|
serteke
|
 |
« Yanıtla #54 : 26 Mart 2009, 01:31:30 » |
|
Olumlu ve güzel görünüşüyle herkesin dahada yukarı hedefler beklediği MERKO işler tersine döndü iki gündür taban taban gelen hissede yarın sabah ilk destek 1,45 seviyesinde tabanı 1,41 olan hissede taban hareket devam edip etmemesine dikkat edilmeli ederse bir sonraki destek 1,21 olucaktır zararda olanlar buralarda maliyet yapıp zarar azaltmaya gidebilir tabi hissede tabanların kesilmesi halinde bunlara dikkat edilirse zararlar minimum seviyelere çekilebilir.
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
Alpbay
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 16
|
 |
« Yanıtla #55 : 26 Mart 2009, 11:14:38 » |
|
iheva nereye kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #56 : 26 Mart 2009, 11:41:00 » |
|
IHEVA DİKKAT HACİMLİ HAREKETLERİ 0.64 KIRMASIYLA TAVANA GİDEBİLİR
Dün belirtiğimiz gibi oldu ve bir sonraki günde tavan hisse ilk direnç 0,73 buranın üzerine atıp tutunması halinde geçiceğinide düşünüyorum sanırım hedef ilk etapta 0,83
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
Alpbay
Sıkı Dost
Karizma: 16
|
 |
« Yanıtla #57 : 26 Mart 2009, 11:53:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #58 : 26 Mart 2009, 17:31:28 » |
|
Hisse hafta başından itibaren takibimizdedir ve önümüzdeki iki hafta boyuncada takibimizde olucaktır dipten hisseyi yakalarsak güzel karları yakalamamız mümkün olucaktır.
Hissenin herşeyini yazmıştık güzel sinyaller gelmeye başladı ikinci seansta hacimle beraber hissede beklenen yukarı hareketlenme başlıyor diyebiliriz DEVA yakın takibi artıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salyangoz
Yeni Dost
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #59 : 27 Mart 2009, 00:02:36 » |
|
Olumlu ve güzel görünüşüyle herkesin dahada yukarı hedefler beklediği MERKO işler tersine döndü iki gündür taban taban gelen hissede yarın sabah ilk destek 1,45 seviyesinde tabanı 1,41 olan hissede taban hareket devam edip etmemesine dikkat edilmeli ederse bir sonraki destek 1,21 olucaktır zararda olanlar buralarda maliyet yapıp zarar azaltmaya gidebilir tabi hissede tabanların kesilmesi halinde bunlara dikkat edilirse zararlar minimum seviyelere çekilebilir.
kaça kadar tepki verebilir acaba maliyet yukarlarda2360 ta zarar çok,babalar  ediyor olan bize oluyor.tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #60 : 27 Mart 2009, 02:07:54 » |
|
MERKO hissesi bu sabah açılışta 1,61 gitmişti sonra 1,41 tabanına test ederek 1,45 tutundu ilk tepki buranın üzerine atıp atmamasına bakılmalı 1,61 geçilmesiyle hedef 1,73 olucak bundan sonrasını hissenin tepkisinin devam edip etmiyceğine bakılarak tekrar gözden geçirilebilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #61 : 27 Mart 2009, 02:22:51 » |
|
İheva ilk seans tavanından sonra ikinci seansta 0,73 direnci geçemedi ve gevşeyerek 0,69 kadar geriledi ve günü 0,70 kapattı yarın ki ilk direnç 0,75 buraya yapacağı atak tavan olarak devam etmezse tekrar salınabilir gibime geliyor takip etmeğe devam destek ve dirençler önemlidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #62 : 27 Mart 2009, 02:32:12 » |
|
Yarın sektör olarak Kimya sektörü hisseleri ön plana çıkıcakmış gibime geliyor DEVA zaten yakın takibimizde ilk andan itibaren orta vadeye koyduğumuz TUPRS mükemmel oldu bugünkü kapanışıyla,satış beklentisiyle ECILC bugün yine atağa kalktığı devamı gelicektir ben sektör olarak bu sefer bunların ön plana çıkacağını düşünüyorum bakalım hayırlısı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|