|
tsubasaa
|
 |
« : 06 Temmuz 2007, 09:32:48 » |
|
Yakında!!!! Güncel grafiklerle teknik analizin temel noktalarını irdeleyelim:).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hgayretli38
Sıkı Dost
  Rep Gücü: 0
Karizma: 3
"Taze güne Taze fikirle başla"
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2007, 22:14:00 » |
|
irdeleyelim:) sonuçta işlerimden ara buldukça analiz yapmaya çalışıyorum ama benim ki çok amatörce oluyor ve birazda farklı şeklilerde analizler yapmaya çalışıyorum:))) işlerimin birkaç aydır çok yoğun olmasından dolayıda ne siteye girebiliyorum nede borsa ile ilgilenebilir olduk en azından sizlerle teknik analizi tekrar öğrenmeye başlayarak işlerin yoğunlığundan bir nebzede olsa uzaklaşma ve gelecekteki yapma planlarımı gerçekleştirme ümidiyle...
|
|
|
|
|
|
Dört yıl üniversite okumak size piyasada büyük paralar kazanmanın yollarını vermeyecektir... Bu yolu; burası, sizin katılımcılığınız ve kar-zarar anlayışınız ortaya koyacaktır.. 
|
|
|
|
|
m@ss
ordo ab chao...
Aileden Biri
    Rep Gücü: 1
Karizma: 182
ameliyat şart !
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2007, 23:11:16 » |
|
derslerimizi aksatmayalım... doğrusu teknik bilgim kıttır,yatırımlarımı ''güvenilir'' bulduğum kaynaklara göre yönetiyorum sabırlıyım da hani ancak balık tutmanın zamanı gelide geçiyor bile...
|
|
|
|
|
|
yaşam;
nefes aldığımız zamanların değil,nefesimizin kesildiği zamanların toplamıdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
tsubasaa
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2007, 23:42:21 » |
|
İlgilenen dostlar sitemizin anasayfasından bu çizimleri yaptığımız programa ulaşabilirler. İsteyene teknik analiz yazan kısma tıklarsanız bir kaç dakika programı yükledikten sonra açılacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kjack
Yeni Dost
 Rep Gücü: 0
Karizma: 1
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2007, 00:19:55 » |
|
İlgilenen dostlar sitemizin anasayfasından bu çizimleri yaptığımız programa ulaşabilirler. İsteyene teknik analiz yazan kısma tıklarsanız bir kaç dakika programı yükledikten sonra açılacaktır.
Hocam bulamadık burayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ASLAN
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2007, 00:26:35 » |
|
Tsubasaa dostum bence en önemli topik burası arkadaşlar...
Bende arada katkıda bulunacağım tabi fırsat bulabilirse..Maşallah 1 sene ara verdik diye dostlar sor yağmuruna tuttular.. 
|
|
|
|
|
|
OV SİNYAL YUKARI, UV TREND AŞAĞI Alayına İSYAN, İnadına ASLAN
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
|
|
|
|