arkadaşlar ihlas holding hakkında yorum yapacak biri varsa çok sevinirim.ne zaman gidecek bu kağıt anlamadım. İhlas Finansı satarlarsa heralde uçar ama nezaman.
şu anda aselsanda pozisyonum var ve 1 yıldır yerinde duruyor.canıma tak etti artık:)
bol kazançlar...
var.
Bu adamların
ihlas@ihlas.com.tr mail adreslerine bir çok mesaj çektim.
Ne yapmak istiyorsunuz, bu yaptıklarınız hoş değil diye. Niye kağıdınıza musallat olan speklere mani olmuyorsunuz dedim.
Yahu müdahale etsenize, endeks çıkarken de ihlas holding düşüyor, düşerken de aynı nisbette düşüyor.
Siz milletin paralarının ihlas ile yok olmasına niye böyle göz yumuyorsunuz dedim.
ha duvara söylemişsin, ha bunlara. Ben yazdıkça kağıt düştü, ben yazdım, kağıd daha da düştü.
Tesadüf herhalde.
Bunlar enver abinin tabiriyle her şeyi Allah için yaparlar ya.
Bu duyarsızlıkları belki bunun içindir.
Yani bu kağıda kimse girmesin derim. Zira bunda öyle bir spekülatör veyahut spekülatörler var ki,
mikrobun tekleri. bütün hedefleri milleti kazıklamak. ve kimseye bir kuruş para kazandırmamak.
bırakın böyle rezil speklerin çöreklendiği böyle rezil bir kağıdı satın almayın.
Kağıt mı yok. bakın 5 ocak 2007 son işlem gününde 1.00 liraya düşürdüler, ki bundan sonra görürsünüz 90 mı, 80 mi 70 mi olur. Bunu kendilerinden başka kimse bilemez.
Kimse almasın bu kağıdı derim. Hasta mı olmak istiyorsunuz.
bırakın o sakallı herifler birbirini kazıklasın.
Bu dinciler (
Dindar demiyorum. Dindarlar böyle rezil işler yapmazlar) Parayı kendilerine ilah yapmış adamlardır.
Keçinin nefesinin bile ormana zararlı olduğu söylenir. Bu dinci keçilerin de nefesleri insana zararlıdır.