Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 11 Şubat 2012, 07:07:04

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 304 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mithrandir'den İnciler  (Okunma Sayısı 161049 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

Rep Gücü: 41
Karizma: 6818

insan görünüşüyle karşılanır kişiliğiyle uğurlanır

« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2009, 15:32:38 »

arkadaşlar kopy paste yapmak zor bişi değil burayı zaten kapatmıyorumm

Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça,
mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

elfidanın saklı bahçesi
saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

Rep Gücü: 41
Karizma: 6818

insan görünüşüyle karşılanır kişiliğiyle uğurlanır

« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2009, 15:34:52 »

bunu sertekeye de rica ettim oda hem hissenin topiğine hemde kendi bölümüne yazıyor

Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça,
mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

elfidanın saklı bahçesi
saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
mersahin
Bir Nefes'lik Mola
Aileden Biri

Rep Gücü: 6
Karizma: 3274

« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2009, 15:35:06 »

elfi kusura bakma ama meydan sana mı kaldı?
arkadaşı tanımam ama birkaç senet yazmış, ne var bunda hemen şuraya yaz buraya yaz diyosun.
daha bir ay öncesine kadar sen nerde yazıyodun bi söylermisin?
burda kalmıştı birkaç tane mod bayramdan önce ağlıyorlardı sitede kimse yok, bişey yazılmıyor diye.
yalanmı arkadaşlar..

upps, bu kadar gergin olmayalım yalnız.
elfi sadece daha çok kişinin ulaşabilmesini sağlamak için öneri yapmış. buna yazan arkadaş uyup uymamakta özgür iken böyle bir tepkiye gerek var mıdır acaba.  bagir bagir

NETAS
ßaHa
BorsaMania

Rep Gücü: 3
Karizma: 311

« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2009, 15:58:32 »

Zaman zaman hisse buldukça buraya yazmayı planlıyorum. Umarım yararlı olur.

Öncelikle hoşgeldiniz hayırlı olsun. Zaman bulduğunz sürece bu tür paylaşımları yapmanızı diliyorum.

elfi kusura bakma ama meydan sana mı kaldı?
arkadaşı tanımam ama birkaç senet yazmış, ne var bunda hemen şuraya yaz buraya yaz diyosun.
daha bir ay öncesine kadar sen nerde yazıyodun bi söylermisin?
burda kalmıştı birkaç tane mod bayramdan önce ağlıyorlardı sitede kimse yok, bişey yazılmıyor diye.
yalanmı arkadaşlar..

Ağlayan bendim  Smiley evet yokdu çünkü ben 2 senedir diyorumki siteyi günlük ziyaret eden sayısı 2500 kişi ise bunun 1500 ü senet topiklerinin kodunu aratıp geliyor arattığındada girdiği kısım senet topiği oluyor bir bakıyorki senet topiğinde en son msj 2007 de yazılmış örümcek bağlamış.. sonra düşüncesi şu oluyor gelenelrin bu sitede hayat yok başka yerlere bakayim... Bu yüzden bende diyorumki hem burada yazın hem senette herkez heryerde yazabilir elfida sadece rica etmiş senet topikelrindede yazabilirmisiniz diye burada yazılır orada yazılmaz birşey diyemeyiz neden oralarda yazmıyorsun diye sonuçda bu tür paylaşımalr için var bu katagoride. tatti nick istatistikelr benm elidme var günlük gelen ziayretçi nereden geliyor hangi arama motorundan hangi kelimelerle geliyor ... birşey biliyorumki o günlerde bunları yazdım. o topikelr canlı kaldımı sitede analiz yapmayı bilipde yardımcı olacak kişi sayısı çoğalır bütün yükü california üstada atmak olmaz sonuçda onunda sosyal bir yaşamı var tüm gün burada analiz yapamaz. e californiada olmayınca sizler olmuyorsunuz. siteninde bir şekilde ayakta kalması lazım elbirliği ile heryer her topik canlı kalmalıki bu site büyüyebilmeli.

BorsaMania Teknik Destek

Site İle İlgili Yaşanılan Sorunlarınızı Ve Sorularınızı Aşağıdaki Linklerden Sorabilirsiniz...

Forum Kullanımıhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
Öneri ve Şikayet Kutusuhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=55.0
Duyurular http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
tatti nick
Burası Artık Onun Evi

Rep Gücü: 0
Karizma: 128

« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2009, 16:19:17 »

sevgili Baha bakın beni yanlış anladınız, bu sitede en son birkaç kişi kalınca bile ben hayıflanmadım. Şimdi sitede yazanlar varken niye onların şevkini kıralım, yazsınlar değil mi. Arkadaşımız daha 3. mesajını yazıyor ama sen git topiklere yaz deniyor. Bu siteye girenler nerden aratıyor, bunu bulmak veya bilmek benim işim değil ama ben burda en çok kullandığım Son Mesajlar dır. En çok ta burda yazılan Call hocanın günlük seans sohbetleri değil mi, bu yıllardır böyle olmadı mı? Diğer yandan, ismini sizde çok iyi biliyorsunuz yazarlar oldu, şimdi de var ama yazmıyorlar topikleri boş. Neyse konuyu uzatmayayım..

Yükselirken sevinme, satmadıysan kazanmış değilsin..
mithrandir
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 228

« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2009, 15:27:47 »

Ben genelde hisselere has topicleri pek kullanmazdım. Çünkü hisseler hareketlendiğinde bir anda övgüler ve şişirmelerle doluyor, hareket bitip zarar yazılmaya başlandığında da dövünenlerle. Bu durum bende hisse topiclerine güven kaybı yarattı.
Ama burada sitenin kullanımını arttırmak amacıyla yapılmak istenen bir yönlendirme var. Siteleri o şekilde kullanmaya ben alışık olmasam da alışık olanlar vardır.
Bundan sonra hisselerin kendi bölümlerine de yazı yazarım.
Herkese bol kazançlar dilerim.

Yazdıklarım kendi görüşümdür. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmek zarara yol açabilir.
mithrandir
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 228

« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2009, 15:32:38 »

Dün yazacaktım unuttum. Bugüne nasipmiş.
Bekleyenin yüzünü güldürecek bir senet söyleyeyim.
NUGYO
Fiyatı 3,42
Şirketin piyasa değeri 34 Milyon Lira. Bununla beraber özsermayesi 48 Milyon Lira.

Ayrıca haber anlamında da hep sürprizler yapabilecek bir şirket olmuştur.

Nugyo 3,42

Yazdıklarım kendi görüşümdür. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmek zarara yol açabilir.
menderes
MODERATÖR

Rep Gücü: 10
Karizma: 5374

« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2009, 00:42:44 »

Dün yazacaktım unuttum. Bugüne nasipmiş.
Bekleyenin yüzünü güldürecek bir senet söyleyeyim.
NUGYO
Fiyatı 3,42
Şirketin piyasa değeri 34 Milyon Lira. Bununla beraber özsermayesi 48 Milyon Lira.

Ayrıca haber anlamında da hep sürprizler yapabilecek bir şirket olmuştur.

Nugyo 3,42

hoşgeldiniz............ Smiley

**YAZILARIM KİŞİSEL FİKRİMDİR.KİMSECİKLERİ İLGİLENDİRMEZ.AL-SAT-TUT NE HADDİME**
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Burada yeralan bilgiler yönlendirme amaçlı değildir.
tırakyalı
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 128

« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2009, 12:44:10 »

SY mith. HAYIRLI OLSUN   
Birde fikrimi söylemek istiyorum  Yükseliş beklediğiniz hisseleri yazıp bırakmayınız arada ilgili gelişmeri şatış yerini ve dirençlerinide yazarsanız daha faydalı olacağını düşünüyorum .Çünkü bu hisselerde zarar eden arkadaşlar faturayı size kesmesin diye emeğiniz ve çabanızın karşılığını hiç olmassa bir hayır duhayla alınız isterim . SAYGILAR KOLAY GELSİN
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 304 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: