|
GENÇ20
|
 |
« Yanıtla #99 : 03 Kasım 2009, 13:38:54 » |
|
arkadaşlar haberde yanlışlık yok ise vanet r kapanışı bugün.. evet bende bugün son satış diye duydum ama, bugün satamazsak elimizden alacaklar...yada 6 kasıma kadar hesaba hisse değeri 1 tl olmak üzere hisse kadar para yatıracaksın...
|
|
|
|
|
|
Sevgiye emek veren biri için, zaten mutsuz bir gelecek neden olsun?
|
|
|
|
HAKKI ®
|
 |
« Yanıtla #100 : 03 Kasım 2009, 13:43:54 » |
|
evet bende bugün son satış diye duydum ama, bugün satamazsak elimizden alacaklar...yada 6 kasıma kadar hesaba hisse değeri 1 tl olmak üzere hisse kadar para yatıracaksın...
aynen dediğin gibi rüçhan adedin kadar nominal 1 tl üzerinden para hesabında olmazsa bugün satmadığın rüçhanların Galip Öztürk 'e hayrat olur.
|
|
|
|
|
|
-tecrübe istediklerinizi elde edemediğinizde kazandıklarınızdır. -nasipse gelir yemenden, değilse ne gelir elden.
|
|
|
|
GENÇ20
|
 |
« Yanıtla #101 : 03 Kasım 2009, 13:50:31 » |
|
Arkadaşım peki bu vanet r 6 kasımdan sonra tekrar vanet e mi olacak...birde bunu merak ettim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAKKI ®
|
 |
« Yanıtla #102 : 03 Kasım 2009, 13:57:36 » |
|
Arkadaşım peki bu vanet r 6 kasımdan sonra tekrar vanet e mi olacak...birde bunu merak ettim...
dostum eğer elindeki rüçhanların parasını yatırırsan elinde rüçhan adedi kadar Vanet.E olacak. Vanet.R değeri + 1 tl= Vanet.E değeri olması gerekir.
|
|
|
|
|
|
-tecrübe istediklerinizi elde edemediğinizde kazandıklarınızdır. -nasipse gelir yemenden, değilse ne gelir elden.
|
|
|
|
GENÇ20
|
 |
« Yanıtla #103 : 03 Kasım 2009, 13:59:24 » |
|
dostum eğer elindeki rüçhanların parasını yatırırsan elinde rüçhan adedi kadar Vanet.E olacak.
Vanet.R + 1 tl= Vanet.E olması gerekir.
tamam hakkı  tşk ederim , bilgilerini paylaştığın için ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENÇ20
|
 |
« Yanıtla #104 : 04 Kasım 2009, 11:01:49 » |
|
arkadaşlar vanet destek ve direnç verebilirmisiniz...  spekülatif bir kağıt gerçi ama , yardımcı olursanız sevinirim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elfida
|
 |
« Yanıtla #105 : 04 Kasım 2009, 11:18:19 » |
|
arkadaşlar vanet destek ve direnç verebilirmisiniz...  spekülatif bir kağıt gerçi ama , yardımcı olursanız sevinirim.  1.55 destek 1.69 direnç 
|
|
|
|
|
|
Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça, mod Kızmaz,Üye Azmadıkça Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. elfidanın saklı bahçesi saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
|
|
|
buzzy
BorsaMania
     Rep Gücü: 2
Karizma: 146
kiM geLmiŞ?
|
 |
« Yanıtla #106 : 10 Nisan 2010, 13:28:57 » |
|
Metro Ticari ve Mali Yatırımlar, bağlı ortaklığı Metro Turizm’in 15 Adet Mercedes Travego 2010 Model Yolcu Otobüsü alınmında kullanmak üzere 7.750.000,00 TL+1.665.600 TL kredi kullanacağını açıkladı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menderes
|
 |
« Yanıtla #107 : 28 Ağustos 2010, 17:38:30 » |
|
*METRO TİCARİ'NİN 6 AYLIK KONSOLİDE DÖNEM KARI 1.570.012 TL(ÖNCEKİ 6.805.072 TL)
(27/08/2010 - 17:13:52)
|
|
|
|
|
|
**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME** Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
|
|
|
|