Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 24 Mayıs 2012, 17:09:34

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 4 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İNDES - İndeks Bilgisayar  (Okunma Sayısı 5720 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FIRTINA
YÖNETİCİ

Rep Gücü: 0
Karizma: 13

« : 14 Ekim 2006, 04:13:52 »

İNDES - İndeks Bilgisayar

Hakkında

İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 10.07.1989 tarihinde Türkiye genelindeki bilgisayar firmalarına, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri, iyi organize olmuş bir bilgisayar dağıtıcısı kimliği altında sağlamak amacı ile kurulmuştur. İndeks Bilgisayar A.Ş. 200'den fazla dünya markasının dağıtımını gerçekleştirmekte, 306 personele ve 7500'den fazla iş ortağına sahip, 2001 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri sektöründe liderliği elinde bulunduran bir şirketler grubu halini almıştır.

Bir holding yapısında faaliyet gösteren İndeks, hepsi farklı teknoloji ürünleri alanlarında faaliyet gösteren 6 büyük şirketi bünyesinde barındırmaktadır. Despec ve Lifeeasy hariç aşağıda isimleri belirtilen şirketler İndeks'in konsolide mali tablolarına dâhil edilmektedir.(Despec ve Lifeeasy ile iştirak ve bağlı ortaklık ilişkisi mevcut olmayıp, grup şirketleridir.) Bu şirketlerin ürün grupları aşağıdaki tabloda verilmiştir:

http://www.index.com.tr

Lütfen forum kurallarına uyalım.Uygunsuz mesajları mesaj kısmında yer alan ''moderatöre bildir'' butonu ile bildirelim.Bu kurallar seviyeli ve kaliteli bir forum içindir.
Saygılar
speedy
Burası Artık Onun Evi

Karizma: 12

« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2006, 00:24:33 »

INDES
2005/9 : 8,103,688
2006/9 : 10,020,883
net değişim : 1,917,195
% değişim : 23.66

Yalan dünya 4 mevsimde 1 BAHAR olur..
tufanozturk
Aileden Biri

Rep Gücü: 1

TOMBOLA HADİ BAKALIM...

« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2007, 14:57:49 »

***INDES*** Indeks Bilgisayar Sistemleri Muhendislik Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Philips marka monitor ve PC cevre birimleri (optik depolama, external hard disk, hoparlor, web kamera) urunlerinin Turkiye dagitimi konusunda Royal Philips Electronic'in temsilcisi olan Turk Philips Ticaret A.S. ile yapmis oldugu gorusme- ler olumlu sonuclandi. Boylece sirketimiz Turkiye icin atanan 3 distributorden birisi olmustur. Sirketimiz 2007 yilinda Philips urunlerinden 35 milyon USD ciro yapmayi hedeflemektedir. Royal Philips Electronics saglik, yasam tarzi ve teknoloji alaninda dunyanin onde gelen sirketlerinden biridir. Merkezi Hollanda'da bulunan Philips'in dunyada 60'tan fazla ulkede toplam 125.500 calisani bulunmaktadir. 2005 yilinda 30.4 milyar Euro tutarindaki satislariyla firma, tibbi teshis goruntuleme ve hasta izleme sistemleri, enerji tasarrufu aydinlatma cozumleri, kisisel bakim, ev aletleri ve tuketici elektroniginde pazar lideridir. ***INDES***

YASAL UYARI
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ADMİN
YÖNETİCİ

Karizma: 4

« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2007, 13:16:10 »

***INDES*** INDEKS BILGISAYAR SISTEMLERI MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET A.S.'NDEN GELEN YAZI: SIRKETIMIZ INDEKS BILGISAYAR SISTEMLERI MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 19.02.2007 TARIHLI YONETIM KURULU TOPLANTISINDA; % 70 ISTIRAKIMIZ BULUNAN NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S. ILE ILGILI OLASI STRATEJIK ORTAKLIK TEKLIFLERINI DEGERLENDIRMEK AMACIYLA, NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S. YONETIM KURULUNUN YETKILENDIRILMESINE KARAR VERILMISTIR. % 70 ISTIRAKIMIZ OLAN NETEKS ILETISIM DAGITIM URUNLERI A.S., TURKIYE'DE CISCO SYSTEMS, NORTEL NETWORKS, 3COM, HP, CHECK POINT GIBI BIRCOK ULUSLARARASI URETICININ NETWORK, KOMUNIKASYON, TELEKOMUNIKASYON VE GUVENLIK COZUMLERINI ICEREN ILERI TEKNOLOJI URUNLERINI TURKIYE CAPINDAKI BAYILERI KANALIYLA SATIS, PAZARLAMA VE DAGITIMINI YAPMAKTADIR. STRATEJIK ORTAKLIK ILE KENDI SEGMENTINDE TURKIYE'NIN EN BUYUK SIRKETLERINDEN BIRISI OLAN NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S.'NIN TURKIYE DISINDA CEVRE ULKELERI ICEREN BOLGESEL COGRAFYADA VE GLOBAL PAZARLARDA DA ETKINLIGININ VE IS HACMININ ARTIRILMASI VE GLOBAL BIR PAZAR OYUNCUSU HALINE DONUSMESI HEDEFLENMEKTEDIR. SOZKONUSU HEDEFLER DOGRULTUSUNDA OLUSAN TEKLIFLERI DEGERLENDIRMEK UZERE YETKILENDIRILEN NETEKS ILETISIM URUNLERI DAGITIM A.S. YONETIM KUTULU AMACLANAN ISBIRLIGININ GERCEKLESTIRILMESINE YONELIK CALISMA- LARI VE ILGILI TARAFLARLA GORUSMELERI GERCEKLESTIRECEKTIR. AMACLANAN STRATEJIK ORTAKLIGIN EN KISA ZAMANDA GERCEKLESTIRILMESI HEDEFLENMEKTEDIR. ***INDES*G105120

IMKB BÜLTEN

YASAL UYARI
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tufanozturk
Aileden Biri

TOMBOLA HADİ BAKALIM...

« Yanıtla #4 : 05 Mart 2007, 14:33:33 »

***INDES*** INDEKS BILGISAYAR SISTEMLERI MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI:
 SIRKETIMIZ, DUNYANIN EN BUYUK NOTEBOOK URETICILERI ARASINDA YER ALAN ASUS
MARKA NOTEBOOK URUNLERININ TURKIYE DAGITIMI KONUSUNDA ASUS COMPUTER INC. TAIWAN
ILE GORUSMELERE BASLADI. ASUS COMPUTER INC. DUNYANIN EN BUYUK ARASTIRMA VE
GELISTIRME GRUPLARINDAN BIRINE SAHIP OLUP YUKSEK KALITE VE YENILIKCI URETIMI
ILE PAZAR PAYINI SUREKLI OLARAK BUYUTEN BIR SIRKETTIR. ***INDES***|

YASAL UYARI
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
tufanozturk
Aileden Biri

TOMBOLA HADİ BAKALIM...

« Yanıtla #5 : 07 Mart 2007, 11:48:47 »

***INDES*** INDEKS BILGISAYAR SISTEMLERI MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI:
 SIRKETIMIZ DUNYANIN EN BUYUK NOTEBOOK URETICILERI ARASINDA YER ALAN ASUS MARKA
NOTEBOOK URUNLERININ TURKIYE DAGITIMI KONUSUNDA ASUS TEK COMPUTER INC. TAIWAN
ILE SOZLESME IMZALADI. TAMAMEN TEKNOLOJI ODAKLI BIR FIRMA OLAN ASUS, DUNYANIN
EN BUYUK ARASTIRMA VE GELISTIRME GRUPLARINDAN BIRINE SAHIP OLARAK YUKSEK
KALITESI VE YENILIKCI TEKNOLOJISIYLE TANINMAKTADIR. ASUS, KBT (KOMUNIKASYON,
BILGISAYAR VE TUKETICIYE YONELIK ELEKTRONIK) ALANINDA BUTUNSEL COZUMLER
SAGLAYAN ONCU FIRMALARDAN FIRMALARDAN BIRIDIR. SIRKET 2006 YILINI DUNYA
GENELINDE 17 MILYAR USD SATIS CIROSU GERCEKLESTIRMIS, 2007 YILINDA ISE 23
MILYAR USD CIRO HEDEFLEMEKTEDIR. BU SOZLESME CERCEVESINDE SIRKETIMIZ ASUS MARKA
URUNLERDEN 2007 YILINDA 70/75 MILYON USD SATIS BEKLEMEKTEDIR. ***INDES***|

YASAL UYARI
tufanozturk
Aileden Biri

TOMBOLA HADİ BAKALIM...

« Yanıtla #6 : 08 Mart 2007, 14:40:35 »

***INDES*** INDEKS BILGISAYAR SISTEMLERI MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET A.S. `NDEN GELEN YAZI:
 BORSANIZA 07.03.2007 TARIHINDE GONDERMIS OLDUGUMUZ OZEL DURUM ACIKLAMASINA
ILAVE BILGI ASAGIDA SUNULMUSTUR. SIRKETIMIZ 07.03.2007 TARIHINDEN ITIBAREN
ASUSTEK COMPUTER INC. TAIWAN`IN NOTEBOOK URUNLERININ DISTRIBUTORLUGUNE ATANMIS
OLUP ILGILI SOZLESME AYNI GUN IMZALANMISTIR. ***INDES***|

YASAL UYARI
cgunerkaya
Yeni Dost
*

Karizma: 0

« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2007, 13:09:58 »

Akadaşlar İndes'i yaklaşık 1 yıldır tutuyorum.2.14 maliyetli olarak....Bu kağıtla ilgili bilgisi olan varmı.....
tsubasaa
YÖNETİCİ

Rep Gücü: 9
Karizma: 1627

Korkaklar hergün yiğitler bir gün ölürler

« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2007, 14:53:55 »

Akadaşlar İndes'i yaklaşık 1 yıldır tutuyorum.2.14 maliyetli olarak....Bu kağıtla ilgili bilgisi olan varmı.....
1.80 sağlam destek konumunda kırılması halinde kısa vadede stoploss olarak kullanılabilir.1.80 tutunursa 1,86 ve 1.96 kısa vadeli hedefleri  olacak.

つばさ - That's my line...

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

DUYURULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
FORUM KULLANIMI http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
SORUNLAR VE SORULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4816.0
TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİYORUM=>Takip etmeniz yararınızadır:) ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4472.0
DOW FUTURE==>> http://www.borsamania.net/dow_future.html
FINNET ACTIVE CHART TEMEL BILGILER ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4985.0
Sayfa: [1] 2 3 4 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: