekim 2008, 15:39:58 »

Bu konu basligi altinda forex piyasalarinda metaquates programlama dili ile yazilacak ozellikle expert advisor olmak  uzere indikator ve stratejileri paylasmak istiyorum

expertler işe yaramaz...indicatörlerde kullanana göre değişir.
cembond222
Yeni Dost
*

Karizma: 0

« Yanıtla #41 : 14 Şubat 2009, 22:33:55 »

SLMLAR    bu  mt4  indıkatorleri bazı arkadaslar    vobta dowda denemıs bunu hangı programda  acıyorlar  mt4de  forex dısında bısey yok
ataraxia
Yeni Dost
*

« Yanıtla #42 : 08 Ağustos 2009, 23:43:13 »

değerli üstatlar bu indikatörü manuel olarak nasıl kullanabiliriz, bununla ilgili kısa bir bilgi verebilir misiniz ? ben forex piyasalara daha yeni başladım 2 aydır demoda çalışıyorum pek bir gelişme kaydedemedim ama elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak isterim saygılarımla...
ingeneur
Yeni Dost
*

« Yanıtla #43 : 07 Nisan 2010, 04:53:43 »

Selamun Aleyküm Gençlik..
Daha yeniyim..
Çoğu Şeyi Anlamadım..
Sizlerden Yardım Rica Edeceğim..
Belkide Konu Buraya ait değildir OP'lardan Ricam beni mazur Görsünler Teşekkür Ederim..
NZD/JPY paritesinde "Eğer" fiyat 66,40 a gelirse pariteyi satıyorum ( SELL )
stop loss: 66,90, hedef: açık
SELL Limit Order.
Pair: NZD/JPY
Fiyat 66,40 dan SELL
Stop : 66,90

bana anlatabilirmisiniz Gençler Şu Stopp nereye.? Take Profit nereye veya ne demek..
Şimdiden Teşekkür Ederim Sağolun..
ALLAH'a Emanetsiniz.
titanic6101
Sıkı Dost
**

Karizma: 16

« Yanıtla #44 : 14 Nisan 2010, 17:33:28 »

sell demek satış demek yani paritenin aşağı gideceğine oynuyorsun. Eğer parite yukarı giderse zarar edersin . Stop loss demek zararı kes demek yani 66.40 dan satış yaptın ama parite yukarı gitti, 66.90 a  stop loss koydun. parite 66.40 dan yukarı çıkıp 66.90 ı görürse otomatik olarak senin elindeki pariteyi kapatır ve zararını daha yukarı gitmeyi keser zararın 0.50 cent olmuş olur. oda 5 dolar demektir. 10 tane sell yaptıysan 50 dolar zarardasın demektir.Hedef açık demek sen kar al dememişsin demektir. Yani parite ne kadar sana kar yaptırtıysa o pariteyi kapatmadığın sürece karın artar.

Sayfa: 1 2 3 4 [5] +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: