|
decameron
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Mayıs 2008, 15:30:02 » |
|
***INFYO*** Info Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi; Sirketimiz yonetim kurulu bugun yaptigi yonetim klurulu toplantisinda; 02.05.2008 tarihi itibari ile Sirketimiz yonetim kurulu uyesi ve genel muduru Cengiz Akdere'nin genel mudurluk gorevinden istifasinin kabulune, Sirketimiz genel mudurluk gorevine yapilacak ilk olagan genel kurula kadar Huseyin Gunhan Kayir'in atanmasina, oybirligi ile karar verilmistir. ***INFYO*** (02/05/2008 - 14:39:52)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #28 : 21 Mayıs 2008, 15:46:01 » |
|
INFO YAT, ORT,'NIN 16 MAYIS 2008 TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU (YTL) INFO YAT, ORT, PORTFOY DEGERI : 3,448,852,33 TOPLAM DEGER : 3,858,894,52 BIRIM PAY DEGERI : 0,857532
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #29 : 27 Mayıs 2008, 23:13:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #30 : 11 Kasım 2008, 12:47:42 » |
|
INFYO 2007/09: 356,128 2008/09: -888,661 Değişim (%): -349.5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #31 : 12 Mart 2009, 20:53:39 » |
|
INFYO 2007/12: 310,305 2008/12: -1,317,216 Değişim (%): -524.5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KIRMIZIMOD
|
 |
« Yanıtla #32 : 18 Nisan 2009, 23:32:35 » |
|
17.04.2009 INO İnfo Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatirim Ortaklığı Menkul Kiymet Y.O. 3.145.339,60 0,698964
|
|
|
|
|
|
Hayatta 3 değişilmezim vardır....dostuk samimiyet ...Saymincan
|
|
|
|
burki_06
|
 |
« Yanıtla #33 : 05 Mayıs 2009, 08:39:05 » |
|
05.05.2009 07:31 IMKB GÜNLÜK BÜLTENI SIRKET HABERLERI-INFO MENKUL YO
Info Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.’nin 04.05.2009 tarihli yazisi asagiya çikarilmistir. “Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:VIII, No: 54 sayili Tebligi uyarinca yapilan açiklamadir. Sirketimiz merkezinde yapilan Yönetim Kurulu toplantisinda Sermaye Piyasasi Kurulunun Seri:VIII No: 54 sayili tebligin 23. Maddesine istinaden Sermaye Piyasasi Mevzuati ve Sermaye Piyasasi Kurulu kararlari dogrultusunda hazirlanarak Özel Durumlarin Kamuya Açiklanmasinda takip edilecek yöntem ve uyulacak esaslari tespit eden sirketimiz Bilgilendirme Politikasinin ilisikteki sekliyle kabul edilerek sirketimizin web sayfasinda yayinlanmasina ve yapilacak ilk genel kurulda ortaklarin bilgisine sunulmasina, Sirket imza sirkülerinde, sirketi temsil ve ilzama yetkili kilinmis tüm yetkili kisilerin özel durum açiklamalarini yapmakla sorumlu kisiler olarak tespit edilmesine, söz konusu kisilerin yetkilerinde yapilacak degisikliklerin Borsa ve Sermaye Piyasasi Kurulu'na bildirilmesine oy birligi ile karar verilmistir. Bilgilendirme Politikasi ektedir.”
IMKB
|
|
|
|
|
|
FAKİR FUKARAYI UNUTMAYALIM burkiden ekonomi haberleri http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=13326.new#new Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kisisel görüşüme dayanmaktadir. Bu görüsler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Kısaca kendi kararınızı kendiniz verin sevgili dostlar
|
|
|
|
Yıldızsever
|
 |
« Yanıtla #34 : 23 Eylül 2009, 00:28:53 » |
|
 Son yorum, Elfida'dan ... 
|
|
|
|
|
|
Yağmur gibi toprağa düştün, şimdi de cimrilikle bu toprağı kimseye vermem diyorsun!
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir...
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #35 : 23 Eylül 2009, 09:14:22 » |
|
0.61 destek 069 direnç eğer desteğe tutunamazsa 0.51 lere kadar gerileme olabilir 
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
|