|
|
Hakannn
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 6
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2009, 13:55:07 » |
|
terbikler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2009, 19:14:15 » |
|
22 bin 600 desteğinde tutunması olumlu Borsa dolarda yaşanan hareketliliğin etkisiyle bugün 22 bin 604 ara destek noktasına kadar geriledi.Günün 23 bin seviyesi üzerinde tamamladı.Ancak teknik bağlamda endeksin hala düşüş trend çizgisinin olduğunu belirtmekte fayda var.Bu trendin üzerine çıkabilmesi için kesinlikle ilk aşamada 23 bin 320 seviyesindeki trend direncinin üzerine çıkması şart.Bu seviyeyi kırar ve 23 bin 456 seviyesindeki direnç noktasının üzerine tekrar çıkılırsa borsada rahatlama ve beraberinde hafif toparlanma gelebilir. Bu da endeksi tekrar 23 bin 800 seviyesine kadar taşıyabilir.Ancak tekrar 23 bin seviyeinin altına gelinmesi durumunda borsada 22 bin 600 destek noktasına kadar tekrar endeksin çekilmesi beklenebilir.
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
borsa kackını
Aileden Biri
    Rep Gücü: 3
Karizma: 48
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2009, 23:56:14 » |
|
DOSTUM TOPIGIN HAYIRLI OLSUN..TESPITLERIN GAYET GUZEL..BASARILARININ DEVAMINI DILERIM...
|
|
|
|
|
|
AL SAT TUT YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2009, 01:16:21 » |
|
DOSTUM TOPIGIN HAYIRLI OLSUN..TESPITLERIN GAYET GUZEL..BASARILARININ DEVAMINI DILERIM...
Teşekkür ederim dostum güzel dileklerin için bende senin başarılarının devamını dilerim
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2009, 02:06:32 » |
|
Sektör olarak kağıt basım ön plana çıkıyor ALKA; KARTN beraber KAPLM dikkat diyorum hisse orta vadeli hareket başlaması an meselesi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2009, 16:19:30 » |
|
HURGZ Hurriyet Gazetecilik Ve Matbaacılık A.Ş Yine kağıt ve basım sektörü diyceksiniz ama öyle her hissesi ayrı dikkat çekiyor bu sektörde bu hisseninde herşeyi güzel tekniği takası son 10 gündür hisse toplanıyor yukarı ateşliycekler bakalım neler olucak biz tespit ettik gerisi yatırımcı anlayışına kalmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2009, 17:48:35 » |
|
Sesi sedası çıkmayan bir kağıt KARTN bu hissede birşeyler olucak izlemeye alınmalı heran şak diye oturuverir ligin zirvesine şaşkınlık yaratmasın kimseye.Biraz kafiyeli birazda iddaalı gibi oldu ama içimden böyle yazmak geldi bakalım neler olucak
Hareket başladı hacim arttı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serteke
|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Mart 2009, 03:29:10 » |
|
Günlerdir olumsuz süren seyrin sonlarına yaklaşıyoruz diyebiliriz dışarıya göre sağlamız öncekiler gibi kırılgan değiliz artık hisse senedinde pozisyon alınabilir.
Dışarısı bu gece muhteşem kapattı dövizdeki u dönüşte yarın devam eder hisse senedinde pozisyon alınmanın zamanıdır demiştik boşa çıkmadı takibimizdeki senetlerde istediğimiz hareketler daha güzel olucaktır AKALT takibimizden sonra 0,90 kadar gitti realize etmek gerekirdi gün içinde belirtemedik bugün destekle direnç arasında hareket etti destek 0,79 / direnç 0,83 destek altındaki kapanışlar stoplostur kısa sürelide olsa benim için takip dışıdır 0,83 geçilmesi hissede tekrar 0,90 hareket gerçekleşebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|