Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 00:50:33

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MEGANE 2 mi -LİNEA mı -COROLLA mı  (Okunma Sayısı 17196 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
POLATYAZICI
OLURSA BİR ŞİKAYET ÖLÜMDEN OLSUN
MODERATÖR

Rep Gücü: 4
Karizma: 1016

« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2008, 22:24:08 »

ARABANIN HASI KULANANDADIR
MARKADA DEĞİL
kahkahacı

YASAL UYARI     
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2008, 22:28:45 »

ARABANIN HASI KULANANDADIR
MARKADA DEĞİL
kahkahacı

ağam yok ben bişe demedim .. Türkiye şartlarında hangisi iyi dedim yaw...yoksam ''AT SAHİBİNDE KİŞNER''   kahkahacı
koray28
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2008, 23:41:02 »

bende 2005 honda cıvıc var. servise dolanmaz isen çok mutlu olursun servis aşırı pahalı ben hiç problem yaşamadım iyi geceler
SCARAB
Yeni Dost
*

Rep Gücü: 0
Karizma: 0

« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2008, 01:10:05 »

abi ben toyota-megane2 derim lineayı listeye bile sokmam.honda beş kuruş etmez anca motor var arabada.yok sağlam ve iyi bi motor diyosan audi-vw derim .alman arabası olsun yeter
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2008, 03:02:02 »

abi ben toyota-megane2 derim lineayı listeye bile sokmam.honda beş kuruş etmez anca motor var arabada.yok sağlam ve iyi bi motor diyosan audi-vw derim .alman arabası olsun yeter

Dostum doğru linea yı ben de çıkardım listeden .....araba değil ya  ..öntakımın travet bağlantısı  aliminyum olur mu ? yapmış..
sorsan şimdi vay tenik özellik ..telsterden geçti...cart curt .....hikaye ,ama ilerde hatalarını düzeltirse belki Smiley
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2008, 03:12:44 »

başka bir yerli araba bulalım linea yerine  , aynı sınıfta   Roll Eyes
aahondamania
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2008, 11:00:27 »

MADEN ARABAM İYİ OLSUN BENİ ÜZMESİN DİYORSUN
KESİNLİKLE JAPON ARABASI ALMALISIN HONDA-TOYOTA
MEGANE 2 VE LİNEA ARABA DEĞİL İÇENE OTURMANA BİLE GEREK YOK
ALMAN ARABALARI İSE KASA OLARAK ÇOK AĞIR BENZİN SARFİYATI ÇOK YÜKSEK
MESELA HONDA ATMOSFERİK BASINÇLA ÇALIŞAN EN İYİ MOTORUYAPMIŞLAR
BENDE 2004 HONDA CİVİC DPORT VAR HİÇ BENİ ÜZMEDİ 95000 KM DE
GARANTİSİ BİTENE KADAR SERVİSE GÖTÜRDÜM DAHA SONRA DIŞARDA YAPTIRDIM(YAN SANAYİ YEDEK PARÇALARI MEVCUT)  BAKIMLARINI SADECE AĞIR BAKIMA SERVİSE GÖTÜRMEN KAFİ OLACAK DOSTUM
HONDA HAYAT ONDA  super
aahondamania
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 20 Ocak 2008, 11:01:25 »

başka bir yerli araba bulalım linea yerine  , aynı sınıfta   Roll Eyes
BİRDE YERLİ ARABAYA NEDEN BİNECEKSİN YABANCIYA BİN ARKADAŞ YERLİ ARABALARA YAKLAŞMA ÜZÜLÜRSÜN
SAYMİN06
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2008, 13:00:51 »

MADEN ARABAM İYİ OLSUN BENİ ÜZMESİN DİYORSUN
KESİNLİKLE JAPON ARABASI ALMALISIN HONDA-TOYOTA
MEGANE 2 VE LİNEA ARABA DEĞİL İÇENE OTURMANA BİLE GEREK YOK
ALMAN ARABALARI İSE KASA OLARAK ÇOK AĞIR BENZİN SARFİYATI ÇOK YÜKSEK
MESELA HONDA ATMOSFERİK BASINÇLA ÇALIŞAN EN İYİ MOTORUYAPMIŞLAR
BENDE 2004 HONDA CİVİC DPORT VAR HİÇ BENİ ÜZMEDİ 95000 KM DE
GARANTİSİ BİTENE KADAR SERVİSE GÖTÜRDÜM DAHA SONRA DIŞARDA YAPTIRDIM(YAN SANAYİ YEDEK PARÇALARI MEVCUT)  BAKIMLARINI SADECE AĞIR BAKIMA SERVİSE GÖTÜRMEN KAFİ OLACAK DOSTUM
HONDA HAYAT ONDA  super

ben de corolla var yaw..yeni aldım da binmek nasip olmadı...  arka çamurluk ve kapı da sürtme vardı..boya yapılmasına verdim ...  40   gün oldu  halen alacam ...   kahkahacı kahkahacı  türbe gibi akşamdan akşama ziyaret ediyorum kaportacıyı  ...
arkamı döner dönmez diğer arabanın başına gidiyor kerata  kahkahacı
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: