Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Şubat 2012, 16:11:24

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SNPAM-Sönmez Pamuklu  (Okunma Sayısı 14159 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FIRTINA
YÖNETİCİ

Rep Gücü: 0
Karizma: 13

« : 17 Ekim 2006, 22:52:39 »

hayırlı olsun..

Lütfen forum kurallarına uyalım.Uygunsuz mesajları mesaj kısmında yer alan ''moderatöre bildir'' butonu ile bildirelim.Bu kurallar seviyeli ve kaliteli bir forum içindir.
Saygılar
ßaHa
BorsaMania

Rep Gücü: 3
Karizma: 311

« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2007, 10:27:53 »

SÖNMEZ PAMUKLU'NUN 3 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 640,704 YTL

BorsaMania Teknik Destek

Site İle İlgili Yaşanılan Sorunlarınızı Ve Sorularınızı Aşağıdaki Linklerden Sorabilirsiniz...

Forum Kullanımıhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=52.0
Öneri ve Şikayet Kutusuhttp://www.borsamania.net/forum/index.php?board=55.0
Duyurular http://www.borsamania.net/forum/index.php?board=53.0
ASLAN
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 24
Karizma: 4414

« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2007, 01:29:08 »

98-SNPAM 2,06 : Hissede Orta vade Trend desteği 1,500.Bu seviyenin altındaki kapanışlar risk unsuru oluşturacaktır.Hisseyi daha önce 3,900 lere götüren grubun yeniden 1,70 lerden pozisyon açtığı görülüyor.1,92 üzerinde kalabildikçe 2,38-2,46 seviyeleri hedef görünmektedir.Ancak hisse daha önce operasyon yedi bu son demleri olabilir.Ondan dolayı bu aralıkta realizasyon düşünülmesi mantıklıdır.İlla ben Orta vade bu senedi tutmak istiyorum diyen olursa 1,50 trend desteğidir ama bu seviye artış gösterir.
Stop-loss : 1,91

OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
ASLAN
YÖNETİCİ
*

Rep Gücü: 24
Karizma: 4414

« Yanıtla #3 : 13 Eylül 2007, 01:42:57 »

98-SNPAM 2,06 : Hissede Orta vade Trend desteği 1,500.Bu seviyenin altındaki kapanışlar risk unsuru oluşturacaktır.Hisseyi daha önce 3,900 lere götüren grubun yeniden 1,70 lerden pozisyon açtığı görülüyor.1,92 üzerinde kalabildikçe 2,38-2,46 seviyeleri hedef görünmektedir.Ancak hisse daha önce operasyon yedi bu son demleri olabilir.Ondan dolayı bu aralıkta realizasyon düşünülmesi mantıklıdır.İlla ben Orta vade bu senedi tutmak istiyorum diyen olursa 1,50 trend desteğidir ama bu seviye artış gösterir.
Stop-loss : 1,91

Maşallah ne kadar hızlı gördü o aralığı.Boşluğu doldurdu.Geçmişte senedi götüren Soymen yine iş başında 1 milyon lot almış.Ama güvenmemek lazım..Sönmeze geçebilir hareket.

OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI
Alayına İSYAN, İnadına ASLAN

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
çukutlu
Sıkı Dost
**

Karizma: 2

« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2007, 21:50:39 »

SNPAM SOYMEN CEZA BİTTİKTEN SONRA FIRTINALAR KOPARACAKMIŞ. BENCE BU FISILTI GERÇEK OLABİLİR. BORSA ÇÖKTÜ SENET TAŞ GİBİ DURUYOR. KARDEŞLERİN CEZASININ BİTİŞ TARİHİNDEN 1 HAFTA ÖNCE ALIP HAREKETLERİ GÖRMEYE DEĞER. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SLM DOSTLAR knuppel2 knuppel2 knuppel2 bagir super
çukutlu
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2007, 22:45:50 »

...............SONRA SÖYLEMEDİ DEMEYİN. SNPAM GÜZELLEŞMEYE BAŞLADI. BU KARDEŞLER ÇOK İNATÇIDIR. BU SEFER 15000 E GÖTÜREBİLİRLER. BİR MİKTAR KÖŞEYE KOYMAKTA FAYDA VAR. BU MESAJI LÜTFEN KAYITLARINIZDA BULUNDURURMUSUNUZ. AH VAH DEMEYİN VE SABIRLI OLUN GÖRECEĞİZ. VARYO 1.40 İKEN 20000 GİDER DEDİM VE 190 DAN ALIP İNADINA 15000 DEN SATMAYAN KARDEŞİNİZ BUNU SÖYLER. HERKESE SELAMLAR. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Roll Eyes
rebber
Sıkı Dost
**

Karizma: 3

« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2007, 13:28:38 »

sayın çukutlu  eee snpamda hala tık yok ne diyosunuz görüşünüzün hala arkasındamısınız  Shocked
çukutlu
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2007, 19:04:44 »

sayın çukutlu  eee snpamda hala tık yok ne diyosunuz görüşünüzün hala arkasındamısınız  Shocked
          SAYIN REHBER HALA GÖRÜŞLERİMİN ARKARSIDAYIM. super
rebber
Sıkı Dost
**

Karizma: 3

« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2007, 21:19:17 »

sayın çukutlu dikkat et  soymen her fırsatta mal çıkıyo demedi deme sonra üzülme dostum
saygılar super
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: