Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 11:05:18

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayatımızda İz Bırakan Öğretmenler;Gününüz Kutlu Olsun..  (Okunma Sayısı 1089 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
menderes
MODERATÖR

Rep Gücü: 10
Karizma: 5402

« : 22 Kasım 2009, 22:07:16 »

Hepimizin hayatında mutlaka yer alan öğretmenler insanların kişiliklerinde aileden sonra iz bırakan en önemli insanlardır.Genellikle iyi bazen de kötü.Sizin de mutlaka  böyle bir öğretmeniniz vardır.

Unutamadığımız,üzerimizde az çok emeği olan  öğretmenlerimizi en son nerede gördük de elini öptük belki de hatırlamıyoruz bile...Belki de adresini,telefonunu bile bilmiyoruz.

Bu öğretmenlerimizin adını burada yad etmek,günlerini "sanal"da olsa kutlamak,onore etmek ne güzel olur.

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
menderes
MODERATÖR

« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2009, 22:14:34 »

Sevgili İlkokul öğretmenim Sevim Onay, smitten

5 yıl boyunca verdiğin özverili emek ve umutların boşa gitmedi..Ellerinden öpüyorum.
Senin ve tüm öğretmenlerimin Öğretmenler gününü kutluyorum..

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

Rep Gücü: 41
Karizma: 6882

insan görünüşüyle karşılanır kişiliğiyle uğurlanır

« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2009, 22:18:19 »

ilkokuldaki öğretmenim serap ve fatma hocam ellerinizden öpüyorum  smitten smitten

diğer öğretmenlerimin isimlerini  çok hatırlamıyorum selam  olsun onlarada  smitten

Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça,
mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

elfidanın saklı bahçesi
saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
CEYLAN1905
Aileden Biri

Rep Gücü: 2
Karizma: 1155

« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2009, 11:20:09 »

evet benim sadece 1 değil  bir kaç tane öğretmenim var unutamadığım ve sevdiğim.

ilkokul hocam Şükran Çamlı, ortaokul hocam Dursun Yeşilova  Lisede Türkan hocam Ünversitede Yılmaz İçağa,  Hüseyin Akbulut.

Hepsine çok teşekür ediyorum.

Tabi bunun yanında beni matematikten soğutan kısa boylu, sarışın, uzun tırnaklı ve sinirli sevinç Yaman'ı da hiç bir zaman unutamam.
cotyora06
Somuncu baba :)
Aileden Biri

Rep Gücü: 7
Karizma: 3773

« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2009, 10:58:41 »

Başöğretmen Ulu önder M.Kemal ATATÜRK ve onun ışığı,ilkeleri ile gelecek kuşakları aydınlatan forumdaki öğretmen dostlarımızın ve bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutlarım. 
Sevgi ve saygılarımla...  smitten

Bu forumda yazdıklarım hiç kimse için "ALINIZ;SATINIZ;TUTUNUZ;YATINIZ;KALKINIZ V.B" TAVSİYESİ değildir vede ASLA OLAMAZZ...

Sadece beni bağladığı için kimse kaale almasınn...
mustafakaplan40
Aileden Biri

Rep Gücü: 2
Karizma: 1159

« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2009, 11:03:46 »

tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlar onurlu vesağlıklı bir yaşam dilerim

Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir,yalnız okul masrafları biraz çoktur.
Eğer insan hiç hata yapmazsa bir ay içinde dünyayı ele geçirebilir.Ama yaptığı hatalardan ders almazsa dünyada dikili bir ağacı bile olmaz.
Parayla kazandıkları kadar ellerinde tutmasını da bilenler,inanılmaz zengin biri olarak ölürler
GARİPTİR YÜKÜ ÇEKEN MANDA SES ÇIKARMAZDA KAĞNI İNLER
hkara1956
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 70

« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2009, 11:20:56 »

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olduğuma göre; ben efendilerimin günlerini kutlar ne kadar büyük bir şerefe sahip olduklarını unutmayıp, ülkede demogoji yapanlara uymamalarını ve kendilerine yeni köleler yetiştirmelerini canı gönülden diliyorum.Tüm öğretmenlerin ellerinden öpüyorum,ömrünüz bereketli olsun.
menderes
MODERATÖR

« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2010, 22:11:41 »

Gözlerindeki ışıltılar gibi geleceği aydınlatan tüm meslektaşlarımın,emekli olan öğretmenlerimin gününü kutluyorum.
Vefat etmiş ve şehit olmuş öğretmenlerimizin ruhları şad olsun..

smitten smitten smitten smitten

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: