Borsa Mania Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Şubat 2012, 16:19:40

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 +   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SNPAM-Sönmez Pamuklu  (Okunma Sayısı 14161 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HIghzeRO
Sıkı Dost
**

Rep Gücü: 0
Karizma: 153

« Yanıtla #36 : 08 Nisan 2008, 14:52:14 »

şirketler kar dağıtmaya bilir.yedek akçelerine atarlar.sonra duruma göre davranırlar.mesala bagfaş gibi.yedek akçelerine ata ata.atacak bir şey kalmadı.hem sermaye artırımına gidecek.yada bedelsiz verecek

helal sana gübreci arkadaşım  her platformda dile getiriyon hisseni  Lips Sealed Huh? Shocked
çukutlu
Sıkı Dost
**

Karizma: 2

« Yanıtla #37 : 20 Nisan 2008, 12:09:48 »

bu hisse hakkında sonkez yazıyorum. soymen zararına malı boşalttı elinde 200000 adet kalmış. tahminim 10 sene sonra belki bir hareket yapar. kalanlara bol kazançlar. REBBER kardeş anladığım kadarıyla sen bu hisseden çoktan çıkmışsın. bence doğrusunu yaptın. kendine iyi bak saygılar. knuppel2 knuppel2 knuppel2
rebber
Sıkı Dost
**

Karizma: 3

« Yanıtla #38 : 21 Nisan 2008, 23:41:54 »

dostum kurtlar sofrasında tek kaldık bizi bırakmayacaktın beraber hakından geliriz bu kagıdın ha birde ıbtyo duruyo valla elimde satmadım bekleyecem anasını satayım pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın
işallah başka kagıtta denk geliriz acısını çıkartırız  super
HIghzeRO
Sıkı Dost
**

Karizma: 153

« Yanıtla #39 : 22 Nisan 2008, 13:28:05 »

bu hisse hakkında sonkez yazıyorum. soymen zararına malı boşalttı elinde 200000 adet kalmış. tahminim 10 sene sonra belki bir hareket yapar. kalanlara bol kazançlar. REBBER kardeş anladığım kadarıyla sen bu hisseden çoktan çıkmışsın. bence doğrusunu yaptın. kendine iyi bak saygılar. knuppel2 knuppel2 knuppel2

bekle babam bekleeee  ozaman... yandık ki ne yandık Cry Cry Cry Cry Cry
çukutlu
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #40 : 28 Mayıs 2008, 11:59:25 »

bekle babam bekleeee  ozaman... yandık ki ne yandık Cry Cry Cry Cry Cry
İNŞALLAH YANMAMIŞSINDIR. DEMEKKİ SOYMENİ BIRAKTILAR İŞ TEN İŞLEM YAPIYOR UYANIKLAR. HELAL OLSUN BUNLARA ONLARDA ANLADILAR İŞ E YASAK GETİREMEYECEKLERİNİ. GÜZEL GİDİYOR BAKALIM NE OLACAK.
çukutlu
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #41 : 29 Mayıs 2008, 12:20:43 »

Hayatımda bu hisse kadar o..... hisse görmedim. Bunlar tam o.ç. Ölüyü diriyi s....... gözü ky 3-5 kuruşuna diktiler. A.K.Ç. knuppel2
zıpzıp
KOMANDORATÖR
Kral Tahtı

Rep Gücü: 8
Karizma: 3817

« Yanıtla #42 : 02 Haziran 2008, 19:42:26 »

Hayatımda bu hisse kadar o..... hisse görmedim. Bunlar tam o.ç. Ölüyü diriyi s....... gözü ky 3-5 kuruşuna diktiler. A.K.Ç. knuppel2

bi zaman ben bundan 150 ytl kazandım sattım.. iki gün sonra geri geldi bi daha aldım, 150 ytl yi benden geri aldılar soona paçayı zor kurtardım  knuppel2

işyerinde boşta bilgisayar olmadıgından foruma ara sıra katılabiliyorum.. üzgünüm..
çukutlu
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #43 : 02 Haziran 2008, 22:58:16 »

bi zaman ben bundan 150 ytl kazandım sattım.. iki gün sonra geri geldi bi daha aldım, 150 ytl yi benden geri aldılar soona paçayı zor kurtardım  knuppel2
Merhaba zıpzıp kardeş Ben bugün 1.37 den aldım senin 150 ytl yi geri almazsam namerdim. Kendine iyi bak saygılar :eller: :eller:
çukutlu
Sıkı Dost
**

« Yanıtla #44 : 02 Haziran 2008, 23:02:19 »

Zıpzıp ım ayrıca zamanında ben bunu 2.50 den aldım 4.76 dan satmıştım yani anlarsın. bunlara yine basacam merak etme kahkahacı kahkahacı super

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 +   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: