Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 16:11:02

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: HİSSE SORULARINIZ BÖLÜMÜ DEVAM ETSİN Mİ?
DEVAM ETSİN - 58 (50%)
DEVAM ETMESİN - 6 (5.2%)
SİNYAL TABLOLARI UYGULAMASINA GEÇİLSİN - 52 (44.8%)
Toplam oy: 115

Sayfa: [1] 2 3 4 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HİSSE SORULARINIZ BÖLÜMÜ DEVAM ETSİN Mİ?  (Okunma Sayısı 10003 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« : 12 Ekim 2007, 17:02:25 »

Sevgili Arkadaşlar

Hisse Sorularınız bölümü sizlerinde bildiği üzere bizim çok vaktimizi almaktadır.

Şimdi yeni bir çalışma içerisindeyim.

Bundan sonra DOLAR-EURO-EURO/DOLAR PARİTE-DOW JONES-IMKB-100 ENDEKSİ-TAKİP LİSTESİ HİSSELER

Bu bölümleri içeren Excel Tablosu halinde çalışma yapmak amacındayım.Buradaki amacım sizlere daha iyi yardımcı olabilmektir.

Portföyde 10 Adet hisse senedi olacaktır.Buda sizlerin binlerce kez yazdığım ama birçoğunuzun uygulamadığı PORTFÖY BÖLME yapmanıza yardımcı olmaktır.

Bu çalışmada hisseler bölümü şu şekilde olacaktır.Hisse sayısı 10 aşmayacaktır.Ancak portföyden çıkardığımız fakat SAT vermeyen senetleride Portföyden çıkarmak zorunda kalmaktayız.

2. Bir Tablo daha vererek takipten çıkan fakat senetlerdeki durumu TEKNIK SINYAL olarak (AL-SAT-TUT) Şeklinde vermek amacındayım.

3. Tabloda Verdiğimiz sinyallerde Takip Listesi Performansı Hesaplaması görülecektir.

4. Tabloda vaktimiz oldukça Takibimizde olmayan fakat Genellikle ENDEKS-30-50 içeren Sinyal Tablosu ayrı bir çalışma olarak verilecektir.Fakat bu senetleri her gün güncelleme sözü veremiyorum zira bu güncelleme günlük en az 1-2 saatimizi alacaktır.Sinyaller yine AL-SAT-TUT şeklinde olacaktır.

Şimdi bu çalışmalar olacağından dolayı hisse sorularınız bölümünü kaldırmayı, kaldırmasak bile zaman buldukça devam ettirmeyi düşünüyorum.Zira yukarıda açıkladığım 4. TABLO bu işlevi görecektir.Ayrıca sorduğunuz sorularda açıklama yapılmasa bile günaşırı yada en kısa sürede AL-TUT-SAT hangi durumda olduğu sorduğunuz topikte kısa olarak cevaplandırılacaktır.Fazla detaya girmeden.

Şimdi ön çalışmasını yaptığım Tablodan örnek vereceğim.Bu konuda sizlerde yazımızı irdeleyerek bize yol göstermenizi rica ediyorum.

Böylece Tüm Enstürmanlarda yatırımcıyı bilgilendirme amacı taşımaktayız.

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,850
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 66,550-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
battalsüleyman
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 11

semerkand-mostar

« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2007, 19:46:01 »

üstad benim fikrim hisse soruları devam etmese de olur.çünkü ben sizin takip listemiz topiğiyle al sat yapıyorum.daha önceden elimde başka kağıtlar vardı yavaş yavaş bunlardan kurtuldum.şu anda siz ne yazdıysanız onlardan var.üstadım sonucunda zaten siz günlük,haftalık,orta vade,uzun vade hepsini yazıyorsunuz.ne istersek var.bundan iyisi can sağlığı.
benim gibi düşünmeyen arkadaşlarımdan özür diliyorum ama sizede hak vermek lazım,ne zaman girsem topiğe siz varsınız.bizim yaptığımız nedir,topiğe gir,selam ver,takip listesine bak,sonradan yazılan varsa portföye ekle,bir iki muhabbet et,selam ver topikten çık.
valla hanımla ediyorum ben bilgisayarın başında çok duruyorum diye,artık sizi düşünemiyorum üstad.
aksini düşünen arkadaşlarımdan tekrar özür dileyerek bence kaldırılsın derim  Smiley

RABBİMİZ BİR,PEYGAMBERİMİZ BİR,BİZİM DİNİMİZ KARDEŞLİK DİNİDİR.AYNI SAFA DURUP AYNI YÖNE DÖNÜYORUZ,BİRLİKTE SECDE EDİYORUZ
BİZE YAKIŞAN BİRLİKTE OLMAK,AYRIMCILIK YAPMAMAK
battalsüleyman
Aileden Biri

semerkand-mostar

« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2007, 19:49:54 »

zaten seans içinde hisse soruluyor ve zaten takipteyse cevapta alınıyor

RABBİMİZ BİR,PEYGAMBERİMİZ BİR,BİZİM DİNİMİZ KARDEŞLİK DİNİDİR.AYNI SAFA DURUP AYNI YÖNE DÖNÜYORUZ,BİRLİKTE SECDE EDİYORUZ
battalsüleyman
Aileden Biri

semerkand-mostar

« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2007, 19:53:56 »

ayrıca üstadım yukardaki uygulama çok daha güzel duruyor,eğer sizi çok meşgul etmeyecekse

kartal58
Aileden Biri

Rep Gücü: 3
Karizma: 2270

« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2007, 22:46:45 »

bu iyi bir fikir tablo ile ben zaten senin yazdigin hisselerden aliyorum
tablo ile kimse soru sormadan tabloya göre al sat`ini yapacaktir
üstad sanada daha kolay geliyorsa bunu yapabiliriz diye düsünüyorum

tesekkürler

Kula belâ gelmez Hak yazmayınca,
Hak bela yazmaz kul azmayınca...
leoma
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 96

« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2007, 22:50:33 »

üstad böyle bir uygulama çok güzel olur en azından takip etmekte zorlanmayız ve gözden kaçmaz  takipteki senetler.
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2007, 23:59:27 »

Bu tablo uygulamasına geçeceğim arkadaşlar.

Sadece tabloda olmayacak yorumlarımıda yazacağım takipteki senetlerde.

Sizin sorduğunuz soru analizlerine gelince eğer bu uygulamayı nadiren yorumlara dönüştürürsek.Yukarıda yazdığım 4. Tabloda olacak.

Onu iyi okuyalım.Diğer tabloları zaten uygulamaya sokacağız bir aksilik olmazsa.

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,850
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 66,550-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
harabati
Sıkı Dost
**

Karizma: 35

« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2007, 02:49:49 »

ÜSTAD TAKİP LÜSTESİ YETER GİBİ...TABİ TABLOLAR OLURSA
1ombudsman
Yeni Dost
*

Karizma: 3

« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2007, 03:00:41 »

Değerli arkadaşım...
Sizi 6-7 aydır takip etmekteyim... Burda ve önceki (HB) sitenizde şimdiye kadar söze karışmadan yalnızca izlemek suretiyle sayenizde güzel kazançlar elde ettim super...Güzel dostluklar gördüm smitten... Düşündüğünüz uygulamanın çok iyi olacağı kanaatindeyim alkış...Tek çekincem olur ya verdiğiniz 10 hisse gitmez ve zarar söz konusu olursa size gelebilecek tepki Undecided... Çünkü burda bazen farklı tepkilerde yaşadık sövcaktirmadan...Nadiren de olsa bu tepkilerin bizleri sizden ayırmasından korkuyorum Cry...
Çalışmalarınızda başarılar dileklerimle...
Saygılar...

Sayfa: [1] 2 3 4 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: