Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 16:36:11

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 8 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İHLAS - İhlas Holding  (Okunma Sayısı 11482 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyupsahinn
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2007, 09:11:03 »

arkadaşlar ihlas holding hakkında yorum yapacak biri varsa çok sevinirim.ne zaman gidecek bu kağıt anlamadım. İhlas Finansı satarlarsa heralde uçar ama nezaman.
şu anda aselsanda pozisyonum var ve 1 yıldır yerinde duruyor.canıma tak etti artık:)
bol kazançlar...
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2007, 22:05:21 »

Haber 13.09.2007 18:10
*İHLAS HOLDİNG'İN 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 1.596.609 YTL

tufanozturk
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 13

TOMBOLA HADİ BAKALIM...

« Yanıtla #11 : 27 Eylül 2007, 13:39:32 »

***IHLAS*** IHLAS HOLDING A.S.
 ILE ILGILI OLARAK RP EXPLORER MASTER FUND`DAN GELEN YAZI; 26.09.2007 TARIHINDE
14.000.000 ADET IHLAS HOLDING A.S. HISSE SENEDI SOZLESME GEREGINCE
ORTAKLIGIMIZCA ENVER OREN`E TESLIM EDILMISTIR. BU ISLEM SONUNDA SIRKET
SERMAYESI ICINDEKI PAYIMIZ %1,962 SEVIYESINE INMISTIR. ***IHLAS***|

YASAL UYARI
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2007, 22:40:03 »

IHLAS 1,09 : 830 kırılırsa gideceğini bizde yazdığımız bir senetti.1,22 kadar yükseliş yaşayan senette 990-820 seviyelerinde boşluk olduğunu görmekteyiz.1,070 altında kapanışlar riskli olarak görmekteyim kısa vadede, Hafta içerisinde bu seviyenin altında 1 gün kapatıp toparladı eğer bir kez daha bu seviye altına sarkması durumunda 990-820 boşluklarına geri çekilme sürebilir.Hissenin yeniden yukarı yönelmesi durumunda ise 1,15 seviyesi üzerindeki kapanışlarda yeniden 1,22 ve 1,26 dirençleri mevcuttur.Son günlerde göstergelerin aşırı alım seviyesinde olması ve yorgunluk göstermesi riskli dursada Kısa-orta vade TUT konumunda olan senette 830 seviyesi Orta vade önemli desteğidir.Kısa vade ise 1,07 altı kapanış olmadıkça tutulabilir.
Stop-loss : 1,06

DAHA ÖNCE 18 AĞUSTOS 2007 Tarihinde 620 seviyesinde yaptığımız yorumda 830 seviyesi kırıldığında senette yükselişin sertleşeceğine dikkat çekilmişti

26-IHLAS 620 : Bu senet için çokda birşey söylemek çok zor.Yatırımcısını bezdiren bir senet.700 üzerinde kapanışlar olmadan düşünülmemeli.Göstergelerin dip seviyelerde olması çıkışın sürebileceğini gösteriyor 660-700 aralığı hedef olacaktır.500-550 aralığı kuvvetli destek konumunda olan senette, ciddi bir yükseliş hareketi görmemiz için öncelikle 700-750 aralığı ama en önemliside 830 seviyesi (Bu yıl Çift Tepe yaptığı nokta) hacimle kırılmalı ve üzerinde kapanış yapılmalı.Endeksteki sert düşüşten sonra bir çok senetin cuma günü yükselişi henüz tepki niteliğinde.Senetler düşüşü henüz kesti fakat AL sinyalleri için henüz erken.Bu senet ve birçok senette bu geçerli.

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,850
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 66,550-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
mavidünya
MODERATÖR

Rep Gücü: 6
Karizma: 2714

« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2007, 19:52:44 »

IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Istiraklerimizden, %20 orani ile, 1.500.000,00 YTL sermaye payina sahip oldugumuz Kuzuluk Kaplica Insaat Turizm Saglik ve Petrol Urunleri Ticaret A.S. 7.500.000,00 YTL olan sermayesini %33,33 bedelli oraninda 2.500.000,00 YTL daha arttirarak 10.000.000,00 YTL'ye cikaracaktir. Sirketimiz; 14.11.2007 tarihli yonetim kurulu toplantisinda istirakimizin yapacagi bu sermaye artirimina hissesi oraninda katilmaya karar vermistir. Hazirlanan ana mukavele tadil tasarisina gore; artirilan sermayenin %25'i tescil tarihinden itibaren uc ay icinde, arta kalan tutar ise, 14.11.2010 tarihine kadar odenecektir. Ancak yonetim kurulu karariyla daha onceki tarihlerde de odemenin gerceklestirilme si istenebilecektir. ***IHLAS*** (14/11/2007 - 16:49:02)
decameron
i love imkb
Kral Tahtı

Rep Gücü: 12
Karizma: 5549

« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2007, 09:24:46 »

***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz istiraki olan Tasfiye Halinde Ihlas Finans Kurumu A.S.'nin tekrar faaliyete gecirilmesi hususunda; Isvicre'de kurulu Price Waterhouse Coopers AG Switzerland firmasi ile 11.12.2007 tarihinde munhasir mali danismanlik (Exclusive, Financial Advisor) sozlesmesi imzalamistir. Ilerleyen surecte gelismeler ozel durum aciklamalari ile kamuya aciklanacaktir. ***IHLAS*** (12/12/2007 - 09:10:35)

Budalalar pazara gitmeseydi, çürük mallar satılmazdı.

İspanyol Atasözü

http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7235.new#new
decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #15 : 14 Aralık 2007, 16:19:34 »

***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz, 12.12.2007 tarihinde yapmis oldugu ozel durum aciklamasi ile, istiraklerimizden Tasfiye Halinde Ihlas Finans Kurumu A.S.'nin tekrar faaliyete gecirilmesi konusunda, Isvicre'de kurulu Price Waterhouse Coopers A.G. Switzerland firmasi ile, munhasir mali danismanlik sozlesmesi imzalandigini kamuya duyurmustu. Yaptigimiz ozel durum aciklamasi uzerine, gunluk gazetelerden birisinde konu ile ilgili olarak, gercekleri yansitmayan, kamuoyunu yaniltici ve yanlis yonlendirici bir haber cikmistir. Yazida bahsi gecen hususlar, haberi yapan kisinin sahsi yorumlari olup, yatirimcilarimizi magdur edici mahiyetdedir. Onceki aciklamamizda da belirttigimiz gibi, gelismeler oldukca kamuya gerekli aciklamalar yapilacaktir. Yasal haklarimiz sakli kalmak kaydiyla, Sermaye Piyasasi Kurulu 'nun Seri: VIII, No: 39'un 8. maddesi uyarinca isbu aciklama yapilmistir. ***IHLAS*** (14/12/2007 - 16:18:02)

İspanyol Atasözü

aktulga
Burası Artık Onun Evi

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #16 : 05 Ocak 2008, 23:52:36 »

arkadaşlar ihlas holding hakkında yorum yapacak biri varsa çok sevinirim.ne zaman gidecek bu kağıt anlamadım. İhlas Finansı satarlarsa heralde uçar ama nezaman.
şu anda aselsanda pozisyonum var ve 1 yıldır yerinde duruyor.canıma tak etti artık:)
bol kazançlar...

var.
Bu adamların ihlas@ihlas.com.tr mail adreslerine bir çok mesaj çektim.
Ne yapmak istiyorsunuz, bu yaptıklarınız hoş değil diye. Niye kağıdınıza musallat olan speklere mani olmuyorsunuz dedim.
Yahu müdahale etsenize, endeks çıkarken de ihlas holding düşüyor, düşerken de aynı nisbette düşüyor.
Siz milletin paralarının ihlas ile yok olmasına niye böyle göz yumuyorsunuz dedim.
ha duvara söylemişsin, ha bunlara. Ben yazdıkça kağıt düştü, ben yazdım, kağıd daha da düştü.
Tesadüf herhalde.
Bunlar enver abinin tabiriyle her şeyi Allah için yaparlar ya.
Bu duyarsızlıkları belki bunun içindir.
Yani bu kağıda kimse girmesin derim. Zira bunda öyle bir spekülatör veyahut spekülatörler var ki,
mikrobun tekleri. bütün hedefleri milleti kazıklamak. ve kimseye bir kuruş para kazandırmamak.
bırakın böyle rezil speklerin çöreklendiği böyle rezil bir kağıdı satın almayın.
Kağıt mı yok. bakın 5 ocak 2007 son işlem gününde 1.00 liraya düşürdüler, ki bundan sonra görürsünüz 90 mı, 80 mi 70 mi olur. Bunu kendilerinden başka kimse bilemez.
Kimse almasın bu kağıdı derim. Hasta mı olmak istiyorsunuz.
bırakın o sakallı herifler birbirini kazıklasın.
Bu dinciler (Dindar demiyorum. Dindarlar böyle rezil işler yapmazlar) Parayı kendilerine ilah yapmış adamlardır.
Keçinin nefesinin bile ormana zararlı olduğu söylenir. Bu dinci keçilerin de nefesleri insana zararlıdır.

Gülmesini bilmeyen dükkanını açmasın. (çin atasözü)
decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2008, 09:51:57 »

***IHLAS***SPK, İHLAS HOLDİNG İLE İLGİLİ İKİ BAĞIMSIZ DENETİM KURULUŞUNA İDARİ PARA CEZASI VERDİ
    Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), İhlas Holding ile ilgili iki
bağımsız denetim kuruluşuna idari para cezası verdi.
    SPK Haftalık Bülteni'nde konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:
    "06.10.2006 tarihli Kurul toplantısında alınan Karar çerçevesinde
İhlas Holding A.Ş. tarafından yapılan işlemlere ilişkin inceleme
sonucunda
    A) İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından
hazırlanan bağımsız denetim raporlarında yer alan yanıltıcı hususlarla
ilgili olarak, Seri: X, No: 22 sayılı Tebliğ’in 2’inci Kısmın 14’üncü
maddesine aykırılıkta bulunulmuş olması nedeniyle, İrfan Bağımsız
Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. hakkında SPKn’nun 47/A maddesi
uyarınca 10.980 YTL idari para cezası uygulanmasına,
    B) Can Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından Uluslararası
Değerleme Standartlarına ve Uluslararası Değerleme Standartlarına
uyulmasını zorunlu kılan Seri: VIII, No: 45 sayılı Tebliğ’in 2’inci
maddesi hükmüne aykırı hareket edilmesi nedeniyle, Can Uluslararası
Bağımsız Denetim A.Ş hakkında SPKn’nun 47/A maddesi uyarınca 10.980
YTL idari para cezası uygulanmasına, karar verilmiştir."

(09/01/2008 - 09:47:42) 

İspanyol Atasözü

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 8 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: