|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2008, 15:53:57 » |
|
Bu konu basligi altinda yapmak istediklerimi belirttikten sonra , katilim olmadigi surece paylasimin gereksizligi nedeniyle katilim ve yardimda bulunmak isteyenlerin mesajlarini beklemek icin 1 gun sureyle yorum ve onerilerinizi bekliyorum , bu basliga yazarsaniz birlikte degerlendirelim arkadaslar  Selamlar arkadaşım.. Sen görüşlerini düşüncelerini yazmaya devam et.Sanma kimse okumuyor.Bizim site dostları biraz tembeldir hemen söyleyeyeim..Yıllardır yazar çizerim sadece okurlar..Ama emin ol okurlar dostum..  Ben kendi üzerime düşen yardımda bulunurum dostum memnuniyetle.
|
|
|
|
|
|
OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
ahmett
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2008, 18:02:38 » |
|
Tamam dost, sizden oncelikle istedigim mumkun oldugunca goreceli olmayacak sekilde; long, long exit, long stop, short, short exit, shortstop kosullarini netlestirmeme yardimci olmaniz..
Sihirli indikatorler bolumune yazdiginiz tum degerli bilgileri tekrar tekrar okudum , ancak bunlarin bir kismi gorsel olarak gecerli kosullar, bunu sayisal dile cevirebilmeliyiz ki explorer sonuclari bize 300 hisse veya 40 para ciftinden , tumunu gorsel olarak irdelemek zorunda kalmadan sadece kosullari karsilayanlari bulup onumuze hazir getirsin
Sonraki asamada aksayan yerler, optimize edilmesi gereken parametreler varsa onlari irdeleyecegiz
Bastan belki biraz zor olacak ama sonrasinda keyfini hep eraber surecegiz insallah
Bu kodlamayi sadece metaquates kodlama dilinde degil, paralel olarak metastock ta da yapabilirim talep olursa
Hatta matriks kodlarina bile belki bir faydam dokunur ( hic kullanmadigim icin henuz cok fikrim yok )
isterseniz isin bu terminolojik bolumunu , yani kosullarin program diline cevrilmesi bolumunu ozel mesaj yolu ile de gecebiliriz, daha sonrasini burada yayinlayabiliriz
|
|
|
|
|
|
Tükürülecek o kadar surat varken yere tükürmeyelim !!!
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2008, 21:59:08 » |
|
POMAK Kardeşim öncelikle Türkiyede henüz otomatik AL-SAT Sistemi yok.Dünyada yıllardır uygulanıyor ama Tradestation diye bir program sayesinde ama henüz Türkiyede mümkün değil..
Ahmet kardeşim ben yazdıklarımın bir bölümünü formüle ettim Matrikste.Expert Advisor kullanarak..Yalnız bunları nasıl bir mix yapabiliriz önemli olan o.Birde her enstrumanda farklı sonuçlar çıkar daha dünyada mükemmel bir sistem bulunamadı.Ama genelde günlük grafikte kullanılan güvenli sistem diyebiliriz öncelikli olarak MOST-ExMOV ikilisi için.Yani Expert Advisor kullanarak.
Öncü sinyal olarak kullandığım ExMOV (3), MOST göstergesi ise MOST (3,%2)
AL
Cross(MOST(c,3,2),mov(c,4,e))
SAT
Cross(mov(c,4,e),MOST(c,3,2))
MACD
AL
cross(macd(13,5,6),macd trigger(13,5,6))
SAT
cross(macd trigger(13,5,6),macd(13,5,6))
Şimdi bu 4 günlük Basit Hareketli ortalamayı kesince Alım için hazırlan sinyalidir benim için.Ben VOB da bunu 5 dk'lıkta trade içinde kullanıyorum.Günlük Grafikte ise yine öncü sinyaldir ama asıl olan MOST göstergesidir.Bu gösterge kırıldığı zaman TREND oluşumu başlayacağını öngörürüm.
Birde Orta vade Sinyal için herkes gibi en önem verdiğim gösterge MACD göstergesidir.Önceden 26-12-9 kullanıyordum MATRİKS kendi verdiği ama Takunya arkadaşımızın verdiği 13-5-6 daha önce sinyal veriyor.Günlük grafikte AL-SAT seviyelerinde başarılı buldum..
Birde dostum hangi sırayla anlatayım sen sor ben cevaplayayım en iyisi kafamda oluşturamıyorum sıralamayı.
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2008, 22:03:17 » |
|
En iyisi şöyle yapalım sen bir Döküman içerisinde sorularını hazırla bende cevaplayıp sana göndereyim Email yolu ile.Sonra iyi işleyen bir sistem oluşturabiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmett
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Eylül 2008, 18:26:41 » |
|
En iyisi şöyle yapalım sen bir Döküman içerisinde sorularını hazırla bende cevaplayıp sana göndereyim Email yolu ile.Sonra iyi işleyen bir sistem oluşturabiliriz.
ilk hazirlanan ile ilgili detaylari mailinize attim, ulasip-ulasmadigini bildirirseniz aksaklik varsa giderelim, tesekkurler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmett
|
 |
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2008, 23:04:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
azziz
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 192
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2008, 11:42:54 » |
|
Ahmett arkadaşım hayırlı olsun. Bence çok iyi olmuş başarıyla sonuçlanmasını dilerim. Okunduğundan emin olun, birikim gerektiren konular olduğu için katkıda bulunmak zor. Kendi adıma elimden gelen bişey olursa seve seve katkıda bulunmaya çalışırım. Ancak burnumuzu sokarız işine, şöyle olsa olmazmı böyle olsa olmazmı diye.  SYG.
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI
OYUN BİTİNCE ŞAH DA, PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.....
|
|
|
|
ahmett
|
 |
« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2008, 21:14:41 » |
|
Tesekkur ederim Aziz kardesim..
Bir sure ugramamistim buraya yeni bir formul uzerinde calisiyordum bos vakitlerimde son seklini aldi
ilgilenen arkadaslar icin birazdan gondermeye calisacagim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmett
|
 |
« Yanıtla #17 : 13 Ekim 2008, 21:20:35 » |
|
Formul zigzag esasli calisiyor
5 dk.liktan gunluk grafiklere kadar kullanabilirisiniz hepsinde de sonuc gayet iyi, hatta en calkantili piyasa da bile ..
Benim onerim 1 saatlik grafik uzerinde , asagidaki para ciftlerinde kullanmaniz Otomatik alim ve satim yapiyor , altin , petrol borsa endeksleri ve hisseler uzerinde olan versiyonu icin halen calismaktayim..
Kullanilmasi onerilen, test ettigim para ciftleri..
Eur/Usd Usd/Jpy Usd/Chf Usd/Cad Aud/Usd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|