Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 10:59:47

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 13 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hareketli Ortalamalar..  (Okunma Sayısı 21268 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ford
Kral Tahtı

Rep Gücü: 9
Karizma: 4623

« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2008, 20:41:46 »

yaw hıdırım topik açtın haber etmedin çelenk çiçek yollardık. Cool hayırlı olsun diyelim  smitten

son mesajında yazım hatası olmuş heralde,kelebekte fiyatını uçurmuşsun  kahkahacı 

kingbull
HODERATÖR
Kral Tahtı

Rep Gücü: 5
Karizma: 436

« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2008, 23:44:49 »

yaw hıdırım topik açtın haber etmedin çelenk çiçek yollardık. Cool hayırlı olsun diyelim  smitten

son mesajında yazım hatası olmuş heralde,kelebekte fiyatını uçurmuşsun  kahkahacı 

eyw..abimm.Çelenki aldım  sayalim... smitten smitten smitten

.dostlara ho ların ne kadar etkileyici ve belirleyici olabileceği konusunda bazı dip notlar vermek istedim....

tebrik ederim abi..çok dikkatlisin hemen DÜZELTME yapıyorum..

kelebek 0,59 dan 0,62  super

benim  grafiklerde  bu tip  senetler  6,xx  şeklinde  görünüyorr   kahkahacı kahkahacı

YASAL UYARI     
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.http://www.infoexpo2015.com

http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7190.msg140989#msg140989
bymechul
GeLdin mi..? mechuL'ümm
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 12

[center][color=red] :#4 Acınmaktansa kıskanılmak d

« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2008, 10:24:15 »

Hayırlı Uğurlu Olsun...Allah Utandırmasin...Bilgi Paylaştıkça Çoğalır... smitten

"Kesinlikle Al - Sat - Tut Tavsiyesi Değildir,Yazdıklarım,Sade ve Sadece Kendi Düşüncelerimdir"

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.

bagir "...Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir..."   smitten
kingbull
HODERATÖR
Kral Tahtı

« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2008, 12:12:23 »

Hayırlı Uğurlu Olsun...Allah Utandırmasin...Bilgi Paylaştıkça Çoğalır... smitten
smitten smitten

YASAL UYARI     
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.http://www.infoexpo2015.com

strange
kuşlar kadar hür
Kral Tahtı

Rep Gücü: 6
Karizma: 466

« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2008, 15:38:30 »

super

hayırlı olsun smitten

kuyunun dibinde kurbağalar,

sanır ki gökyüzü ,kuyu ağzı kadar...

İMECE..
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7327.msg145749;boardseen#top
kingbull
HODERATÖR
Kral Tahtı

« Yanıtla #14 : 15 Şubat 2008, 15:44:56 »

super

hayırlı olsun smitten

ablam  sağolasınn...

YASAL UYARI     

zencirci
Kral Tahtı

Karizma: 327

« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2008, 21:37:32 »

Hayırlı olsun kingbull başarıların daim olsun kardeş. super
aahondamania
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 17 Şubat 2008, 22:16:34 »

Kingbull hayırlı olsun kardeşim
 ho ları ne tür kullanıyorsun üssel ağırlıklı değişik sonuçlar verir bilgine Smiley
damla
revolverli çocuk
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: -199

« Yanıtla #17 : 17 Şubat 2008, 22:23:48 »

hayırlı olsun hıdır emmi.  Cheesy

YASAL UYARI   : YUKARIDA YAZILANLAR AL SAT ÖNERİSİ OLARAK KABUL EDİLEMEZ..
VİCDANİ UYARI : UYMAYIN BU DELİYE...
BİR HATIRLATMA: DELİ DELİYİ GÖRÜNCE ÇOMAĞINI SAKLARMIŞ... HACI HACIYI MEKKEDE KY KY'yi ŞELALEDE TANIRMIŞ...
BİR NOT    :: Seans içinde anlamsız bir tebessüm oturmuşsa suratına bilki yine bir yerlerde bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin Cheesy

ben deli değilim gömlek dar

sizi ama ben kendime hakaret edilmesini kaldıramıyorum.. gerekenin yapılmasını bekliyorum.. yönetimse bir şeyleri yöneteceğini iddia ediyorsa buyursun icraata davet ediyorum.. silmek yetmez..
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 13 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: