|
FIRTINA
|
 |
« : 14 Ekim 2006, 12:42:21 » |
|
SKTAS - Söktaş
|
|
|
|
|
|
Lütfen forum kurallarına uyalım.Uygunsuz mesajları mesaj kısmında yer alan ''moderatöre bildir'' butonu ile bildirelim.Bu kurallar seviyeli ve kaliteli bir forum içindir. Saygılar
|
|
|
speedy
Burası Artık Onun Evi
   Rep Gücü: 0
Karizma: 12
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2006, 00:56:51 » |
|
SKTAS 2005/9 : -1,218,908 2006/9 : -344,410 net değişim : 874,498 % değişim : 71.74
|
|
|
|
|
|
Yalan dünya 4 mevsimde 1 BAHAR olur..
|
|
|
birolu
Yeni Dost
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2006, 20:24:11 » |
|
bir yorum ala bilir miyim? söktas hakkında.Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADMİN
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2007, 00:38:29 » |
|
SKTAS 2005/12: 1,533,580 2006/12: 2,542,477 Değişim (%): 65.79
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
|
|
|
|
SAYMİN06
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2007, 18:56:05 » |
|
Haber 10.09.2007 07:33 *TEKRAR-SÖKTAŞ'IN 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 4,813,257 YTL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yurisman
Yeni Dost
Karizma: 0
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2007, 11:40:42 » |
|
SÖKTAŞ NASIL BİR KAĞIT ACABA BİLEN VARMI BÜYÜK Bİ FABRİKA VE YURTDISINDADA YATIRIMLARI OLDUĞUNU BİLİYORRUM BİLEN VARSA YAZARMI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa0462
BJK DURUŞU
Kral Tahtı
     Rep Gücü: 8
Karizma: 89
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2007, 12:20:39 » |
|
***SKTAS*** Soktas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: 8 Ekim 2007 tarihli duyurumuzda yer aldigi uzere IFC (International Finance Corporation) ile yapilan finansman gorusmeleri sonuclanmis, taraflar arasinda 20 Kasim 2007 tarihinde sozlesmeler imzalanmistir. Finansman paketi ozeti asagidaki gibidir. Ortakligimiz icin: 25 Milyon ABD Dolari es degerinde ilk iki yili odemesiz 8.5 yil vadeli uzun vadeli kurumsal kredi Ortakligimizin stratejik yatirimlarinin ve artan isletme sermayesi- nin finansmani gibi cesitli amaclar icin kullanilacaktir. Istirakimiz Soktas India Pvt Ltd. icin: 18.25 milyon ABD Dolari es degerinde ilk uc yili odemesiz 11 yil vadeli proje kredisi IFC, Soktas India Pvt Ltd sirketinin sermayesine % 11.8 oraninda istirak edecektir. IFC'nin istiraki sonrasinda, ortakligimizin Soktas India Pvt Ltd.'deki sermaye payi % 88.2'ye inecektir. Sozkonusu kredi, istirakimizin Hindistan piyasasi icin Maharashtra Eyaleti Kolhapur kentinde baslattigi 14 milyon metre kapasiteye ulasacak yatirimin finansmaninda kullanilacaktir. ***SKTAS*** (21/11/2007 - 09:13:12)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burki_06
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2007, 12:41:25 » |
|
21.11.2007 10:36 ***SKTAS*** Soktas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 21.11.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "20 Kasim 2007 tarihinde IMKB'ye gonderdigimiz 9 aylik
***SKTAS*** Soktas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 21.11.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "20 Kasim 2007 tarihinde IMKB'ye gonderdigimiz 9 aylik ara donem Konsolide Mali Tablolarin Gelir Tablosu'nda (2.189.977) olarak gosterilmesi gereken finansman giderleri, sehven 2.189.977 olarak gosterilmistir. Tespit edilen bu maddi hatanin donem kari basta olmak uzere mali tablolara bir etkisi bulunmamaktadir." ***SKTAS***
IMKB
|
|
|
|
|
|
FAKİR FUKARAYI UNUTMAYALIM burkiden ekonomi haberleri http://www.borsamania.net/forum/index.php?topic=13326.new#new Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kisisel görüşüme dayanmaktadir. Bu görüsler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Kısaca kendi kararınızı kendiniz verin sevgili dostlar
|
|
|
|
decameron
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2007, 14:49:39 » |
|
***SKTAS***YENİLEME-IFC, SÖKTAŞ'A 45,8 MİLYON DOLAR KREDİ SAĞLADI Gömleklik kumaş üreticisi Söktaş, Hindistan pazarında büyümek için kurduğu Söktaş India Pvt Ltd. üretim tesisi için Uluslararası Finans Kurumundan (IFC) 45,8 milyon dolar kredi aldı. Söktaş'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Washington'da IFC Genel Merkezinde düzenlenen imza törenine, IFC'nin Uluslararası Üretim ve Servislerden Sorumlu Direktörü Dimitris Tsitsiragos, IFC Güney Avrupa ve Merkez Asya Direktörü Shahbaz Mavaddat ile Söktaş Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Muharrem Kayhan ve Hilmi Kayhan katıldı. Muharrem Kayhan ve Hilmi Kayhan, anlaşmaya ilişkin yaptıkları değerlendirmede, 2008 yılı sonunda Hindistan'da açmayı planladıkları fabrika ile üretim kapasitelerini ikiye katlamayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti: "IFC'den sağladığımız kredi ile Soktas India'da yılda 14 milyon ipliği boyalı gömleklik kumaş üreteceğiz. Türkiye'deki üretim kapasitemizi düşürmeyi öngörmüyoruz. Böylece toplam kapasitemizi yıllık 28 milyon metreye çıkaracağız. Son teknolojiyi kullanacağımız Hindistan'daki fabrika yatırımımız, bizi Güney Asya pazarındaki rekabette çok daha güçlü bir konuma oturtacak. Ayrıca, Soktas India ile üretim maliyetlerimizi aşağı çekecek ve yüksek ithalat kotalarını aşabileceğiz. Bu projede IFC ile yaptığımız işbirliğinden son derece memnunuz, önümüzdeki dönem yatırımlarımızda da işbirliğimizin sürmesini diliyoruz." IFC Uluslararası Üretim ve Servislerden Sorumlu Direktörü Dimitris Tsitsiragos da, anlaşma sonucu, Söktaş'ın Hindistan'da yapacağı üretimle global pazardaki rekabetçi gücünü artırmasını ve dünya liderleri arasındaki konumunu pekiştirmesini dilediğini ifade etti. IFC Güney Avrupa ve Merkez Asya Direktörü Shahbaz Mavaddat ise, Hindistan'daki yatırımın, Söktaş'ın bütün tesislerindeki üretim maliyetlerine olumlu yansıyacağını ve yerel marketlerde yükselen ihracat kotaları gibi engellerin aşılmasında önemli rol oynayacağını belirtti. (AA)
(21/11/2007 - 14:47:57)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|