Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 10:51:59

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: hangi bankayla çalışılmalı bi yardım edin lüften  (Okunma Sayısı 1309 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayalperestm
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 3

« : 13 Ağustos 2009, 11:52:47 »

şimdi abilerim sizlere bi kaç sorum olucaktı;,
1-) hangi bankayla çalışılmalı?
2-) anlık borsa verilerini en net şekilde nereden takip edebililirim?
3-) bankalar alım satımımdan nekadar hizmet bedeli alıyolar (bunu ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.)

cevaplıycaklar abilerime şimdiden çok teşekkürler.
süperborsaci
Yeni Dost
*

Karizma: 0

« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2010, 17:05:01 »

BENDE bu sorunun cevabını çok merak ediyorum uzmanları bekliyorum  :eller:
traveller
Sıkı Dost
**

Karizma: 43

Money should be a need but not a must !

« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2010, 18:11:08 »

şimdi abilerim sizlere bi kaç sorum olucaktı;,
1-) hangi bankayla çalışılmalı?
2-) anlık borsa verilerini en net şekilde nereden takip edebililirim?
3-) bankalar alım satımımdan nekadar hizmet bedeli alıyolar (bunu ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.)

Öncelikle bilgisayar uzerindenm alıs-satıs yapmak istiyorsun yoksa aracılıgı ilemi?
Anlık borsa verilerini dernlik kastediyorsan gorebilmen icin alık işlem hacmnin +200.000 TL civarı olması gerekiyor sanırım.
Bankalar alım satımdan 0.02 - 0.05 ( binde 2 - binde 5 )arası değişen oranlarda komisyon almaktalar bildiğim kadarı ile ancak bazı aracı kurumlar komisyon iadesinde bulunuyorlar.

Banka olarak demek istediğin sanırım aracı kurumlar. Bulundugun sehirde aracı kurum var ise ordan hesap actırabilirsin. Eger o yoksa deniz garanti iş ak bunların hepsinden internet uzerinden yapabilirsin. ATAONLINE in cok verimli iş yaptıgını duymustum.

cevaplıycaklar abilerime şimdiden çok teşekkürler.

YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
menderes
MODERATÖR

Rep Gücü: 10
Karizma: 5402

« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2010, 18:20:38 »

işbankası binde 4, bankanın belirlediği belli limitin üstüne çıkarsanız binde 2 alıyor...

anlık verileri ise bir çok yerden izleyebilirsiniz. mesela http://finans.mynet.com/cb/canliyayin.asp   http://www.kapitalmenkul.com.tr/ vb sitelerden ücretsiz üye olarak izleyebilirsiniz..

meblağın yüksekse aracı kurumları tavsiye ederim...

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: