|
ßaHa
|
 |
« : 29 Mayıs 2007, 09:42:50 » |
|
***MRBYO***MARBAŞ YAT.ORT.'NIN 25 MAYIS TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU PORTFÖY DEĞERİ : 3,282,670.73 TOPLAM DEĞER : 3,280,693.68 BİRİM PAY DEĞERİ : 1.0936 ÖNCEKİ HAFTA BPD : 1.0897
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßaHa
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2007, 13:20:54 » |
|
24 AGUSTOS 2007 TARIHI ITIBARIYLA PORTFOY DEGER TABLOLARI (YTL)
MARBAS B TIPI YAT, ORT, MENKUL KIYMETIN TURU (%): HISSE SENEDI: 3,40 BORCLANMA SENETLERI: 95,66 DIGER: 0,90 PORTFOY DEGERI : 3,409,320,02 TOPLAM DEGER : 3,407,802,57 BIRIM PAY DEGERI : 1,135934
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2007, 09:08:14 » |
|
Marbaş B Tipi Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 04.09.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 04.09.2007 tarih ve 24 sayılı kararı ile alınan, Şirket Performansı Karşılaştırma Ölçütü ve Yatırım Stratejisi aşağıdaki gibidir. Seri:V, No:60 Bireysel ve Kurumsal Portföylerin Performans sunumuna, performansa dayalı ücretlendirme ve sıralama faaliyetlerine ilişkin esaslar hakkında tebliğ çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulunun 15.12.2004 tarih ve KYD-874 44561 sayılı yazısı ile belirlediği yatırım stratejilerine ilişkin esaslara istinaden yapılan müzakereler sonucunda 1. Şirketin yatırım stratejisi olarak, (%0-30) Hisse Senedi +(%70-100) Devlet İç Borçlanma Senedi + (%0-30) Ters Repo bant aralığının belirlenmesine, 2. Karşılaştırma ölçütü olarak, İMKB 100 Ulusal Endeksi (% 5), KYD 182 Gün Bono Endeksi (% 90), KYD O/N Repo Net Endeksi (%5) ölçütünün kullanılmasına oy çokluğu ile karar verildi.”
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2007, 00:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
merthd
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 4
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2007, 16:18:49 » |
|
Bravo üstad . TAM İSABET 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2007, 18:41:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SESA
Sıkı Dost
Karizma: 7
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2007, 21:16:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazdıklarıma inanıp kazara alırsınız vallada karışmam billada gidin bir aracı kuruma analistleri var okumuş adamlar onlara sorun banane ya
|
|
|
|
POLATYAZICI
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2007, 21:28:28 » |
|
olurmu öyle şey dostum selam dostlardan kesilirmi hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SESA
Sıkı Dost
Karizma: 7
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2007, 21:42:39 » |
|
olurmu öyle şey dostum selam dostlardan kesilirmi hiç  EYVALLAHHH YAW ŞU BENİM GARİBAN Y O YADA (TSKYO) BİR EL ATDA BİZDE POSTU KURTARALIM YOKSA KÜRKÇÜ DÜKKANINA MALZEME OLACAZ ONA GÖREEE GERÇİ KATIR KÜRKÜ PEK PARA ETMEZ AMA BAKALIMM 
|
|
|
|
|
|
yazdıklarıma inanıp kazara alırsınız vallada karışmam billada gidin bir aracı kuruma analistleri var okumuş adamlar onlara sorun banane ya
|
|
|
|