Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 25 Mayıs 2012, 13:30:12

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SEKFK-Şeker Fin. Kir.  (Okunma Sayısı 6016 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
decameron
i love imkb
Kral Tahtı

Rep Gücü: 12
Karizma: 5549

« Yanıtla #9 : 15 Temmuz 2008, 12:07:11 »

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nin 28.04.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2007 yili faaliyetlerine iliskin 28.04.2008 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda Eklerde yer alan maddeler gorusulerek onaylanmistir. (A) ve (B) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Genel Kurul Toplantisi'nda, Olagan Genel Kurul'da alinan kararlar onaylanmistir. Genel Kurul Toplanti Tutanaklari ekte gonderilmistir." Gunluk Bulten ekinde yayinlanacak olan Olagan Genel Kurul Toplanti Tutanaginda; Yonetim Kurulu Uyeliklerine; Dr. Hasan Basri Goktan, Meric Ulusahin, Omer Faruk Turkmen, Osman Goktan, Abdullah Yucel Akbulut, Huseyin Serdar ve Zuhal Uluturk'un uc yil sure ile gorev yapmak uzere secilmelerine karar verildigi, Denetim Kurulu Uyeliklerine; Irem Soydan ve Aybala Simsek'in uc yil sure ile gorev yapmak uzere secilmelerine karar verildigi, Sirketin Sermaye Piyasasi Mevzuati cercevesinde bagimsiz denetimini yapacak olan Bagimsiz Denetim firmasinin secimi ve secilecek olan firmayla sozlesme imzalanmasi hususunda Yonetim Kuruluna yetki verildigi, 2007 yilinda yardim ve bagis yapilmadigi hususunda Genel Kurula bilgi verildigi, hususlari da yer almaktadir. Imtiyazli Pay Sahipleri Genel Kurul Toplanti Tutanaklari Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***SEKFK*** (28/04/2008 - 16:54:20) 

Budalalar pazara gitmeseydi, çürük mallar satılmazdı.

İspanyol Atasözü

http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7235.new#new
decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2008, 12:07:29 »

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi; Yonetim kurulu uyelerimiz arasinda yeniden gorev taksimi yapilarak, yonetim kurulu baskanligina Dr. Hasan Basri Goktan, yonetim kurulu baskan vekilligi gorevine Meric Ulusahin secilmistir. ***SEKFK*** (07/05/2008 - 16:17:21) 

İspanyol Atasözü

decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2008, 12:07:46 »

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nin 07.05.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Ilgi: 27.09.2007 tarih ve 2551 sayili genel mektubunuz, 04.10.2007 tarihli 2239 no'lu yazimiz. Ilgi yazinizda belirttiginiz uzere sirketimizin finansal raporlarinin siniflandirilmasi istenmis ve 04.10.2007 tarihli yazimizda sehven "Seri:XI, No:25 Konsolide" finansal raporlama standartlari uyguladigimiz bildirilmistir. Bu yazimiza istinaden IMKB internet sitesinde 30.09.2007 ve 31.12.2007 tarihli Mali tablo ve Dipnotlarimiz "Seri:XI, No:25 Konsolide" basligi altinda yayinlanmistir. Ancak sirketimiz Mali Tablolari ve Dipnotlari "UMS/UFRS Konsolide" finansal raporlama standartlarina gore hazirlanmaktadir. IMKB'deki siniflamamizin "UMS/UFRS Konsolide" seklinde duzeltilmesini rica ederiz." ***SEKFK*** (07/05/2008 - 14:41:22) 

İspanyol Atasözü

decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2008, 12:08:00 »

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Denetim Kurulu uyeliklerine Osman Goktan ve Huseyin Serdar, Kurumsal Yonetim Komitesi uyeligine Zuhal Uluturk, Kredilerden Sorumlu Yonetim Kurulu uyeligine Yucel Akbulut secilmistir. ***SEKFK*** (15/05/2008 - 09:11:01)

İspanyol Atasözü

decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2008, 12:08:28 »

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin bugunku yonetim kurulu toplantisinda, 2008 yili denetim lerini gerceklestirmek uzere, denetci firma olarak DRT Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S. ile sozlesme imzalanmasina ve konuyla ilgili olarak, BDDK, SPK ve IMKB'ye bilgi verilmesine karar verilmistir. ***SEKFK*** (10/06/2008 - 16:33:18) 

İspanyol Atasözü

decameron
i love imkb
Kral Tahtı

« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2008, 12:09:21 »

***SEKFK***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-(25 HAZİRAN 2008)
  Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 24.06.2008 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.

“Şirketimizin bugünkü Yönetim Kurulu toplantısında, yapılacak ilk
genel kurulda onaya sunulmak üzere, ana sözleşmemizin Yönetim Kurulu
ve süresi başlıklı 8. maddesinin ekli tadil metni doğrultusunda
değiştirilmesi amacıyla gerekli işlemleri yapmak üzere Genel
Müdürlüğümüze yetki verilmesine karar verilmiştir."

(26/06/2008 - 09:00:39) 

İspanyol Atasözü

ßaHa
BorsaMania

Rep Gücü: 3
Karizma: 311

« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2008, 17:35:44 »

SEKFK
2007/09: 821,456
2008/09: 1,782,817
Değişim (%): 117.03

BorsaMania Teknik Destek

Site İle İlgili Yaşanılan Sorunlarınızı Ve Sorularınızı Aşağıdaki Linklerden Sorabilirsiniz...

Forum Kullanımıhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
Öneri ve Şikayet Kutusuhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=55.0
Duyurular http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
HAKKI ®
MODERATÖR

Rep Gücü: 8
Karizma: 3438

« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2009, 20:02:00 »

-tecrübe istediklerinizi elde edemediğinizde kazandıklarınızdır.
-nasipse gelir yemenden, değilse ne gelir elden.
omermesud
Kral Tahtı

Rep Gücü: 8
Karizma: 3675

« Yanıtla #17 : 11 Kasım 2009, 17:48:04 »

KAP : SEKER FINANSAL KIRALAMA A.S. / SEKFK [SEKFK] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.11.2009 17:46:00

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI                                                                 :  NISBETIYE CAD. TANBURI ALI EFENDI SOK. NO.1 ETILER - BESIKTAS / ISTANBUL 
TELEFON VE FAKS NO.                                                               :  0 212 358 42 92 / 0 212 358 43 21                                         
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU  :  0 212 358 42 92 / 0 212 358 43 21                                         
YAPILAN ACIKLAMANIN ERTELENMIS ACIKLAMA OLUP OLMADIGI                             :  HAYIR                                                                     
KONU                                                                              :  YONETIM KURULU KARARI                                                     

---------------------------------------------------------------------------------------------
SEKER FINANSAL KIRALAMA A.S.
                  YONETIM KURULU KARARI   

TOPLANTI TARIH VE SAATI       :  11.11.2009 SAAT : 15:00

TOPLANTI YERI                     :   SIRKET YONETIM MERKEZI

KARAR NO                            : 532

TOPLANTIYA KATILANLAR        :

YONETIM KURULU BASKANI      : DR.HASAN BASRI GOKTAN
YONETIM KURULU BASKAN VEKILI   : MERIC ULUSAHIN
UYE            : OSMAN GOKTAN
UYE            : YUCEL AKBULUT
UYE            : HUSEYIN SERDAR
UYE                          : HALIT YILDIZ
UYE /GENEL MUDUR      : FARUK TURKMEN

KARAR

SIRKETIMIZIN BUGUNKU  YONETIM KURULU TOPLANTISINDA ANA SOZLESMEMIZIN 6. MADDESI UYARINCA  CIKARILMIS SERMAYEMIZIN  5.000.000.-TL (%12,5  ORANINDA ) ARTTIRILARAK 40.000.000.- TL`DEN 45.000.000.-TL`YE YUKSELTILMESINE, IHRAC EDILECEK 2.391.510  ADET YENI A GRUBU ILE 2.608.490 ADET YENI B GRUBU PAYLARIN 1.- TL NOMINAL BEDELLE;
-   2.391.510  ADET   A GRUBU  PAY KARSILIGI -SEKERBANK T.A.S,
-   841.360   ADET   B GRUBU  PAY KARSILIGI -SEKERBANK T.A.S, 
-   909.355    ADET   B GRUBU  PAY KARSILIGI -  SEKERBANK T.A.S. PERSONELI MUNZAM SOSYAL GUVENLIK VE YARDIMLASMA SANDIGI VAKFI,   
-   613.590   ADET   B GRUBU  PAY KARSILIGI SEKER YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
-   244.185  ADET  B GRUBU PAY KARSILIGI  - SEKERBANK T.A.S.PERSONELI SOSYAL SIGORTA SANDIGI   VAKFI,
 TARAFINDAN  NAKDEN ODENMESI VE DIGER PAY SAHIPLERININ  PAY ALMA HAKLARININ KISITLANMASI SURETIYLE IHRAC EDILECEK YENI A VE B GRUBU PAYLARIN YUKARIDA BELIRTILDIGI SEKILDE TAHSISLI SATISINI GERCEKLESTIRMEK ICIN GEREKLI IZINLERI ALMAK VE  ISLEMLERI YAPMAK UZERE  GENEL MUDURLUGUMUZE YETKI VERILMESINE KARAR VERILMISTIR.

DR.HASAN BASRI GOKTAN               MERIC ULUSAHIN
YONETIM KURULU BASKANI               YONETIM KURULU BSK. VK.      

OSMAN GOKTAN                  YUCEL AKBULUT            
UYE                         UYE            

HUSEYIN SERDAR      HALIT YILDIZ         FARUK TURKMEN
UYE         UYE            UYE/GENEL MUDUR   

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=98126|

"Paranın yeri ceptir, kalp değildir.
 Paranın, dünyanın sevgisi kalbe girerse,
 bir kova dolusu çöp,
 tertemiz bir sarayın ortasına boşaltılmış gibi olur."

"Hak tecelli eyleyince her işi âsân eder,
 Halk eder esbabını bir lâhzada ihsan eder."

"Nasipse gelir Hintten Yemenden,
 Nasip değilse ne gelir elden"

"Vermeyince Mabut, neylesin Mahmut"

"Veren de O alan da O, nedir senden gidecek,
 Telaşını görende can (veya mal) senin zannedecek."