Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 00:49:51

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MEGANE 2 mi -LİNEA mı -COROLLA mı  (Okunma Sayısı 17196 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SAYMİN06
Ziyaretçi
« : 05 Ocak 2008, 23:54:23 »

dostlar sizce renault megane mi daha iyi , fiat linea mı , toyota corolla mı,

benim fikrimi soracak olursanız toyota corolla ,süpansiyon olarak motor gücü kaporta sağlamlığı virajlara girişi , teker mesafe uzunluğu ve genişliği , iç konfor , sürüş açısından  daha iyi buldum.şahsi görüşüm...

sizlerde görüşlerinizi eklerseniz sevinirim  smitten

diğer markaları da ekleyebilirsiniz ...aynı sınıfta olanları  super
koray28
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2008, 01:23:43 »

hondanın üstüne tanımam arkadaşım ben bu 3 araba kalite-teknik-performans-işçilik yönünden hondanın altında tavsiye ederim,
sıralama honda-toyota megane2-linea saygılar smitten
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2008, 14:59:43 »

hondanın üstüne tanımam arkadaşım ben bu 3 araba kalite-teknik-performans-işçilik yönünden hondanın altında tavsiye ederim,
sıralama honda-toyota megane2-linea saygılar smitten

baba tamam da megane linea toyota her tarafta parçası bulunan bir araba honda da sen de ankara da sın herhalde efe plaza dan başka yok...ona da gittiğin zaman japonya dan 1 ayda gelir diyo yaw...

deseydin ki aynı sınıfta parçası da bulunuyo  o zaman hem fikir olurduk. smitten smitten smitten  honda'dan da ucuz parça parası smitten  bende saygılar sınarım Smiley
ASLAN
Gün gelir BEKLERİZ, Gün gelir KÜKRERİZ
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 28
Karizma: 4561

« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2008, 16:25:26 »

Sanki araba bulabilen biri gibi birde topik açmış..

Beceriksiz 3 aydır araba bulacak.İnanmayın palavra sıkıyor hangisi iyi derse diğeri iyidir. kahkahacı kahkahacı

Dirençler : 68850-69600-70325-71700
Kanal Ana Destek-Direnç : 62,325-74,825
80,075-86,675-93,225
Fibo = 67,225-66,325-59,425-51,650
Pivotlar = 65,400-68,025-73,625
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
umarslan17
Burası Artık Onun Evi

Rep Gücü: 0
Karizma: 587

« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2008, 16:29:27 »

bence toyota--megane2--linea sıralaması iyidir

Bende Eski laguna mı vectra mı diye soriimmm
Ford
Kral Tahtı

Rep Gücü: 9
Karizma: 4623

« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2008, 19:44:19 »

sevgili saymin.. valla bugün dolaşmadığım topik kalmadı kendimi alış veriş merkezinde gibi hissediyorum artık kahkahacı
hangisi diye sorarsan, ben japoncu'yum ustam ben onların hayranıyım 10 yıldır suzuki alto kullanıyom tek sıkıntım ufak olup bayanların tercih ettiği için kulanırken komplekse kapılıyom.. oda ne zaman ışıklarda yanıma kıa sorento jep türü vasıtalar yanaştığı zaman..alto'yu 10 yıldır kullanıyorum daha bir tarafına anahtar deymedi böyle bişe olmaz dedirtecek cinsten bir araba vesselam...topik değişik konusu ve arabalarıyla hit olacağı inancındayım... hayırlı olsun.  Smiley

SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2008, 21:53:58 »

bence toyota--megane2--linea sıralaması iyidir

Bende Eski laguna mı vectra mı diye soriimmm

wectra  super
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2008, 22:02:22 »

sevgili saymin.. valla bugün dolaşmadığım topik kalmadı kendimi alış veriş merkezinde gibi hissediyorum artık kahkahacı
hangisi diye sorarsan, ben japoncu'yum ustam ben onların hayranıyım 10 yıldır suzuki alto kullanıyom tek sıkıntım ufak olup bayanların tercih ettiği için kulanırken komplekse kapılıyom.. oda ne zaman ışıklarda yanıma kıa sorento jep türü vasıtalar yanaştığı zaman..alto'yu 10 yıldır kullanıyorum daha bir tarafına anahtar deymedi böyle bişe olmaz dedirtecek cinsten bir araba vesselam...topik değişik konusu ve arabalarıyla hit olacağı inancındayım... hayırlı olsun.  Smiley

ne yalan söleyim caponlar güzel araba yapıyo.. yaygınlık bakımından toyota ve honda var...suzuki de iyi araba ama yaygın değil...bazı arabalar vardır sadece suyuna yağına bakarsın balatalarına bakarsın araba hiç seni üzmez ..bazısı vardır elin cebinden hiç çıkmaz ..birazcık da şans meselesi....senin şansın iyi gitmiş  ford cu abim.. smitten ..iyi dileklerin içinde teşekkürler...
üstad kıskansa da  kahkahacı kahkahacı kahkahacı
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2008, 22:05:22 »

Sanki araba bulabilen biri gibi birde topik açmış..

Beceriksiz 3 aydır araba bulacak.İnanmayın palavra sıkıyor hangisi iyi derse diğeri iyidir. kahkahacı kahkahacı

baba hele bebek şöle 5-6 aylık olsun....şimdi araba mı kullanabilir yengem  ...  Roll Eyes yengem çok kızıyo mu üstad   yupii

beni deşifre ettin ama ...hadi bulduğum araba da bir şey çıkarsa bulmadan deşifre ettin bir şey olursa da sitede way halime  kahkahacı
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: