|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Ocak 2009, 14:17:11 » |
|
Yatırım Ortaklıkları sırayla ateşe atılmış pişiyorlarmış.TKSYO ve BSKYO da operasyon yapılıyormuş bitme aşamasına gelinmiş.BSKYO da daha yukarı gidecekmiş.VARYO ateşlemişti ateşi önce.Sıra diğerlerinede gelecekmiş yeniden toplu hareket olacakmış.Bildindiği gibi Yukarı TREND başladığında önce YO lar ciddi operasyonlar yemişlerdi, Endeksten önce onlar füze gibi gitmişlerdi.Haziran 2009 dan sonra ENDEKS hedefimiz ralli minimum 45 bin olduğuna göre mantıklı görünüyor
Biz dikkat çektik sırayla yukarı gidişleri görüyoruz.Yükselenlerde yine 8-10 YO Senedi var 
|
|
|
|
|
|
OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2009, 22:50:58 » |
|
Yatırım Ortaklıkları sırayla ateşe atılmış pişiyorlarmış.TKSYO ve BSKYO da operasyon yapılıyormuş bitme aşamasına gelinmiş.BSKYO da daha yukarı gidecekmiş.VARYO ateşlemişti ateşi önce.Sıra diğerlerinede gelecekmiş yeniden toplu hareket olacakmış.Bildindiği gibi Yukarı TREND başladığında önce YO lar ciddi operasyonlar yemişlerdi, Endeksten önce onlar füze gibi gitmişlerdi.Haziran 2009 dan sonra ENDEKS hedefimiz ralli minimum 45 bin olduğuna göre mantıklı görünüyor
|
|
|
|
|
|
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2009, 22:12:14 » |
|
Şov devam ediyor...
Takipteki senetler keşfedilmeye başlandı.Canlı seansta yazdığımız çıtırlarda tozu dumana katıyor.1,5 senedir senet yazmıyordum sebebi Endekslerin gümleyeceğini yazan kişi olarak sizleri sıkıntıya sokmamak adınaydı.Elinizdekileri satın dediğimizi dinleyenler bu 1,5 senede kaybetmediği gibi ciddi kazançlarda sağladı.
Şimdi artık senet zamanı.Bu demek değil Endekste hemen işler yoluna girecek.Ancak aşağıya olan marj az olduğundan sıkıntı görmediğimizden senetleri analiz etmeye devam edeceğiz.Analiz ettiğimiz senetler Endeksten etkilenmeyeceğini düşündüğümden dolayı yazılmaktadır.Zaten sonuçları ortadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2009, 22:24:34 » |
|
Yatırım Ortaklıkları demiştik ciddi oranda getiri sağladılar sırayla.. Dün Kardemir yazdık bugün tavana gitti A-B 1 günde getirisi güzel oldu.Kozad devam eder dedik zirveden realize dedik.. Seansta DITAS dikkat çektik %12,2 getiri sağladı.Şimdi listemizdeki senetler ne yaptılar, ne yapacaklar onlara göz atalım..
Takipteki senetlerimizde Kritik TUT Seviyelerini vermekteyim.Direnç ve TUT seviyelerimizi gerektiği zaman güncelleyeceğim.Bu seviyelerin altında kapanışlar aynı zamanda STOP-LOSS seviyelerimizdir.
ARMDA :630 dan analiz ettiğimiz senedin Haftalık getirisi %20 oldu.790-1,35 Direnç, 680 üzeri TUT, Hedef 1,50.Senette en ciddi direnç bu hafta denenen 790 seviyesi.İddialı bir laf olacak ama analizime göre 790 üzeri boş olan senette 1,35 kadar ciddi bir engel görmüyorum..
KAREL : 800-820 seviyelerinden aldığımız senette bilanço yine güzel geldi.940-1,25 Direnç, 840 üzeri TUT, Hedef 2,00
AYEN : Senedi önceden takibe almış düzeltme olacak demiştik 1,80 de .Düzeltmesini tamamladı ve yeniden yön yukarı.Bu senede yatırım yapanlar %50 kazandı bile Devamınıda bekliyoruz.Haftayı tavan ile kapatan senette, 2,05-2,32 Dirençler, 1,65-1,70 destek üzeri TUT.Hedef 3,50
AKSUE : Ayenden biraz daha düşük performans beklesekte ilk etapta, Aksue coşmaya başlayınca coşkuyu daha çok yaşar.2,14-2,76 Dirençler, 1,77-1,82 Destek üzeri TUT Hedef 3,00
SELEC : Hep takibimizde bizim upuzun senedimiz.900 düştü yılmadık oradanda aldık yukarı devam ediyoruz.1,58 Direnç, 1,42-1,44 Üzeri TUT, Hedef 5,00
LINK : 1,10 dan aldık portföye bugünki kapanışı 1,47 tavan seviyesi.Birileri senette yukarı aşağı bıktırma operasyonu sonunda tahtayı çizmeye başladılar.Senet takası sığ olduğundan herşeye açık bir senet.1,89-2,18 Direnç , 1,32 üzeri TUT Hedef 3,50
CELHA : Şu anda dinleniyor senet, 2,26 seviyesinden aldık senedi takibe 3,36 denendi düzeltmesini tamamlamak üzere.Yukarı aşağı dökülenler dökülsün edasında.Aynen Link gibi 20 gün yukarı aşağı yaptı başladı ralliye 2,92-3,12 Direnç, 2,80 üzeri TUT, Hedef 7,00NOT : Yeni senet analizlerim ve takibe alacağım senetleri aynı zamanda duyumlarımızı hafta sonu güncelleyeceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2009, 10:09:41 » |
|
Arkadaşlar Takibimdeki senet LINK realize ettim sonra yine bakacağım demedi demeyin sonra...1,30 gevşer kırmazsa yeniden bakacağız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Şubat 2009, 21:44:40 » |
|
Dün ARMDA-CELHA ve KAREL dışında realize ettik iyide oldu.Özellikle SELEC-AYEN Al verene kadar kendi haline bıraktık artık..
LINK Zirveden verdik..
Armada yoluna devam ediyor %10 da bugün kazanç Endekse rağmen.790-830 destek olursa artık senette hızlı hareketler mümkün.KAREL-CELHA yatay beklemede zamanı gelecektir onların.
DITAS 1,35 den dikkat çektik 2,00 kapanış %50 kazanç verdi.Dikkat ediniz lütfen Doğan Grubu senedi DITAS ve CELHA hepsi göçtü onlar dimdik ayakta.Buda yakın zamanda neler olabileceğini gösteriyor bize Celhada.Ditas zaten gösterdi.Benim tahminim Celha giderken Dıtas realize edeceklerdir.
RAYSG gider dedik 1,35 den kağıt bugünde 1,63 Tavan.
KLBMO dikkat çektik şirket geçen sene el değiştirdi tonla zarardan kara geçmiş buda demektir şirket yönetimi güzel.Elinde olan 500 üzeri tutabilir teknik olarak senedi.
1,5 senedir elimizde olan Ecbyo da artık finise gelecek yakın zamanda.Kağıdı gıdım gıdım topladılar 1,5 senedir.Bu senette artık geri vites marjı fazla olmaz.Alanlar mutlu son için beklesinler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2009, 01:12:53 » |
|
Bir tane mesaj aldım bir arkadaşın birinden.Geçen gün Selec-Ayen alın dediniz aldık yamulduk.
1-Öncelikle zarar etmenize üzüldüm. 2-Keşke bunu bu tabirle söylemeseydiniz.Bu dünyadaki en kolay iş suçu at başkasına olsun bitsin. 3-Bu site ve ben AL-SAT demem kimseye biz analiz ederiz siz bakarsınız duruma.Biz sadece analizlerimizi paylaşıyoruz. 4-Selec-Ayen kaçtan analiz edildi bir bakalım.Vede kağıtların satılması gerektiğinide yazdık.Ayen 1,20 den yazıldı 1,99 görmüş evet hedefimiz yüksekti ama SAT verdiğini göre göre neden satılmalı demeyelim.Bizde 1,99 dan vermedik stop seviyemizde verdik.Ama kazandık çünki çok alttan alınca sıkıntı olmadı sadece kardan gitti. 5-Link mesela oradada hedef yüksekti baktım kağıt kötü olacak 1,50 den yazdık takipten çıktı diye.Şimdi bu senedide 1,10 dan yazmışız 1,57 görmüş 3-4 günde şimdi burada kalan olduysa suçlu bizmiyiz.Yada tepeden alım yapıp uyarılarımızıda görmediyse suç bizim midir.
6-Haftalardır senet yazmaya başladım uzun zamandır yazmıyordum.Görüldüğü gibi yazdıklarımız gidiyor sırası ile.Gitmeyedebilir yanıladabiliriz ama mesaj arkasına sığınıp aldık yamulduk diye suçlayıcı şekilde yazmak ahlaki değil bana göre.
7-Kağıtları benmi yapıyorum isteriz herkes kazansın 3-5 katına satsın.Hayır artık eski California yok 1 kişi için yorgan yakmam ama üzülüyor insan arada çok nadirde çıksa böle kişiler.Biz başka sitelerdekiler gibi bugün al, akşam yaz ertesi gün %5-10 satıp çık yapanlardan değiliz.
Şimdi yazdığımız senet %30-50 herneyse gitmiş ,burada alıpta yarın takipten çıkar dersem tekniği bozulupta, o zaman suç bende mi olur tepeden alanda mı bir sorgulasın herkes.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2009, 17:05:17 » |
|
KAREL %8 IZOCM % 20 KOZAD %10 IPMAT %10 ARMDA %6 KELEBEK %4 CALIFORNIADAN SEVGİLERLE  En güzel cevabı vermeye devam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|