Merhaba arkadaşlar.
Ben geçen sayfalarda da bahsetiğim üzere askerlik hizmetimi yerine getiriyorum. Çarşıya çıktık bugün. Bir uğrayayım dedim foruma.

İyisinizdir umarım arkadaşlar.
Borsa konusuna gelince. uzun vadeli hisselerim listemde kalmaya devam ediyor.
GOLTS, AFMAS, KAPLM, BRSAN,
ERBOS, UYUM, KLMSN, THYAO, LKMNH gibi hisseler listemde kalmaya devam ediyor. Bu listeye
DERIM'i de ekleyebilirim. Takip edemediğim için kısa vadeli birşey söyleyemeyeceğim. Uzun vadeli hisselerimi bilindiği üzere bilanço, fiyat ve beklentilere göre hazırlıyorum. O nedenle borsa düşse de çıksa da rölatif olarak uzun vadede iyi performans göstereceklerini düşünüyorum. Bu hisseler borsa düşüşlerinde uygun fiyatlara düştüler. Ancak ben Aralık başında pozisyon alıp gittim askere. Umarım döndüğümde ve sonrasında güzel günler görürüz. Takip listem benim takibimdeki hisselerden oluşur. Pozisyon açılması zarar doğurabilir. Yazdıklarımı okuyan ve kıymet veren arkadaşlarımın yapabileceği en doğru şey bilançoları inceleyip, sektörel beklentilerle harmanlayarak sektör içindeki diğer şirketlerle karşılaştırmaları, bilanço trendlerini incelemeleri olacaktır.
Herkese sevgilerimi saygılarımı sunarım. Tez zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

))
Hisseler haftanın son günü nazire yapmışlar.

GOLTS : %5,12
ERBOS : %5,47
DERİM : %8,47
Darısı diğerlerine ve umuyorum ki uzun vadede de sağlıklı yükselişlerin parçası olan hareketler olsunlar.

Sağlıcakla kalın arkadaşlar.