Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 12 Şubat 2012, 01:36:02

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3] 4 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sizce borsa tekrar 20000 li seviyeleri görecekmi ??  (Okunma Sayısı 3940 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

Rep Gücü: 41
Karizma: 6818

insan görünüşüyle karşılanır kişiliğiyle uğurlanır

« Yanıtla #18 : 30 Ekim 2009, 23:56:09 »

oooo ben burada büssürü boşluk gördümmm  Cheesy Cheesy Cheesy

Üyeye Bela Gelmez,mod Kızmadıkça,
mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım
kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

elfidanın saklı bahçesi
saklı bahçede ki yazılar bana gelen maillerin paylaşımıdır
http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=7099.new#top
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2009, 21:32:23 »

arkadaşlar herkez fikrini açıklamalı bence 

mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile
müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum
ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile
risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım

elfidanın saklı bahçesi
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2009, 21:33:27 »

deca pozütüf açıklamalarını heycanla bekliyoruz 

mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

elfidanın saklı bahçesi
tsubasaa
YÖNETİCİ

Rep Gücü: 9
Karizma: 1627

Korkaklar hergün yiğitler bir gün ölürler

« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2009, 21:56:47 »

mart ayından beri içinde bulunduğumuz yükselen trend son iki gün itibari ile aşağı kırıldı.
Tekrar üstüne atmatı başaramazsak ilk hedef grafiktede görüldüğü üzere 44,4** seviyeleri olacak.bu seviyenin altına gelmemiz halinde piyasanın morali iyice bozulacaktır.şu anda ciddi destek seviyesi 44,4** ler takip edilmeli.alçalan trend desteği üstünde kapanış oldu.umarım önümüzdeki günlerde bu trende tekrar geri dönmeyiz.

つばさ - That's my line...

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

DUYURULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
FORUM KULLANIMI http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
SORUNLAR VE SORULAR http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4816.0
TEKNİK ANALİZ ÖĞRENİYORUM=>Takip etmeniz yararınızadır:) ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4472.0
DOW FUTURE==>> http://www.borsamania.net/dow_future.html
FINNET ACTIVE CHART TEMEL BILGILER ==>>http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=4985.0
firstclass
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 160

« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2009, 23:37:26 »

Gerci ben gorusumu yazdım.Ama sanırım buradaki soru yeniden 20 binler gorulecek mi seklinde.Ben 44-45 bin sonra dalgalanma 48,500-44 bin aralıgı sonra 37 bin bekliyorum.Ama kestirmeden 20 binler gorulecek mi sorusuna soyle bir cevap vereyim.Benim hedefim 0-5 bin aralıgı 3 senelik periyotta.Bu senaryo daha sonra degisebilir mi evet degisebilir ama yaklasık 2 senedir ben boyle dusunuyorum
Ama hangi senaryonuz olursa olsun, buna asık olmayın.Belirli sisteminiz olsun ve o sistem ne diyorsa onu dikkate alın.Soyle soyleyeyim daha dogru ifade ile 1000 e de dusebilir 100 binede cıkabilir diye dusunun hata yapmazsınız sisteme uyulduktan sonra

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ellsarac
Aileden Biri

Rep Gücü: 1
Karizma: 358

« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2009, 03:51:15 »

Üç dört ay içerisinde siyasal gelişmelerde dövizde ve altında anormal bir gelişme olmayacağını var sayarak,     bence vampirler kana doymadı.. piyasada kararsız kalmış ve borsaya gözünü dikmiş bir dünya para varken bunları ürkütmek elbette ağaların işine gelmez 42.500 45 aralığı bir düzeltme ve 56 binlere uzanan doldur boşalt hortumlama 2010 şubat ayı sonlarında nihayetlenecek ve fatih ürekten "haydi lilili lilllil lilli lilli yar"türküsü dinleyerek bulacağız. kahkahacı kahkahacı kahkahacı
Yaww iyice sıyırdım bende cuma günü frenim tutmadı fiyatlara dayanamadım full mallandım yine ... balatalarıda yeni değiştirmiştiim Undecided
Elfida
anka kuşu
BorsaMania

« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2009, 19:22:34 »

katılım bu kadar mı  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

mod Kızmaz,Üye Azmadıkça

elfidanın saklı bahçesi
cotyora06
Aileden Biri

Rep Gücü: 7
Karizma: 3403

« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2009, 20:38:06 »

Gider gider, ben öyle bilimsel ilimsel yaklaşcak kadar bu işi bilmiyorum. O ustaların işi ama HER ŞEY BATTIĞI YERDEN ÇIKAR diye biliyorum. O nedenle bu endekste battığı yerden çıkacaktır.Ama bugün ama yarın,zamanı bilemem...
Ve hatta şöyle bir alıntıyı sadece iyimser tarafından bakarak paylaşmak isterim.Neticede buda bir düşünce öyle değilmi..?

AŞAĞIDA OKUYACAKLARINIZ ALINTIDIR ARKADAŞLAR.Herhangi bir önermede bulunmaz..

Ekim ayının başından beri sürekli uyarıyorum, çok hızlı gidiyoruz tehlikeli diye. 50 000 üzerine çıktık 51 500 leri gördük. o günlerde teknik olarak kısa vadeli gün içi hareket olarak yukarı hareket devam ediyordu. Ancak sürekli 47 500-48 000 desteğe inilebileceğine dair uyarılarda bulundum.

5-6. Ekim günlerinde 47 900-48 500 aralığında bırakılan fiyat boşluğu bugünkü hareketle doldurulmuş oldu... Ve bu gevşeme, tabana bir kademe kalan GARAN hissesi öncülüğünde yapıldı. GARANTi Bankasının %7,56 düşmesi için herhangi bir sebep gösterebilecek bir kişi var mı? GARAN hissesinin Aracı kurum tablosu incelendiğinde oynanan oyun açıkça görülecektir. Aynı oyun endeks bazında aracı kurum tablosunda gözlenmektedir.

Endeks bazında ilk üç kurum AK, GARANTİ ve İŞ bankaları en iyi satıcılar konumunda ... Bu üç kurum toplam yaklaşık 200 milyonluk mal satmışlar. Diğer satıcılar önemsiz seviyelerde satışlar yapmışlar. alıcı tarafında ise ilk 9 kurum dağınık şekilde mal toplamış ve bunların 6 tanesi yabancı kurumlar, diğer 3 ’ü de yabancılara taşeronluk yapan kurumlar. Yani özetle yerliler satıyor görünürken yabancılar mal toplamışlar. Muhtemelen bunlar karşılıklı işlemler. Yabancılardan yerli kurumlara giden satış ordinolarına karşılık, yabancı kurumlar aşağıdan mal toplamışlar...

Zira %3,5 luk, dünkü kapanışa göre 1722 puanlık veya başka bir hesapla bugün gördüğü en yüksek değere göre 3374 puan aşağı giden bir endeks te sadece 17,8 milyonluk para çıkışı yaşanıyorsa kimse bana burada oyun oynanmadığını söyleyemez. Bu bir mal satışı, borsadan kaçış değil, sadece doldur-boşalt yapıldığına işarettir. Bunu geçtiğimiz aylarda da hep birlikte defalarca yaşadık. Yine benzeri olacak ve 47 000 seviyelerinden gelen tepki ile 51 500 direncinin geçileceğini söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz tarihlerde, 45 000 geçilemedi 42 500 desteğe gerileme yaşandı. Buradan doldurularak gelen tepki de 45 000 direnci geçilerek 48 000 direncine ulaşıldı. Bu direnç geçilemeyerek boşaltıldı ve 44 000 seviyesine kadar gerileme yaşandı. 44 000 desteğinden dolduruldu, 48 000 direnci geçirilerek, 49 000 e ulaşıldı. Buradan boşaltılarak 46 000 desteğine gelindi . 46 000 desteğinden doldurularak 49 000 direnci geçildi ve 51 500 direncine ulaşıldı. Bu direnç geçilemeyerek son boşaltım gerçekleşti ve 47 000 desteğe kadar gelindi. Şimdi srıada buradan doldurma ve 51 500 direncinin geçilme planları yapılamaya başlandı...

Bu nedenle bu seviyeler tedbirli, seçici ve kademeli alım seviyeleri olarak görülmek üzere değerlendirilmeli diye uyarılarda bulundum... Tarihin beni yanıltmayacağı umuduyla...

Bu forumda yazdıklarım hiç kimse için "AL SAT TUT V.B" Tavsiyesi değildir...

Sadece beni bağladığı için kimse kaale almasınn...
alkanatakan
Aileden Biri

Rep Gücü: 3
Karizma: 1666

« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2009, 23:30:34 »

Dostlar bende çok fazla teknikten anlamam ama şahsi kanaatim bu düşüşün biraz "ürkütme amaçlı" (silkeleme de denilebilir) ama nihayetinde kar satışı olduğunu düşünüyorum. Bu hafta belki yatay ağırlıklı devam edebiliriz, ama yeniden yükseliş ve yeni zirvelere gideceğimiz kanaatini taşıyorum.
Sayfa: 1 2 [3] 4 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: